Lyst til luksus fra Lexus? Se vores 0 brugte Lexus til salg

Lexus er noget af det ypperste, som du ind imellem kan finde på "hylderne" her hos Bjarne Nielsen. Og det eksklusive mærke er en del af Toyota-koncernen, og er kendt som producent af de mere luksuriøse modeller. Lexus sælges og markedsføres i mere end 70 lande over hele verden, og premium-brandet er i dag Japans mest sælgende mærke inden for luksusbiler. Lexus rangerer blandt de 10 største japanske globale mærker i markedsværdi, og har hovedkontor i Nagoya, Japan.

Det særlige Toyota-mærke blev skabt i slutningen af 1980erne - cirka samtidig med, at to andre japanske mærker lancerede hvert sit luksus-brand, nemlig Honda med Acura og Nissan med Infinity. Af de tre brands er det dog kun Lexus, der officielt er blevet forhandlet i Danmark.

I begyndelsen af 1990erne blev mærket således lanceret via nogle få udvalgte Toyota-forhandlere, blandt andet med den ekstremt luksuriøse Lexus LS 400, som udstyrsmæssigt sagtens kunne matche S-klassen fra Mercedes, men som prismæssigt var noget mere opnåelig.

I 2013 valgte Toyota-importøren at lukke ned for Lexus-forhandlingen i Danmark - men den beslutning er for nyligt omgjort, og medio 2021 er de iøjnefaldende modeller begyndt atter at blive forhandlet på dansk grund.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb din nye brugte Lexus hos Bjarne Nielsen - det giver dig mange fordele

  Overvejer du at købe en brugt Lexus, så kan du roligt kigge i retning af Bjarne Nielsens bilhuse. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og tilbyder også et udvalg af Lexus-modeller til ganske attraktive priser.

  Lexus er først og fremmest kendt for at tilbyde et overflødighedshorn af luksuriøst udstyr samt modeller, der både er yderst komfortable og samtidig meget sikre at køre i. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker hos Bjarne Nielsen. Vi har ti forretninger fordelt ud over hele landet.

  Hos Bjarne Nielsen finder du Lexus i en meget høj kvalitet

  Vi har et udvalg af Lexus-modeller hos Bjarne Nielsen - det fine luksusmærke fra Toyota-koncernen. Missionen fra Lexus' side var fra første færd at bygge verdens bedste biler, og det vakte stor opsigt, da Lexus samme år introducerede sin første model, luksus-sedanen Lexus LS400. Her havde man i en video stablet champagneglas i en pyramide på motorhjelmen af bilen, hvorefter man placerede bilen på et rullefelt og trykkede speederen i bund.

  Glassene blev stående helt roligt på motorhjelmen trods motorens høje omdrejningstal – som et meget klart bevis på, at man her havde at gøre med en luksuriøs bil uden nogen form for vibrationer trods den hårdtarbejdende motor. Siden har Lexus gang på gang markeret sig som et mærke, der producerer bilmodeller i den højeste kvalitet.

  Vores priser på nyere brugte Lexus med benzin, diesel og hybrid er helt igennem fair

  Alle vores priser på brugte Lexus-modeller er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er helt igennem fair - det vil sige, at fordelen for dig er, at du gør en god handel, mens fordelen for os er, at vi holder vores forretning kørende.

  Vi tror nemlig på ordentlighed og godt købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så kan du med fordel læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste i Danmark inden for bilbranchen.

  Derfor skal du købe din nye brugte Lexus hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid nyere brugte Lexus-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

  Relaterede links