BILGUIDEN - Vi elsker biler

Anmeldelser og test af Mazda CX-60

Den nye Mazda CX-60 er den første plug-in hybrid fra mærket - og det er ligeledes den første model på en ny platform, hvor baghjulstrækket er dominerende. Mazda CX-60 er en på alle måder væsentlig model for Mazda. SUV’en er mere end bare mærkets første SUV.

Den introducerer os for en helt ny platform, hvor udgangspunktet er en motor, der ligger på langs foran med seks cylindre og baghjulstræk. Det er samme princip, som gennem mange år har været toneangivende hos eksempelvis BMW - og det resulterer blandt andet i rigtig god balance og fremragende køreegenskaber.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Den kommende Mazda CX-60 er af gode grunde ikke anmeldt endnu - men der er dog allerede skrevet en hel del om bilen. Du kan læse noget af det herunder - og så kan du selvfølgelig holde øje her på siden, hvor vi opdaterer, så snart de "rigtige" tests bliver bragt. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Mazda går sine egne veje. CX-60 er Mazdas første plugin-hybrid, og den er usædvanlig på mange områder. Og så er trækvægten høj."
    Der gives ikke score
  • "Til sommer melder Mazda sig endelig ind i plug-in-kampen. Det sker, når den helt nye CX-60 kommer til Danmark i løbet af de varme måneder."
    Der gives ikke score
  • "Mazda er klar med en helt ny SUV, CX-60, som placerer sig lige over SUV'en CX-5. Den nye model er opbygget på helt ny grundlæggende teknik, som formentlig vil blive genbrugt i adskillige kommende modeller af andre typer."
    Der gives ikke score