Lige nu har vi 0 brugte Lexus CT200h til salg.

Lexus er noget af det ypperste, der nogensinde har forladt Japan. Det eksklusive mærke er en del af Toyota-koncernen, og er kendt som producent af de mere luksuriøse modeller. Lexus sælges og markedsføres i mere end 70 lande over hele verden, og premium-brandet er i dag Japans mest sælgende mærke inden for luksusbiler. Lexus rangerer blandt de 10 største japanske globale mærker i markedsværdi, og har hovedkontor i Nagoya, Japan.

Det særlige Toyota-mærke blev skabt i slutningen af 1980erne - cirka samtidig med, at to andre japanske mærker lancerede hvert sit luksus-brand, nemlig Honda med Acura og Nissan med Infinity. Af de tre brands er det dog kun Lexus, der officielt er blevet forhandlet i Danmark.

I begyndelsen af 1990erne blev mærket således lanceret via nogle få udvalgte Toyota-forhandlere, blandt andet med den ekstremt luksuriøse Lexus LS 400, som udstyrsmæssigt sagtens kunne matche S-klassen fra Mercedes, men som prismæssigt var noget mere opnåelig.

I 2013 valgte Toyota-importøren at lukke ned for Lexus-forhandlingen i Danmark - men den beslutning er for nyligt omgjort, og medio 2021 er de iøjnefaldende modeller begyndt atter at blive forhandlet på dansk grund.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Relaterede links