Se alle vores 0 nyere brugte Tesla Model Y her

Tesla Model Y er SUV-udgaven af den populære Tesla Model 3. Du får bedre plads, mere rummelig kabine og mere plads i bagagerummet, men har samtidig den lange rækkevidde, hurtig acceleration og masser af teknologi, som kendetegner Teslas modeller.

Vi har hos Bjarne Nielsen et udvalg af brugte Tesla Model Y på lager, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette udgave. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og vi følger udviklingen i bilmarkedet nøje og kan derfor svare på alle dine spørgsmål.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, er det også noget, vi kan klare, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Når vi klargør bilen, gennemgår vi den grundigt, og derfor kan du være sikker på, at din nye brugte bil stadig kan køre i mange år, ligesom du altid får et halvt års garanti.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Tesla Model Y er en elektrisk crossover

  Tesla Model Y er en relativ ny bil på det danske marked. Den blev præsenteret i 2019 og kom til Danmark i 2021. Den bygger på Teslas Model 3, men er en SUV, og det gør, at der er mere plads. Både i kabinen og bagagerummet vil du klart kunne mærke forskel.

  Som alle modeller fra Tesla er Model Y selvfølgelig en fuldelektrisk bil, og du får alle fordelene fra det amerikanske mærkes biler. Hurtig acceleration, lang rækkevidde og masser af teknologi, som gør kørslen både nemmere og sjovere.

  Sikkerheden er i top i elbilen

  Sikkerheden er altid et stort fokuspunkt for Tesla, når de bygger deres biler. Målet er at overgå alle sikkerhedsstandarder, og det gør de med en stiv konstruktion, kollisionsbeskyttelse og et lavt tyngdepunkt. Model Y er designet til at kunne klare sammenstød og mindske risikoen for at rulle rundt. Derfor har den også fået alle 5 stjerner i Euro NCAP crashtest.

  Samtidig er der proppet masser af sikkerhedsteknologi i bilen, der hjælper til en mere sikker kørsel. Autopilot, nødbremsning, kollisionsadvarsler og overvågning af blinde vinkler er blot noget af det, du kan glæde dig over, når du sætter dig bag rattet i Model Y.

  Vælg mellem tre udgaver: Standard, Long Range og Performance

  Udstyrsniveauerne er nemme at gennemskue og forholde sig til med Tesla. Der er tre udgaver af Model Y: Standard, Long Range og Performance. Standarden er med baghjulstræk, har en tophastighed på 217 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 6,9 sekunder. Den har en rækkevidde på 455 km.

  Long Range er med Dual Motor firehjulstræk, og her får du en længere rækkevidde helt op til 533 km. Tophastigheden er den samme som standarden, men den accelererer hurtigere – fra 0-100 km/t på 5 sekunder. Med Performance får du en hurtigere acceleration på blot 3,7 sekunder (fra 0-100 km/t) og en tophastighed på 250 km/t. Den har dog en lidt kortere rækkevidde på 514 km.

  Brugte Tesla Model Y fra årgang 2021-2024

  Tesla Model Y er som skrevet en relativ ny model, og den kom til Danmark og resten af Europa i 2021. Derfor finder du kun brugte biler fra enten årgang 2021, 2022, 2023 og 2024, og du kan derfor være helt sikker på, at det er en bil, du har glæde af virkelig lang tid.

  Fordelene ved at købe brugt er selvfølgelig, at det lige tager toppen af prisen. Og når det er så nye brugte biler, er det nok ikke km-standen, du skal kigge mest på. Overvej i stedet modellen, udstyrsniveauet og rækkevidden, når du skal finde en brugt Model Y.

  Køb din brugte Tesla Model Y hos Bjarne Nielsen

  Skal Model Y være din nye bil, så finder du den hos Bjarne Nielsen til en skarp pris. Du kan finde hele vores udvalg her på siden, og det bliver løbende opdateret, når der kommer nye modeller ind, og når der bliver solgt af det nuværende udvalg. Alle vores priser er desuden vurderet af en samarbejdspartner, så du nemt kan se, hvordan prisniveauet er i forhold til resten af markedet.

  Finder du den rette bil, kan du bestille den direkte gennem hjemmesiden og få den leveret hjemme hos dig selv. Har du en bil i bytte, kan du også få et tilbud på den. Du kan læse mere om købsprocessen online her eller besøge din nærmeste Bjarne Nielsen.

  Relaterede links