Køb din bil online

- Fra kurv til indkørsel på bare seks dage

Det har aldrig været nemmere at købe brugt bil

Du har nu mulighed for at købe din næste nyere brugte bil hjemme fra din sofa - og vi har rigtig mange biler, som du kan vælge imellem.

Skal din nuværende bil indgå i handlen? Så indtaster du blot nummerpladen og ganske få andre oplysninger, og så kan du med det samme se, hvad du skal betale for din nye bil.

Vælg En Bil

1. Vælg en bil

Det hele indledes med, at du blandt vores næsten 1000 nyere brugte biler på hjemmesiden finder en, som du gerne vil købe.

Når du har fundet din kommende bil, trykker du blot på "køb bilen", og så begynder en simpel købsproces.

Se brugte biler

Kontakt

2. Følg de simple trin

Du bliver nu guidet igennem et simpelt forløb, som sørger for, at vi har den information og de dokumenter, som vi skal bruge.

Er du på noget tidspunkt i tvivl om, hvad du skal gøre, sidder vi klar til at hjælpe dig via telefon eller live chat.

Gennemfør Din Ordre

3. Gennemse og afslut din ordre

Når du er nået igennem forløbet, kommer du til en opsummering af ordren. Hvis alt er, som det skal være, betaler du et depositum på 1000 kroner, og så er bestillingen gennemført.

Du bliver efter kort tid ringet op af en medarbejder fra Bjarne Nielsen, der gennemgår den videre proces med dig.

Har du valgt, at din gamle bil skal tages i bytte, bliver du guidet igennem hvilke billeder og informationer vi skal bruge om bilen, for at kunne give den endelige pris.

Til sidst modtager du den endelige slutseddel, klar til underskrift via Digital Signatur.

 

Levering

4. Få bilen leveret

Som et af de afsluttende trin i processen vælger du, om du vil have din nye bil leveret i din indkørsel, eller om du vil afhente den i bilhuset. Du skal også vælge hvilken dag og hvilket tidspunkt, der passer dig bedst. Skal vi tage din gamle bil i bytte, så tager fragtmanden den med, når din nye bil leveres.

Når aftalen er underskrevet, går vi i gang med at få klargjort din nye bil, og vi kontakter dig, så snart den er klar til dig.

Det er da nemt! Held og lykke med din nye bil!

Ofte stillede spørgsmål

Tager I min gamle bil i bytte?

Ja, det gør vi. Hvis du har en bil, som du gerne vil have skal indgå i handlen, så markerer du det blot i begyndelsen af forløbet.

Herefter indtaster du registreringsnummeret samt lidt yderligere information, så får du med det samme en vejledende pris. Vær opmærksom på, at dette tilbud er computergenereret, og at vi efterfølgende skal bruge nogle billeder af bilen for at komme med det endelige tilbud.

Du bliver guidet igennem, hvorledes du tager og sender billederne, når ordren er gennemført. Er der restgæld i bilen, så vil du ligeledes blive gjort opmærksom på, hvordan du skal indfri den.

Ønsker du at tage imod tilbuddet, så vælger du at bilen skal indgå i handlen, og den modregnes med det samme prisen på den nye bil.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan enten vælge at betale kontant eller via finansiering. Vi tilbyder lige nu finansiering igennem Santander, hvilket sikrer dig en god og lav rente fra en af markedets førende udbydere.

Ønsker du at gøre brug af et af vores formidlede finansieringstilbud, så udfylder du låneansøgningen hos det pågældende finansieringsselskab. 

Hvornår skal jeg betale?

Når du gennemfører din ordre, betaler du i første omgang blot et depositum på 1000 kroner. Når bilen er klar til levering, betales resten af beløbet.

Hvor lang tid går der før jeg får min bil?

Når du har afsluttet din bestilling, modtager du en endelig købsaftale via e-boks.
Når den er godkendt via Nem-ID, vil der typisk gå et par dage med at få bilen indregistreret og klargjort til dig.

Har du valgt at afhente bilen i bilhuset, er tidligst mulige afhentningstidspunkt fire dage efter at slutsedlen er underskrevet. 

Har du valgt levering, vil tidligste afhentningstidspunkt være seks dage efter at slutsedlen er underskrevet.

Vi kontakter dig for at bekræfte tidspunktet, så snart ordren er gennemført, og vi har registreret, at depositum er betalt.

Vær opmærksom på at bilen kun kan leveres til dig personligt, og at du skal kunne identificere dig ved leveringen.

Hvad hvis jeg fortryder købet?

Når du handler på nettet i Danmark har du altid 14 dages fortrydelsesret. Det gælder også, når der er tale om køb af bil. 

De 14 dage begynder den dag bilen leveres. Altså enten fra den dag, hvor vi afleverer den i din indkørsel - eller den dag, hvor du henter den i et af vores bilhuse.

Hvis fristen udløber i en weekend eller en helligdag, udløber den i stedet den følgende hverdag. Du kan også fortryde dit køb, selv om bilen endnu ikke er leveret eller afhentet. 

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, så skal du hurtigst muligt kontakte os skriftligt via post eller e-mail. Det skal tydeligt fremgå af henvendelsen, at du ønsker at fortryde dit køb, og afsendelsen skal ske inden fristens udløb. 

Har du kørt mere end 100 kilometer siden leveringen, så vil det blive vurderet, at der er sket en forringelse af bilens værdi, som vil blive modregnet i forbindelse med returnering af betalingen.

Tilbagebetalingen sker udelukkende i penge. Det betyder eksempelvis, at en eventuel byttebil ikke i udgangspunktet kan indgå i tilbagebetalingen.

De fulde betingelser vil fremgå undervejs i købsprocessen - og altså inden den endelige bestilling.

Har jeg en reklamationsret?

Ja, der er reklamationsret i 24 måneder fra levering af bilen. 

Reklamationsretten omfatter mangler som var til stede på tidspunktet for levering. Forhold, som der ved købet er gjort opmærksom på, kan ikke betragtes som mangler.

Er der garanti på bilen?

Der ydes alene en garanti, hvis dette er udtrykkeligt aftalt. Herunder ydes alene kilometergaranti, hvor det garanteres, at bilen kun har kørt det antal kilometer, som kilometertælleren viser, hvis dette er særskilt aftalt.

Uanset, om der særligt er aftalt garanti eller ej, begrænser dette ikke reklamationsretten

Hvis der stadig er fabriksgaranti på bilen, gælder denne naturligvis også, inden for fabrikantens bestemmelser. 

Er der ikke længere fabriksgaranti på bilen, kan du med fordel tilkøbe en af vores bilgarantier, som sikrer dig tryghed i din biløkonomi.

Nye brugte biler på lager

Se alle brugte biler
Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata