Vi har 2 nyere brugte Suzuki Vitara på lager

Suzuki Vitara har været i Suzukis modelprogram siden 1988, og det har været og er fortsat en populær SUV, der kombinerer praktiske køreegenskaber, komfort og stil. Den er velegnet til både bykørsel og terræn, og den kan fås med firehjulstræk, som en ægte SUV. Den er i dag i fjerde generation og har i de senere fået tilført en smule elektrisk kørsel med en mild hybridudgave og en hybridudgave af den smarte SUV.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte Suzuki Vitara, og du finder dem alle her på siden. Der er både modeller fra Bjarne Nielsen-bilhusene, ligesom du finder modeller, der står i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er nemlig en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Alle biler kan leveres til dit nærmeste bilhus eller hjem til dig, så det er ikke noget problem, at bilen står et andet sted.

Vi tilbyder både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber bil hos os. Vi gennemgår desuden bilen grundigt, når vi klargør den, og finder vi fejl og mangler, udbedres de naturligvis, inden du får bilen. Du kan derfor være ganske rolig ved at købe en brugt bil hos os.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Suzuki Vitara er en velkørende SUV

En ægte SUV. Sådan kalder Suzuki deres Vitara. En populær model, der har eksisteret siden 1988, og i dag kan fås i fjerde generation. Det er en kompakt SUV, men der er god plads i bilen i både kabine og bagagerum, der er nemt at læsse, fordi læssekanten er højt oppe. Derudover får du fordelene ved SUV-designet, der giver en høj og behagelig indstigning og et godt overblik over vejen fra førersædet.

Den er velkørende og fås med firehjulstræk, hvis du ønsker det. Det er en stærk bil, der godt kan klare at trække campingvognen. Prismæssigt står den rigtig skarpt, og det er også derfor, det er og har været en populær bil. Du får rigtig meget bil for pengene.

 

Vælg mellem benzin, diesel eller hybrid

Suzuki Vitara fås i dag fra ny med enten en mild hybridmotor, eller hvis du vælger automatgear, så er det med en hybridmotor, der giver mulighed for en smule elektrisk kørsel. Dog uden du skal lade bilen op. Det vil sige, at det kun er benzinmotorer, den fås med i dag.

Tidligere udgaver har også kunne fås med dieselmotor, så når du kigger på Vitara i brugt udgave, har du ret mange valgmuligheder, når det kommer til motoren.

 

Udstyrsniveauer som Active, Limited og Adventure

Med en bilmodel, der har været på markedet i mere end 35 år, er der stor forskel på, hvilket udstyr bilen findes med. Der har været udstyrsniveauer som Active, Limited og Adventure, og der fås også mange andre. Det kan gøre det svært, når man kigger på den som brugt bil.

Derfor har vi her på oversigtssiden gjort det nemt for dig at filtrere på forskelligt udstyr og teknologi, så du får præcis det, du drømmer om. Derudover kan du på hver bilmodels side se den fulde udstyrsliste.

 

Brugt Suzuki Vitara fra årgang 2018-2024

Hos Bjarne Nielsen forhandler vi nyere, brugte biler, og vi har som udgangspunkt kun biler, der er op til seks år gamle. Der kan dog være undtagelser, hvis det er en særlig model, udstyrsvariant eller bilen bare ikke har kørt særligt langt.

Det vil sige, at du kan finde brugt Suzuki Vitara fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Fordelen ved at købe brugt er, at du tager toppen af nyprisen, og du kan dermed få pengene til at række længere. Du slipper også for ventetiden, der er, når man skal have en fabriksny bil, og kan i stedet få bilen leveret indenfor en uges tid, og dermed hurtigt blive godt kørende.

 

Køb din brugte Suzuki Vitara hos Bjarne Nielsen

Skal Suzuki Vitara være din nye bil? Så finder du den brugt hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet. Vurderingen finder du her i oversigten og på den enkelte models side.

Har du fundet præcis den bil, du ønsker, kan du bestille den direkte på hjemmesiden. Her kan du også få en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal være en del af handlen. Du kan læse mere om køb online her. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus.

Relaterede links