Vi er eksperter i Mazda. Vælg mellem 15 nyere brugte her

På jagt efter Mazda til skarpe priser og stort udvalg? Hos Bjarne Nielsen får du bilhandel uden bøvl, så gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os. Vi har et stort udvalg i nyere brugte Mazda, og du finder dem her på siden. Vi har desuden mange års erfaring med at forhandle både Mazda3, Mazda6 og de andre succesfulde Mazdaer.

Vi er både autoriseret forhandler og serviceværksted for Mazda, og har derfor stor erfaring med mærket. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Mazda var op gennem 1980'erne og 1990'erne et af de helt store hit i Danmark. Det var med storsællerterne Mazda 323 og Mazda 626, hvor sidstnævnte var en konkurrent til blandt andre Opel Vectra, Toyota Carina og Ford Sierra, der blev til Ford Mondeo. Mazda 626 blev kåret til Årets Bil i Danmark i 1993.

Den eftertragtede titel har Mazda vundet yderligere to gange. Det var i 2004 med Mazda3 og igen fire år senere med Mazda2, som blev Årets Bil i Danmark 2008. Modellerne hedder i dag stadig Mazda2 og Mazda3 - og derudover er der kommet et par højbenede udgaver til i form af Mazda CX-30, Mazda CX-3 og Mazda CX-5 samt den klassiske firmabil Mazda6.

Mazda stammer fra Japan og har eksisteret siden 1920, men dog kun produceret biler siden 1931. Det gør dog stadig Mazda til en af de ældste bilproducenter i Japan. Mazda kom for alvor til Danmark og ud på de danske landeveje i slutningen af 1970'erne, hvor modellerne 323 og 626 blev lanceret.

Og det er netop de to biler, der er blevet solgt i ekstrem stor stil i Danmark gennem mange år. Her har de primære konkurrenter været Toyotas Corolla og Carina. Mazda6 er i dag en favorit blandt firmabilisterne, og hvis det skal være lidt sjovere, så vælger en del entusiaster gerne den lavtliggende Mazda MX-5.

15 BILER
Viser nu 15 af 15 biler

Få alle de mange fordele: Køb din nye brugte Mazda hos Bjarne Nielsen

Et populært bilmærke i Bjarne Nielsen-koncernen er Mazda, som er kendetegnet for sin høje kvalitet samt et stort udbud af udstyr. Japanske Mazda er et bilmærke, der gennem de seneste 50 år har leveret masser af træfsikre bilmodeller. Mazda er lig med biler i den bedre ende af middelklassen - og du får typisk velkørende biler med et meget højt niveau af udstyr til prisen.

Mange vælger Mazda på grund af komforten, kvalitet og ikke mindst det lækre zoom-zoom-design. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler fra noget nær alle bilmærker. 

Ny brugt Mazda i høj kvalitet? Så skal du køre en tur ind til Bjarne Nielsen

Hos os finder du brugte Mazda-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Mazda du køber, så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

Se nærmere på de brugte Mazda-modeller, som du finder hos os, hvis du vil skille dig ud og i øvrigt have en bil, der er berømt for at gå meget sjældent i stykker, og som desuden rummer mest standardudstyr i forhold til prisen. Du får både den rummelige firmabil og den klassiske familie model, ligesom du kan investere i markedets absolut mest solgte roadster. Mazda breder sig over mange segmenter - så kig løs, kontakt os og kør løs!

Vores priser på nyere brugte Mazda med benzin, diesel og hybrid er helt igennem fair

Alle vores priser på brugte Mazda er automatisk vurderet af koncernens samarbejdspartner, der er helt uvildig. Vi skjuler ikke noget, men reklamerer derimod tydeligt ved hver eneste brugte bil. Her er det tydeligt at aflæse, om prisen er vurdering som ”fair” - det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende.

Vi tror på ordentlighed og godt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, betyder, at du også kontakter os næste gang, hvor du enten skal købe ny brugt bil eller skal have bilen på værksted. Er du i tvivl om, hvor godt et kort vi er, så kan du læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Bjarne Nielsen er det helt oplagte sted at købe din næste brugte Mazda

For det første er Mazda en fremragende bil, der meget sjældent holder på værksted. For det andet får du ekstremt meget udstyr for pengene, når der sammenlignes med konkurrenterne. For det tredje får du med en Mazda en bil, der vækker opsigt, og som der bliver lagt mærke til. Og for det fjerde får du i Bjarne Nielsen med en forhandler at gøre, som ved, hvad det handler om!

Relaterede links