Ny brugt Kia? Så se her - vi har lige nu 64 brugte Kia til salg

Er du også til Kia til helt skarpe priser og i et stort udvalg? Hos Bjarne Nielsen kan du handle bil helt uden nogen former for bøvl. Kia har været en del af Bjarne Nielsen-kæden i mange år, og er fortsat et mærke, som vi forhandler fra ny i en af Danmarks største bilkoncerner. Derfor har vi altid et stort udvalg i nyere brugte Kia-biler. Desuden har vi mange års erfaring som autoriseret serviceværksted, og denne erfaring kommer selvfølgelig dig som Kia-kunde til gode. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Kia er en af de nyeste "spillere" på markedet. Det sydkoreanske bilmærke blev introduceret i Danmark i 1996 og har for alvor markeret sig de seneste godt ti år. Koncernen blev grundlagt i 1944 som Kyungsung Precision Industry, som dengang fokuserede på at producere cykler. Siden kom motorcykler til, og i 1962 blev de første licens-producerede biler sendt på gaden. Det var dog først i 1986, at Kia for alvor kastede sig over bilerne.

De første reelle Kia-modeller var Pride og Sephia, som så dagens lys i henholdsvis 1986 og 1992. I 1995 kom Kia Clarus til, og det var med disse tre modeller, at man entrede det danske marked i 1996. Med introduktionen af Kia Sorento og Kia Picanto få år inde i det nye årtusinde begyndte danskerne - og for den sags skyld resten af verden - at få øjnene op for det sydkoreanske mærke, der deler moderselskab med Hyundai.

Og da Kia Cee'd i 2007 blev introduceret sammen med de iøjnefaldende syv års garanti, så blev Kia efterhånden betragtet som et af de store bilmærker. I dag har Kia et særdeles bredt produktprogram - fra Kia Picanto og Kia Rio i den mindste ende af skalaen til Kia Optima og Kia Stinger i den mere firmabil-agtige ende.

64 BILER
Viser nu 21 af 64 biler
Vis flere biler

Søger du en brugt Kia? Så er det Bjarne Nielsen

Kia er et af de bilmærker, som på mange måder er synonym med Bjarne Nielsen-navnet. Du får kvalitet, du får komfort - og du får masser af værdi for pengene. Hos Bjarne Nielsen har vi et stort udvalg af brugte KIA. Vi er autoriseret forhandler af Kia, så du finder et stort udvalg af både nye og brugte personbiler og varebiler.

Vi har alle de populære modeller - fra Kia Picanto og Kia Rio over Kia Ceed og Kia Optima til Kia Sportage og Kia Sorento. Og Kia har flere bud i crossover-segmentet. Med andre ord: Med en Kia får du en stor bil til en lille pris. Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. 

Find Kia fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos Bjarne Nielsen - med garanti!

Din brugte Kia er normalt født med 7 års garanti (maksimalt 150.000 kilkometer). Alt efter alderen på den brugte Kia, som du køber, har du derfor ofte lang tid tilbage af garantien. Derfor er der typisk fortsat garanti, selv om du køber en Kia årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Kia er lig med biler i mellemklassen, og det er en bil for dig, som gerne vil have mange lækre funktioner samt en driftssikker bil, men stadig til en overkommelig pris. De fleste modeller er praktiske og ser lækre ud hjemme i indkørslen.

Så uanset om du er førstegangskøber eller bare er på udkig efter en ny og prisvenlig model i den mindre ende af skalaen, så tag eksempelvis et kig på de mindre Kia-modeller. Med deres kompakte størrelse egner de sig perfekt til bylivet og som bil nummer to i familien. Vores udvalg af brugte Kia-biler skifter løbende, så hold øje med, hvad vi får ind.

Hos Bjarne Nielsen er prisen på en ny brugt Kia fuldstændig fair

Alle vores priser på brugte Kia er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende. 

Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigge nærmere på de nyere brugte Kia-modeller, som du finder i forretningerne i vores koncern. Bilerne har ry for at have få fejl og en høj grad af holdbarhed. Og igen: Du får med garanti ikke en ret meget bedre garanti!

Du kan været helt tryg. Du kan roligt købe en nyere brugt Kia hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Kia-modeller i absolut topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Men det er ikke det hele - for vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler hos os - både nye og nyere brugte, og årligt sælger vi på koncern niveau mere end 10.000 styk. Så tøv ikke med at rulle forbi din  nærmeste Bjarne Nielsen-bilforretning for at kigge nærmere på det store udvalg.

Relaterede links