Uovertruffen kvalitet til prisen

Dacia Jogger
Kvalitet til hele familien

Vi kender endnu ikke prisen - men den bliver helt sikkert skarp. Den nye Dacia Jogger rummer det meste, og byder på høj kvalitet samt masser af bil for pengene.

Dacia Jogger 2022 1600 06

DACIA JOGGER Den nye familie-flyder fra Dacia rammer ned lige midt i behovs-pyramiden hos mange børnefamilier. 

Det mener vores Dacia-ekspert

"Den ligner jo en Volvo med den bagende. Jeg har ikke set bilen tæt på endnu - men det lover godt, synes jeg. Og importøren er jo kendt for at lave særdeles skarpe priser."

Har du et spørgsmål om Dacia Jogger så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Gundlach Jørgensen
Afdelingschef Herning

En kombination af alt det bedste

Dacia Jogger 2022 1600 0D

Masser af teknologi

Med den kommende Jogger sætter Dacia en helt ny standard for hvad man kan forvente sig af udstyr i en bil til en så attraktiv pris. Selv om informationerne endnu er sparsomme, så er det forventeligt, at modellen bliver pakket med gennemprøvet kvalitetsudstyr såsom Apple CarPlay og Android Auto.

Dacia Jogger 2022 1600 10

En, to, fem eller syv - plads er der nok af!

Bare rolig! Der er god plads til syv personer i den kommende Dacia Jogger - og skulle du med fuldt hus mangle plads til bagagen, så er de integrerede og svingbare tagbøjler som skabt til en boks på taget. 

Dacia Jogger 2022 1600 17

Forbløffende meget plads

Dacia Jogger har et bagagerum, der både er meget fleksibelt og ganske rummeligt. Når der ikke er fyldt helt op med passagerer, kan sæderne foldes ned eller fjernes.

Dacia Jogger 2022 1600 21

Ny lyssignatur

Både foran og bagved har Dacia Jogger fået ny lyssignatur, med de moderne Y-formede lygter.

Dacia Jogger 2022 1600 05

SUV møder MPV møder stationcar

Den kommende Dacia Jogger ligner en stor stationcar - men er rummelig som en MPV og fleksibel som en SUV.

GALLERI

Kig nærmere på Dacia Jogger

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde.

SIKKERHED

Dacia Jogger test på vej

Så snart der er foretaget en Euro NCAP test på Dacia Jogger, kan du finde den her

0%
Adult Occupant
0%
Child Occupant
0%
Pedestrian
0%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Dacia Jogger

Hvornår kan jeg købe Dacia Jogger?

Den helt nye Dacia Jogger er blevet præsenteret for offentligheden på den store bilmesse IAA München i september 2021. Forventningerne til den store og alligevel kompakte bil er noget nær enorme, og hos Bjarne Nielsen satser vi på at kunne levere de første Dacia Jogger-modeller i det tidligere forår 2022. Følg med i vores Bilmagasin for seneste nyt omkring introduktionen.

Hvor meget koster en Dacia Jogger?

Priserne på den helt nye Dacia Jogger er endnu ikke offentliggjort - men der er næppe nogen tvivl om, at prisen bliver skarp som på alle andre modeller fra Dacia. Det er også sikker, at Dacia Jogger leveres med tre års garanti, hvilket er mere end de fleste konkurrenter. Vi forventer, at priserne bliver offentliggjort inden udgangen af 2021, men følg med på vores website, som hele tiden er opdateret med seneste nyt.

Er Dacia Jogger en sikker bil?

Den nye Dacia Jogger er ikke blevet testet ved Euro NCap, hvilket er helt normalt for nye modeller. Og med en forventet introduktion i begyndelsen af 2022, så må Dacia Jogger alt andet lige betragtes som værende ret ny. Og det tager tid at komme i betragtning til den særlige sikkerhedstest. Det er forventeligt, at Dacia Jogger mindst vil lægge sig på samme niveau som eksempelvis den nyeste Dacia Sandero, der har opnået to stjerner i Euro NCap. Det er naturligvis ikke lige så meget som andre modellers fem stjerner - men kravene til topkarakter er over de senere år blevet strammet betydeligt, og Dacia Jogger kan derfor helt uden at skamme sig sammenlignes med konkurrenter, der konstruktionsmæssigt har et par år på bagen.

Hvor kan købe en Dacia Jogger?

Du kan få fingrene i den succesfulde og roste Dacia Jogger familiebil hos landets Dacia-forhandlere - blandt andet i et af Bjarne Nielsen-koncernens tre Dacia-bilhuse i henholdsvis Herning, Esbjerg og Hillerød. Du kan finde den nærmeste Dacia-forhandler her.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Dacia-modeller

Se flere nyere brugte Dacia-biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.