BILGUIDEN - Vi elsker biler

ANMELDELSER OG TEST
AF MAZDA MX-5

Verdens mest populære sportsvogn i sin klasse - dét er Mazda MX-5. Og med netop denne roadster, som første gang så dagens lys tilbage i 1989, er populariteten stor hos både brugere og anmeldere. Ingen kan være i tvivl om, at skaberne af den flotte bilmodel har ladet sig inspirere fra ikoniske køretøjer som Lotus Elan, Triumph Spitfire og MGB.

I dag er Mazda MX-5 blevet et ikon i sig selv, og den nuværende udgave er fjerde generation i MX-5-familien. For første gang er det nu muligt at få Mazda MX-5 med fasttag, som naturligvis også kan nedfældes.

En køretur i den japanske roadster giver hurtigt associationer til en tur på gokartbanen, men man skal ikke tage fejl af, at den topmoderne bil er udstyret med alle tænkelige sikkerhedssystemer.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Mazda MX-5 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Fjerde udgave af Mazda MX-5 er på alle parametre den bedste nogensinde – og det siger en del."
  • "Mazda MX-5 er den mest solgte sportsvogn gennem tiderne. Forståeligt nok, for den tilbyder spandevis af køreglæde og åbne oplevelser på landevejene til lav pris."
  • "En friskere 2-liters motor giver dig endnu større lyst til at tage en omvej for sjov med taget nede og fuld gas i evigt unge Mazda MX-5."
    Der gives ikke score