UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Mazda MX-5.
En ikonisk sportsvogn.


Mazda MX-5

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Mazda MX-5.

PRIS FRA
280.000 kr.
FINANSIERING FRA
3.009kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Mazda MX-5 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

FJERNLYSSTYRING

Undgå at blænde andre trafikanter

HBC gør din bil mere sikker og nemmere at køre om aftenen. Ved hjælp af sensorer registrerer systemet forlygterne på modkørende og baglygterne på forankørende køretøjer. For at undgå at blænde andre trafikanter skifter HBC automatisk mellem nær- og fjernlys afhængigt af trafikforholdene

BLINDVINKELALARM

Gør din køretur mere sikker

Ved hjælp af sensorer sørger MX-5 for at holde øje med andre køretøjer i en afstand på op til 45 meter i forbindelse med vognbaneskift, eller når du bakker. Hvis der registreres et køretøj i din blinde vinkel, eller et køretøj nærmer sig bagfra, advarer systemet dig med et akustisk signal, og indikatorerne i sidespejlene begynder at blinke. Når området bag bilen er frit, stopper alarmen.

BILEN SET BAGFRA

muskuløs og velformet

Også set bagfra er den nye MX-5 muskuløs og velformet. Under bagklappen gemmer sig et bagagerum, der er blevet mere regulært og dermed lettere at udnytte.

BOSE LYDANLæG

Førsteklasses Bose surroundsound system

Fremragende lyd, selv med åben kaleche. Omhyggeligt er højtalere placeret i bilen, for at give den bedste lydoplevelse - inkl. to højtalere i hver nakkestøtte. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Mazda MX-5 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Tilbyder spandevis af køreglæde..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Giver ægte sportsvognsglæde..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Styretøjet reagerer helt præcist..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Mazda MX-5 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG