BN AUG 17 096

Få gratis rådgivning hos os

Bare spørg os omkring din bil - det koster ikke noget.

Book værkstedstid

 

ER DIN BIL VED AT VÆRE ET PAR ÅR GAMMEL?

Vi giver gratis vejledning til vedligeholdelse af din bil

Selv de bedste biler skal på værksted. Hvis du springer et værkstedsbesøg over, kan du risikere at bilens værdi falder når du engang skal sælge den igen. Stempler i servicebogen har nemlig stor betydning for din bils brugtvognsværdi.

Vi har mange års erfaring, og står klar med råd og vejledning til hvordan din bil kan holde længst muligt. Du har mulighed for i ro og mag at gennemgå din bil sammen med en af vores mekanikere, og på den måde få et hurtigt overblik over din bils tilstand. Jo bedre et overblik du har over din bil, jo større er chancen for at du slipper for uforudsete regninger og dyre reperationer. 

Det gennemgår vi blandt andet under en servicerådgivning: Kontrol af styreforbindelser, hjulophæng, motor, gearkasse, udstødning, støddæmpere og hjullejer.

 

Gratis servicerådgivningGratis

Vi gennemgår din bil sammen med dig og fortæller, hvordan du sikrer den bedst mulige vedligeholdelse.

Garanti på fabriksnye biler

Alle fabriksnye biler har en garantiperiode. For at overholde din bils garanti, og dermed værdien på din bil, skal du overholde de serviceintervaller og vejledninger, der er opgivet i din servicebog. Vi bruger kun originale reservedele og udfører service efter bilproducenternes forskrifter. Typisk strækker en garantilængde sig over 2 år, men det varierer fra bilproducent til bilproducent.

Se her hvor lang fabriksgaranti din bil har:

Bilmærke Garantiperiode
Ford 2 år
Kia 7 år/150.000 km.
Mazda 3 år/100.000 km.
Renault 2 år
Volvo 2 år
Dacia 3 år/100.000 km.

Tabellen er kun vejledende. Der tages forbehold for tastefejl samt ændrede garantiperioder.