Tidløst design

Mazda MX-5 - har domineret sin klasse i mere end 30 år

Vær forberedt på at miste pusten. Den ultrasportslige Mazda MX-5 er en fryd for øjet med sine perfekte proportioner og det videreudviklede design "KODO – Soul of Motion".

Når du sidder bag rattet i den 2-personers sportsvogn og mærker brisen, oplever du den rendyrkede køreglæde, som MX-5 er skabt til at levere.

Mazda Mx 5 2018 Eksterior Fastback Aaben Bil Roadster Sportsvogn

MAZDA MX-5 Fås både i roadster og fastback udgave

Det mener vores Mazda-ekspert

"Mazda MX-5 er nok en af de biler der er flest der drejer hovedet efter. At den er kommet ned i den pris den er i nu, er bare helt vildt."

Har du et spørgsmål om Mazda MX-5 så brug knappen nedenfor.

Dummy
Peter Møller Jacobsen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Skive

Danmarks mest populære sportsvogn gennem årtier er lige blevet billigere

Mazda MX 5 2020 Front

Undgå at blænde andre trafikanter

HBC gør din bil mere sikker og nemmere at køre om aftenen. Ved hjælp af sensorer registrerer systemet forlygterne på modkørende og baglygterne på forankørende køretøjer. For at undgå at blænde andre trafikanter skifter HBC automatisk mellem nær- og fjernlys afhængigt af trafikforholdene

Mazda 2020 MX 5 Int Driver

Gør din køretur mere sikker

Ved hjælp af sensorer sørger MX-5 for at holde øje med andre køretøjer i en afstand på op til 45 meter i forbindelse med vognbaneskift, eller når du bakker. Hvis der registreres et køretøj i din blinde vinkel, eller et køretøj nærmer sig bagfra, advarer systemet dig med et akustisk signal, og indikatorerne i sidespejlene begynder at blinke. Når området bag bilen er frit, stopper alarmen.

Bagfra

Muskuløs og velformet

Også set bagfra er den nye MX-5 muskuløs og velformet. Under bagklappen gemmer sig et bagagerum, der er blevet mere regulært og dermed lettere at udnytte.

09 796X438 Overview Gallery Overlay Design

Førsteklasses Bose surroundsound system

Fremragende lyd, selv med åben kaleche. Omhyggeligt er højtalere placeret i bilen, for at give den bedste lydoplevelse - inkl. to højtalere i hver nakkestøtte.

Mazda Mx 5 2020 100Thsv

TRÅDLØS APPLE CARPLAY™ OG ANDROID AUTO™

Det er let som ingenting at tilslutte din smartphone til din Mazda MX-5, takket være integrationen af Apple™ og Android Auto™

GALLERI

Kig nærmere på Mazda MX-5

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Mazda MX-5 får 4 stjerner

At en sportsvogn opnår 4 stjerner i Euro NCAP er RIGTIG flot.

95%
Adult Occupant
80%
Child Occupant
78%
Pedestrian
59%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda MX-5

Er Mazda MX-5 en sportsvogn?

Ja i den grad. Det er faktisk en af de billigste måder at komme til at køre i en rigtig sportsvogn herhjemme. Motormæssigt får du som udgangspunkt en 132 hk udgave, som stadig er rap men uden at sætte banerekorder. Det er nemmere i den større 2.0 udgave med 184 hk der får den fra 0-100 km/t på 6,5 sekunder.

Kan MX-5 fås med tag?

Ja! MX-5 fås i to udgaver. Med eller uden aftageligt tag. MX-5 Roadster hedder udgaven med nedfældeligt tag, hvor du kan komme til at køre i en helt åben vogn som en cabriolet og nyde vinden i håret. Er du mere til den lukkede udgave skal du vælge Mazda MX-5 RF Fastback, hvor du kun delvist kan åbne for taget. 

Er Mazda MX-5 hybrid?

Nej. Mazda MX-5 fås kun med helt almindelige benzinmotorer med enten 132 eller 184 hestekræfter og manuelt gear.

Hvad er historien bag MX-5?

Mazda MX-5 er en af bilmærkets ældste nulevende modeller. Den så dagens lys i 1989 og kom i fjerde generation i 2015 med et facelift i 2018. Den har vundet adskillige priser gennem årene. Blandt andet World Car of the Year i 2016 og en Red Dot designpris i 2017.

I 2000 blev MX-5 skrevet ind i Guinness Rekordbog for at være den mest solgte topersoners sportsvogn i historien. En rekord de selv slog i 2016, hvor den rundede en million solgte eksemplarer.  

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Mazda-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.