På udkig efter charme på fire hjul? Lige nu har vi 0 brugte Smart til salg

Du finder et udvalg af de små og virkelig kompakte Smart-modeller hos Bjarne Nielsen. Så er du på udkig efter en bil, der på den ene side vækker opsigt, og som på den anden side fuldstændig mingler ind i trafikken i den tætpakkede midtby, så kan en nyere brugt Smart sagtens være svaret.

Smart er et tysk bilfirma, som er en del af Daimler AG, der også står bag Mercedes-Benz. Smart blev grundlagt i 1994 i et samarbejde mellem det svejtsiske ur-konglomerat Swatch og førnævnte Mercedes-Benz - og målsætningen var at producere små kompakte biler primært til urbant brug.

Det lykkedes, og i dag er der produceret i nærheden af to millioner biler, primært Smart City-Coupé, Smart Roadster, Smart Forfour og og bestselleren Smart Fortwo. Sidstnævnte har - som modelnavnet antyder - udelukkende plads til to personer, og det var den model, der blev berømmet for, at den kunne parkeres på tværs, der hvor andre biler må ty til en parallelparkering.

Den første Smart blev leveret i Danmark i 1998, og i dag kører der i omegnen af 3500 Smart-biler rundt på de danske landeveje. Op imod 80 procent af disse er Smart Fortwo-modellen.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugt Smart? Du kan helt trygt købe Smart hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen kan du finde nyere brugte Smart-modeller - eksempelvis er det ikke sjældent, at vi har en brugt Smart Fortwo til salg i en af vores forretninger. Mange betragter med rette Smart som nutidens svar på en Morris Mascot - altså Miniens forgænger. Det handler om, at Smart faktisk er at betragte som den mindste og korteste bilmodel på markedet.

  Find Smart fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos Bjarne Nielsen

  Hos os i Bjarne Nielsen-kæden kan du finde nyere brugte Smart-modeller i forskellige størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Smart du køber hos Bjarne Nielsen, så kan du være sikker på at få en bil, der er i rigtig god stand. Hver enkelt Smart gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Kig forbi det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for en prøvetur.

  Vi er helt skarpe på priserne på Smart hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen har vi ikke noget at skjule i forhold til priserne på nyere brugte Smart. De bliver faktisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, som giver sit besyv i forhold til prisniveauet generelt herhjemme. Det betyder, at priserne på en nyere brugt Smart bliver bedømt som enten lidt for dyr, lidt for billig eller fuldstændig fair.

  Langt de fleste priser vurderes som fair - og hælder vurderingen til den ene eller den anden side, så kan det også handle om, at der er særligt udstyr i den konkrete bil som gør, at prisen måske lige er lidt over det generelle niveau. Hvis du vil se, hvordan Bjarne Nielsen bliver bedømt på Trustpilot, så kig på nogle af anmeldelserne af her. Vi er blandt de bedst bedømte bilforhandlere i Danmark.

  Du kan været helt tryg. Du kan roligt købe en nyere brugt Smart hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid en nyere brugt Smart i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg. Når den helt rigtige model er fundet, kan du med fordel tage en prøvetur.

  Relaterede links