Se alle vores 0 nyere brugte Peugeot 2008 her

Peugeot 2008 er en crossover eller kompakt SUV, som det også kaldes. Den blev lanceret i 2013 og er SUV-udgaven af Peugeot 208. I 2019 kom anden generation af bilmodellen. Det er en sporty bil med god plads i kabinen og bagagerummet, men det er samtidig den mindste SUV i Peugeots modelprogram, og skal man have masser af plads, vil man nok vælge en af de større varianter. Er man derimod til den kompakte størrelse, der uden tvivl fungerer godt i hverdagen og kan bruges på weekendturene, så er 2008 altså et god bud på en ny, brugt bil.

Hos Bjarne Nielsen har vi samlet vores udvalg af brugte Peugeot 2008 på denne side. Der kan også være modeller fra Bilernes Hus i Silkeborg, fordi de også er en del af koncernen Nielsen Car Group. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler og er klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Vi kan klare både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber bil hos os, og vi gennemgår desuden bilen grundigt, inden du får den. Er der fejl og mangler, sørger vi for, de bliver udbedret, inden du får bilen, og du kan være rolig ved, at der nok skal være mange kilometer tilbage i bilen.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Peugeot 2008 er en alsidig og moderne crossover

  Tilbage i 2013 blev Peugeot 2008 lanceret, og det er den mindste SUV på modelprogrammet hos Peugeot. Det er som en 208 bare i en forhøjet udgave, og det giver rigtig meget til komforten i bilen, at den har fået SUV-designet. Den høje indstigning gør det nemmere at komme ind i bilen, og så har man et godt udsyn fra førersædet.

  Anden generation af bilen kom i 2019, og den har fået et virkelig markant design, som skiller sig ud. Det er en moderne og alsidig crossover, der kan dække mange forskellige behov lige fra singlen, der ønsker en bil med god plads, til familien. Ønsker man mere plads, er det 3008, men kan man klare sig med 434 liter i bagagerummet, får man en lækker og velkørende bil med denne model.

  Vælg mellem benzin- eller dieselmotor og mulighed for automatgear

  Peugeot 2008 fås med enten benzin- eller dieselmotor. Den findes også fuldelektrisk med udgaven e-2008. Der er flere motorer at vælge mellem, og det er altid en fordel at prøvekøre bilen, så man kan mærke, om den kører godt, og hvordan motoren er.

  Derudover er det muligt at få den med manuelt gear, ligesom den også er tilgængelig med automatgear. Du kan på hver bilmodel se, hvilken motor der er i, og hvilken geartype den har.

  Udstyrsniveauer som Allure, Allure Pack og Desire Sky

  Navnene på udstyrsniveauerne samt indholdet i de forskellige niveauer ændrer sig gennem årene, og det er også tilfældet med Peugeot 2008. Så hvis du læser, hvad de nye modeller har, kan du ikke nødvendigvis finde det som brugt.

  Men det er udstyrsvarianter som Allure, Allure Pack og Desire Sky, du vil møde, og hvis du skal vide, hvad der præcis er af udstyr, kan du gøre det på den brugte bils side. Her er der en liste med alt udstyr, som netop den model har.

  Brugte Peugeot 2008 fra årgang 2018-2024

  Peugeot 2008 kom på markedet i 2013 og findes selvfølgelig brugt fra den årgang og frem. Hos Bjarne Nielsen har vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er op til seks år gamle. Det vil sige, du kan finde brugt Peugeot 2008 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

  Der er flere fordele ved at købe brugt fremfor en spritny bil: Du tager som regel lige toppen af nyprisen, men vigtigst er nok, at der ikke er ventetid på leveringen. De brugte biler er på lager til levering stort set omgående.

  Køb brugt Peugeot 2008 hos Bjarne Nielsen

  Skal Peugeot 2008 være din nye bil, så finder du den brugt her hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid en skarp pris, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt kan se, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet. Vurderingen kan du blandt andet se her i oversigten.

  Har du allerede fundet den bil, du skal have, kan du bestille den her på hjemmesiden og få bilen leveret hjem til dig. Vi tilbyder også finansiering, ligesom vi altid gerne giver en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her, og så er du altid velkommen til at besøge din nærmeste Bjarne Nielsen og høre, hvad vi kan gøre for dig og dine bildrømme.

  Relaterede links