Har du kig på en brugt Volkswagen Golf VI? Vi har 0 til salg.

Hos Bjarne Nielsen har vi mange års erfaring med at sælge Volkswagen, og vi har på koncern-niveau håndteret de gedigne modeller fra den tyske gigant i mere end tre årtier. Volkswagen Golf VI er en af de mest ikoniske modeller overhovedet - og Volkswagen Golf VI, der blev produceret i en relativt kort periode fra 2008 til 2012, er i høj grad lige så populær som de øvrige generationer. 

Volkswagen Golf VI er bygget på samme platform som Volkswagen Golf V, og der er mere tale om et meget omfattende facelift, end der reelt er tale om en ny generation. Men det er en definitionssag, og Volkswagen sætter selv parametrene op for, hvornår der er tale om facelift, og hvornår der er tale om en ny model. Platformen hedder PQ35, og den danner også "grobund" for en lang række øvrige Volkswagen-modeller samt eksempelvis Seat Leon, Skoda Octavia og Audi A3.

Volkswagen Golf VI var i øvrigt ophav til et væld af forskellige udgaver. Eksempelvis kunne Volkswagen Golf VI fås både som stationcar, cabriolet og den lidt forhøjede Golf Plus-udgave. En GTI-variant så dagens lys i 2009. To år senere blev en særlig GTI Edition 35-udgaven sendt på gaden i anledning af, at det var 35-året for den første Volkswagen Golf GTI, der altså blev introduceret i 1976 - to år senere end den "almindelige" Volkswagen Golf. 

  Viser nu 0 af 0 biler

  Bjarne Nielsen har stor erfaring med brugte Volkswagen Golf VI

  Volkswagen Golf VI er - præcis som de andre Volkswagen Golf-generationer - en fremragende bil med masser af plusser på kontoen. Selv om en Volkswagen Golf VI har nogle år på bagen og kilometer på kontoen, så kan du være helt tryg i forhold til at handle bil hos Bjarne Nielsen. Vi har mange års erfaring med det ikoniske mærke, der er kendt for præcision, kvalitet og komfort.

  Der er naturligvis stor variation fra generation til generation. Hvis du er på udkig efter en ældre model, så kan du sagtens gøre et godt køb, hvis du kan finde en med ekstra meget udstyr. Generelt er Volkswagen Golf VI dog ikke vanvittig billig på brugtbilsmarkedet, da den er eftertragtet, men det betyder omvendt, at du kan få en fornuftig pris, når den skal sælges videre.

  Find Volkswagen Golf VI årgang 2011 og 2012 hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen har vi Volkswagen Golf i mange udgaver og generationer. Det er primært Volkswagen Golf VI, Volkswagen Golf VII og Volkswagen Golf VIII, som du finder i vores forretninger. Vi har mange års erfaring med at sælge biler fra Volkswagen, og Volkswagen Golf VI er bestemt en af de modeller, som vi kender helt ud i fingerspidserne. 

  Volkswagen Golf VI er en glimrende bil - også som nyere brugt

  Når man snakker en nyere brugt Volkswagen Golf, så er der mange muligheder. Volkswagen Golf er produceret siden 1974. Sammen med Volkswagen Polo og Volkswagen Passat er Volkswagen Golf den bedst sælgende model, og ingen af de tre bilmodeller er på noget tidspunkt gået af mode. Det er forrygende, at alle tre modeller har eksisteret i mere end 45 år.

  Vores priser er gode - og vi har Volkswagen Golf VI som benzin og diesel

  Volkswagen Golf er kendt - og måske også lidt berygtet - for at holde en god brugtpris på grund af den høje kvalitet. Alligevel er der ingen tvivl om, at du hos os kan gøre en god handel, hvis en Volkswagen Golf VI skal være din næste nye brugte bil. For at give en rimelig vurdering af vores priser, har Bjarne Nielsen et uvildigt firma til at vurdere alle vores priser på brugte biler - også Volkswagen Golf VI. Vores brugte priser bliver betegnet som helt fair.

  Relaterede links