Et hit af de helt store? Vi har 1 Volkswagen Golf VIII til salg

Hvis du er på jagt efter en Volkswagen Golf i ottende generation, så er Bjarne Nielsen det helt rette sted. Den nyeste Volkswagen Golf VIII, som den helt korrekt hedder, kom på banen i 2019, hvilket var præcis 45 år efter introduktionen af første generation af Volkswagen Golf.

Volkswagen har i årevis været det bedst sælgende bilmærke i Danmark, og kærligheden til de forskellige modeller er så stort herhjemme, at flere segmenter er opkaldt derefter. Vi nævner i flæng Polo-klassen og Golf-klassen - og til dels Passat-klassen. Det er de populære betegnelser for henholdsvis B-, C- og D-segmentet.

Volkswagen Golf har vundet Årets Bil i Danmark en enkelt gang - nemlig i 1975. Til gengæld har Volkswagen Golf vundet to gange ved den eftertragtede europæiske kåring, hvor Volkswagen Golf III blev kåret som Car of the Year 1992, imens Volkswagen Golf VII vandt Car of the Year 2013. Samtlige Volkswagen Golf-udgaver - på nær Volkswagen Golf VIII - er blevet "shortlistet" ved kåringerne, og er hver gang endt i top 3. Det er helt enestående.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Ny brugt Volkswagen Golf VIII? Så kør ind til Bjarne Nielsen

Volkswagen Golf VIII er seneste skud på stammen af næsten 50 års kvalitets biler i C-segmentet, der - af gode grunde - er blevet kendt som Golf-klassen. Volkswagen Golf VIII er indbegrebet af alt det, som den tyske mastodont står for. Kvalitet, kørekomfort, holdbarhed og masser af udstråling. Volkswagen Golf er en model, der er kendt over hele verden, og den er solgt i mange millioner eksemplarer.

Du får meget mere end "bare" en Volkswagen Golf VIII, når du handler hos Bjarne Nielsen. Siden 1988 har vi været autoriseret forhandler af en række førende bilmærker, og vi har ligeledes over 30 års erfaring med at sælge nyere brugte biler. Volkswagen Golf VIII afløste i 2019 Volkswagen Golf VII.

Du skal købe din nye brugte Volkswagen Golf VIII fra 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos Bjarne Nielsen

Volkswagen Golf VIII er indbegrebet af en verdensbil, og den er nok den mest ikoniske model fra Volkswagen-koncernens hånd, siden boblen - eller Type 1, som den runde klassiker reelt hed - havde sin storhedstid i 1950erne og 1960erne.

Vi har en høj grad af ekspertise i vores bilhuse, og på koncern-niveau har vi ligeledes autoriseret Volkswagen-service. Det betyder, at vi har masser af knowhow at trække på, så det med andre ord er helt trygt at købe en Volkswagen Golf VIII årgang 2019 eller Volkswagen Golf VIII årgang 2020 i en af vores bilforretninger.

Volkswagen Golf VIII holder en skarp pris som nyere brugt hos Bjarne Nielsen

Brugtmarkedet er gavmild over for de nyere brugte Volkswagen Golf VIII, som bliver ved med at have en stærk pris efter både 20.000, 40.000 og 60.000 kilometers kørsel og nogle få år på bagen. Kvalitet koster, og det er måske også en af årsagerne. Alligevel vil vi dog gerne komme med den påstand, at du finder nogle af de mest skarpe brugtpriser på Volkswagen Golf VIII i vores Bjarne Nielsen-bilhuse.

Vi har forskellige årgange, varianter og udstyrsniveauer hos Bjarne Nielsen - eksempelvis vil du ofte finde et stort udvalg af Volkswagen Golf VIII 2019, Volkswagen Golf VIII 2020 og Volkswagen Golf VIII 2020 hos os. Du skal blot gøre op med dig selv, hvad det er for noget udstyr, der er vigtigt - samt tage stilling til en række andre parametre som eksempelvis motorstørrelse, drivlinje og diverse. Vi hjælper naturligvis og stille al vor ekspertise til rådighed.

Du kan finde Volkswagen Golf VIII både som hybrid, benzin og diesel

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte Volkswagen Golf VIII - og du vil typisk kunne finde modeller både med benzin-, diesel- og hybridmotor. De modeller hedder ofte Volkswagen Golf GTD eller Volkswagen Golf GTE, ligesom der også eksisterer en mere potent udgave med det ikoniske tilnavn GTI - nemlig Volkswagen Golf GTI.

Vores brugte priser er vurderet af et uvildigt firma, som vi samarbejder med. Det handler om, at vi gerne vil signalere, at vores priser helt overordnet set er fair - både for dig som køber, og for os som sælger. Det sker ud fra en målsætning om, at du gerne skal køre hjem i din nye brugte Volkswagen Golf VIII med en tilfredshedsfølelse. Samtidig skal vi også mærke, at det har været en god oplevelse. Det er det, som vi kalder godt købmandsskab.

Relaterede links