Clever Lynlader

Ubegrænset opladning ude og hjemme

Opladning hos Clever

Clever har en ladeløsning til alle uanset behov. Lige fra dig, der gerne vil benytte ladenetværket en gang i mellem, til dig, der ønsker ubegrænset opladning ude og hjemme.

Bestil Clever hos os

Clever ladeløsninger til din elbil

- Kend din biløkonomi hver måned med ubegrænset opladning

Med Danmarks største ladenetværk er det svært at komme udenom Clever, når du skal finde en ladeløsning til din elbil. Clever har slået sit navn fast med deres abonnementsløsning, hvor du får ubegrænset opladning ude og hjemme til en fast pris (+ evt. energitillæg). Her skal du ikke tænke over, hvor meget du lader, og hvor du lader, så længe det er på Clevers netværk, er alt inkluderet i den månedlige pris.

Men i dag tilbyder Clever også, at du kan købe din egen ladeboks og betale for dit faktiske forbrug eller blot have en ladebrik for at kunne tilgå det offentlige ladenetværk.

Uanset dit behov har Clever en ladeløsning.

 

Fordele ved Clever:

 • Mulighed for at vælge et abonnement, hvor alt er inkluderet
 • Nem installation
 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Kundesupport døgnet rundt
 • Lettilgængelig app

 

Kontakt os og bestil Clever

Clever Normallader

Clever One

Er til dig, der vil lade ubegrænset både ude og hjemme. Ladeboksen kan fravælges, hvis du bor i lejlighed og blot vil lade ubegrænset på netværket.

Du får:

 • Dækket dit opladningsbehov både hjemme og ude 
 • Fri opladning derhjemme med Clever-ladeboks
 • Fri opladning ude på Danmarks største ladenetværk

Vælg den, hvis: Du ønsker frihed til at lade ubegrænset både hjemme og ude. Al opladning er inkluderet i den månedlige abonnementspris.

Clever One – ubegrænset opladning

Få samlet hele dit opladningsbehov i ét abonnement. Med Clever One får du ubegrænset opladning, og du skal ikke tænke over, hvor meget du lader, eller hvor du lader – så længe det er på Clevers ladenetværk.

Du kan som Clever One-kunde lade ubegrænset på Clevers store ladenetværk, som er Danmarks største, og som vokser dag for dag. Her kan du bruge alle typer af ladere lige fra 11 kW-ladere til 300 kW-lynladere til at få fyldt strøm på batteriet.

Du kan også tilvælge en ladeboks derhjemme. Har du muligheden for at have en, vil vi klart anbefale, du gør det. Det giver dig nemlig den største frihed, fordi du hver dag kan tage hjemmefra med et fuldt opladet batteri. Installation af ladeboks betales for sig, men ellers er alt andet inkluderet i abonnementet.

Med Clever One har du kun brug for ét abonnement.

Priser for Clever One

Clever One er et månedligt abonnement, der giver dig fri opladning ude og hjemme (hvis du vælger ladeboksen).

Månedlig pris for elbil: 799 kr. (+ evt. energitillæg)

Opsætning af ladeboks: 7499 kr.

Der kan være kampagner og samarbejdsaftaler omkring opsætning af ladeboks, så prisen kan være lavere. 

Læs mere hos Clever.

Bjarne Nielsen og Clever har partneraftale

Hos Bjarne Nielsen har vi en partneraftale med Clever, og det betyder, at når du bestiller din Clever-løsning hos os, får du en ekstra skarp pris på installationen.

Den koster nemlig kun 2.499 kr. Normalprisen er 7.499 kr. 

Vil du opnå partnerprisen, skal du bestille igennem os. Kontakt din salgskonsulent eller find nærmeste bilhus her.

Energitillæg

Clever indførte 1. januar 2023 et energitillæg på grund af de høje energipriser. Tillægget kom efter stigende elpriser i efteråret 2022. 

Energitillægget betales udover den månedlige abonnementspris, men kun når den gennemsnitlige indkøbspris på el er over 0,89 kr./kWh (inkl. moms).

Kommer prisen over, beregnes energitillægget således: (Gns. indkøbspris - 0,89 kr./kWh) x dit kWh-forbrug = Dit energitillæg.

Det vil sige, at energitillægget er forbrugsafhængig, og det betales, uanset om du lader hjemme med ladeboks eller ude på ladenetværket.

Tilbagebetaling

Med et Clever One abonnement er al strøm til bilen inkluderet i prisen på 799 kr. pr. måned. 

Lader du kun på netværket, er det jo ligetil, men har du en ladeboks derhjemme, kommer forbruget til opladningen på din normale elregning. Du betaler altså til dit elselskab for den strøm, du bruger til elbilen.

Det kompenserer Clever med deres tilbagebetaling. Når måneden er gået, beregner Clever et gennemsnit af elprisen i tidsrummet kl. 23-06, fordi det typisk er der, man lader. Og det gennemsnit ganges med forbruget på ladeboksen, og beløbet får man så tilbage måneden efter.

Det vil sige, at har man et forbrug på fx 500 kWh på en måned, og den gennemsnitlige kWh-pris inkl. afgifter og tariffer var 1,72 kr., får man 500*1,72=860 kr. tilbage. 

Clever Homecharging

Clever Box

Er til dig, der ønsker en Clever-ladeboks til opladning hjemme og rabat på udeladning. Her betaler du for dit faktiske forbrug. 

Med Clever Box får du:

 • Installeret en Clever ladeboks på din hjemmeadresse
 • Intelligent opladning, så du lader bilen, når strømmen er billigst, og du betaler kun for dit faktiske forbrug
 • Rabat på udeladning på Danmarks største netværk

Vælg den, hvis: Du vil købe din egen boks og betale for dit faktiske forbrug. Kan du se, at det bedre kan betale sig med Clever One, fordi du lader meget eller lader meget ude, kan du nemt skifte over til et Clever One-abonnement.

 

Clever Box – ladeboks til hjemmet

Vil du betale for dit faktiske forbrug og samtidig få rabat, når du lader på Clevers ladenetværk? Så er Clever Box noget for dig. Her køber du Clevers ladeboks og får den installeret derhjemme, og så betaler du kun for dit faktiske strømforbrug. En fordel, hvis du ikke har et stort strømforbrug til elbilen.

Med Clever Box betaler du et lavt, månedligt abonnement, som dækker over service på ladeboksen og automatisk refusion af elafgiften, ligesom det giver adgang til rabat på ladenetværket. Når du lader på ladenetværket, får du en rabat op til 1,00 kr./kWh.

Priser for Clever Box

Med Clever Box får du en ladeboks derhjemme og har en serviceaftale, der betales til hver måned, og som også giver rabat på udeladning. 

Månedlig pris for serviceaftale: 99 kr. 

Opsætning af ladeboks: 10.999 kr.

Der kan være kampagner og samarbejdsaftaler omkring opsætning af ladeboks, så prisen kan være lavere. 

Læs mere hos Clever.

Clever Lynlader Station

Clever Go

Er til dig, der kun vil benytte Clevers ladenetværk og betale for det faktiske forbrug. 

Med Clever Go får du:

 • Adgang til opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Fysisk brik og ladebrik i appen
 • Gratis oprettelse og forbruget betalet over betalingsservice

Vælg den, hvis: Du har en anden ladeløsning derhjemme, men gerne vil have adgang til Danmarks største ladenetværk til udeladning.

Installation af ladeboks - uden ekstra ydelser

Langt de fleste kunder – 9 ud af 10 - får installeret Clevers ladeboks, uden det koster ekstra. Fordi langt de fleste kunder skal have monteret ladeboksen på selve huset, hvor eltavlen også befinder sig. Skal ladeboksen installeres væk fra huset, men hvor det ikke er nødvendigt med gravearbejde, er det som udgangspunkt heller ikke noget, der koster ekstra. Clever har nemlig ubegrænsede meter kabelføring inkluderet i installationsprisen.

Det, der kan koste ekstra, er skjult kabelføring, gravearbejde eller installation i etageejendom eller ved parkeringsplads/garageanlæg, men der kan være andre ydelser, der også koster mere. Ved bestilling af Clevers ladeboks skal du svare på en lang række spørgsmål, og ud fra det vurderes det, om der er noget, som kan koste ekstra.

Clevers kundeservice er altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om installationen.  

Intelligent opladning med ladeboks

Oplad bilen, når strømmen er billigst, mest grøn og uden gene for andre. Med Clevers intelligente opladning bliver der lavet individuelle ladeplaner for alle ladebokse, hvor der tages højde for elprisen, hvornår strømmen produceres mest vedvarende, og hvornår der er kapacitet i elnettet.

Du mærker ingen forskel – du sætter blot bilen til opladning, når du kommer hjem, angiver hvornår du skal bruge den igen, og så starter ladeboksen selv opladningen, når det bedst kan svare sig.

Den kommer endda med forslag til justeringer baseret på din historik for at optimere ladeplanen bedst muligt. Intelligent opladning aktiveres i Clevers app, når du har en ladeboks derhjemme.  

Clever App Ladebrik

Clevers app

Med Clevers app ved hånden kan du nemt finde din nærmeste ladestander og se, hvor meget du har ladet. App’en kan bruges som ladebrik på ladenetværket, og har du en ladeboks derhjemme, kan du bruge den til at igangsætte opladning.

Hent app til iPhone

Hent app til Android

Skift Clever-abonnement

Ønsker du at skifte fra Clever One til Clever Box eller omvendt, kan man frikøbe ladeboksen. Skifter du fra Clever One til Clever Box, er det dig, der frikøber boksen, mens det er Clever, hvis du laver det omvendte skifte.

Det giver dig mulighed for at starte med det ene type abonnement og se, hvordan dit forbrug er, og hvad der bedst kan betale sig.

Renault Zoe 2018 Eksterior Ladestation Opladning Elbil

Strøm til hjemmet med Clever Power

Det er også muligt at få Clever som elleverandør, og det giver dig nogle fordele:

 • Ingen acontoregninger
 • Strøm til indkøbspris
 • Intet udlæg for ladeboksens forbrug
 • Fuld refusion for elafgift inkl. moms

Clever Power koster 49 kr. i abonnement pr. måned, og du betaler for den rene indkøbspris + afgifter. Der er altså ingen tillæg til spotprisen.

Ladeboksens forbrug modregnes automatisk i din elregning, og du afregnet hver måned i stedet for at betale aconto forud.

Og så får du fuld refusion af elafgiften inkl. moms. Har du ikke en elaftale, bliver momsen ikke refunderet - kun afgiften.

Find din nye, brugte elbil

Alle brugte biler