Er du også til Alfa Romeo? Vi har 0 brugte til salg

Køber du Alfa Romeo i en af Bjarne Nielsen-forretningerne, så er du sikret en fed bil, der er garant for en ekstrem høj grad af køreglæde. Vi er eksperter i Alfa Romeo, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nye brugte Alfa Romeoer til attraktive priser. Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Alfa Romeo Automobiles S.p.A. - eller bare Alfa-Romeo - blev grundlagt som A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) 24. juni 1910 i Milano, hvor hovedsædet fortsat ligger. Siden 1911 har virksomheden været involveret i racerløb og den har et renommé for at konstruere og fabrikere relativt dyre sportsbiler. Romeo-delen af navnet, der kom til i 1920, stammer fra Nicola Romeo, en entreprenant type fra Napoli, som i en årrække var chef for koncernen.

Alfa var ejet af et statsejet italiensk holdingselskab fra 1932 til 1986, hvor den blev overtaget af Fiat-koncernen - og siden februar 2007 har virksomheden været en del af Fiat Group Automobiles S.p.A (FCA). I 2021 fusionerede FCA med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Peugeot, Opel og Citroën, til et samlet selskab, der hedder Stellantis. Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra PSA Group (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram).

Stellantis sælger årligt mere end 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

Alfa Romeo er altid blevet opfattet som et yderst eksotisk bilmærke - ikke mindst i Danmark, hvor modeller som Alfa Romeo Spider, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Alfasud og Alfa Romeo 156 i hver sin periode har været ganske populære modeller. Sidstnævnte var i slutningen af 1990’erne en stor succes både i Danmark og internationalt.

Modellen blev kåret som Årets Bil i Danmark 1998 - og vandt samtidig den endnu mere eftertragtede pris som International Car of the Year 1998. Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo blev en del af Fiat-koncernen - der i dag hedder FCA Group - i 1986.

Et par særdeles interessante modeller er blevet introduceret over de seneste år, og især Alfa Romeo Giulia - og siden SUV-modellen Stelvio - fik alverdens bil-aficionados til at dreje nakken af led.

Modellen var da også endog meget tæt på at blive kåret som Årets Bil i Danmark 2017, hvor det blev til en andenplads.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb din brugte Alfa Romeo fra 2018-2024 hos Bjarne Nielsen

  Et af de mest spektakulære bilmærker er italienske Alfa Romeo. Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af de lokkende personbiler fra Alfa Romeo. Alfa Romeo bliver af mange betragtet som den "frække drenge" i klassen, når der sammenlignes med eksempelvis de tre tyske premium mærker. Vi har typisk et udvalg af de nyere årgange Alfa Romeo fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 i et af vores bilhuse - og alternativt kan du finde dem her på sitet.

  Alfa Romeo leverer sportslige køreegenskaber og masser af attitude - og de fine biler kan erhverves til ganske skarpe priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Mange vælger Alfa Romeo, fordi mærket er lig med teknologi, komfort samt stor glæde.

  Fair priser på brugte Alfa Romeo - diesel, benzin, hybrid og plug-in hybrid

  Hos os finder du et pænt udvalg af Alfa Romeo-modeller - og selv om der primært er Alfa Romeo med dieselmotor eller benzinmotor, så har vi også øjnene rettet mod hybridmotor og plug-in hybridmotor.

  Uanset hvilken brugt Alfa Romeo du vælger, så kan du være sikker på at få en bil, der er i tiptop-stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem. å leder du efter en nyere brugt bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du helt klart se nærmere på de brugte Alfa Romeo-modeller, som du finder hos Bjarne Nielsen.

  Hvorfor købe en nyere brugt bil hos Bjarne Nielsen?

  Vi har handlet med nye biler og brugte biler siden 1988, og har gennem de mange år opbygget en stor grad af knowhow og viden omkring mange forskellige bilmærker og bilmodeller - og en af dem er Alfa Romeo, der godt nok aldrig har hørt til bestsellerne på det danske marked.

  Alle vores priser på nyere brugte biler bliver automatisk vurderet af en samarbejdspartner, der er aldeles uafhængig af Nielsen Car Group, som er den koncern, som Bjarne Nielsens ti bilhuse er en del af. Vi har intet at skjule, og du kan naturligvis se vurderingen her på sitet, hvor det fremgår ved siden af selve prisen på den nyere brugte Alfa Romeo. Langt de fleste af vores priser bliver vurderet som absolut ”fair” - og vurderes prisen som lidt for dyr i forhold til det målte gennemsnit, så står det klart og tydeligt. 

  Flere fordele: Derfor skal du købe din nye brugte Alfa Romeo hos Bjarne Nielsen

  Uanset hvilken Alfa Romeo-model du vælger, så bør du aldrig være i tvivl om, at du får en køreoplevelse på første klasse. Desuden er vores priser på en nyere brugt Alfa Romeo helt fair og transparente - og i øvrigt vurderet af et eksternt firma. Det betyder, at du kan se, om prisen på en nyere brugte Volvo er lidt for høj, lidt billig eller helt gennemsnitlig og fair, sammenlignet med gennemsnitspriserne herhjemme. De fleste af vores priser bliver vurderet til at være fair.

  Da der samlet set kører omkring 5700 Alfa Romeo-modeller på de danske landeveje, så siger det sig selv, at der er tale om et af de mere perifere bilmærker herhjemme. Men heldigvis ser vi stadig nogle af de fine modeller som Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Giulia og Alfa Romeo Giulietta.

  Relaterede links