Seat er spansk temperament. Køb en af de 8 nye brugte Seat, som vi har til salg

Køber du Seat hos os i Bjarne Nielsen-koncernen, så er du sikret en herlig bil, der er garant for masser af spansk temperament samt en høj grad af køreglæde. Vi har mange års erfaring med de mange Seat-modeller, og kan tilbyde dig en sikker, tryg og mest af alt ordentlig bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nye brugte Seat-biler til attraktive priser - fra Seat Mii over Seat Ibiza til Seat Leon.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil.

Seat er en spansk bilproducent med hovedsæde i Martorell nær Barcelona - kendt for sit spanske temperament og sin tyske grundighed. Virksomheden blev grundlagt 9. maj 1950 af Instituto Nacional de Industria (INI), et statsejet industri-holdingselskab. Navnet er oprindelig en forkortelse for Sociedad Española de Automóviles de Turismo (som løst kan oversættes til spansk turbils-virksomhed).

I dag er virksomheden et 100 procent ejet datterselskab til den tyske gigant Volkswagen Group, og Seat - og siden Cupra - markedsføres som koncernens ungdommelige og sportslige bilmærke. Inden for de senere år er mærkets særligt sportslige og hurtige modeller blevet skilt ud i sit eget bilmærke - altså Cupra.

Seat gjorde sin entre på det danske marked i løbet af 1980erne, hvor Seat-modellerne i høj grad handlede om at lave egne udgaver af visse Fiat-køretøjer - altså på licens. Især Seat Ibiza, som var baseret på Fiat 128 og Fiat Ritma, blev en ganske pæn succes i Danmark. I 1986 solgte den spanske stat koncernens til Volkswagen Group, og siden har de forskellige Seat-modeller i meget høj grad delt platforme, motorer, udstyr og i et vist omfang design med de øvrige mærker i porteføljen.

Med modeller som Seat Leon, Seat Ateca og senest Årets Bil i Danmark 2018, Seat Arona, har den spanske koncern et bredt og attraktivt udbud af personbiler. Faktisk har Seat formået at erobre Årets Bil-titlen hele tre gange på dansk grund. Første gang var i 2006 med Seat Leon, dernæst i 2013 med Seat Mii - som delte titlen med Volkswagen Up! og Skoda Citigo - inden Seat Arona altså vandt i 2018.

8 BILER
Viser nu 8 af 8 biler

Din nyere brugte Seat kan du med fordel købe hos Bjarne Nielsen

Seat er et ganske populært mærke på det danske marked, og det har givetvis en del at gøre med, at mærket siden 1986 har været en del af Volkswagen Group. Det vidner om høj grad af kvalitet - og hos Bjarne Nielsen har vi et spændende udvalg af personbiler fra den spanske bilfabrikant.
Seats modeller er designet med de yngre målgrupper for øje, men faktum er, at mærket også tiltaler mere modne bilister. Der er som sagt tale om biler med høj kvalitet og til skarpe priser, - ikke mindst når man tænker på, at der er masser af værdi for pengene.

Hvis du er til et smart design, spansk temperament og tysk grundighed, så er Seat lige mærket for dig. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Bjarne Nielsen har helt fair priser på Seat med benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

Hos os finder du brugte Seat-modeller i alle størrelser og prisklasser - fra den mindst Seat Mii over Seat Leon til de mere SUV-agtige modeller Seat Ateca og Seat Tarraco. Uanset hvilken brugt Seat du køber, så kan du være sikker på, at vi leverer en bil, der er i optimal og god stand. Vi har nemlig kontrolleret og klargjort bilen helt ned i detaljen - det gør vi ved hver eneste bil, der kører igennem vores landsdækkende net af moderne bilhuse. Og så har vi et bredt udvalg af Seat - både med benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid som drivkraft.

Når vi sætter en nyere brugt bil til salg, sørger vi naturligvis for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem. Seat breder sig over mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

Derfor skal du købe din nyere brugte Seat hos Bjarne Nielsen

Priserne nyere brugte Seat-modeller bliver i Bjarne Nielsen-bilhusene automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, som giver sit besyv med, og vurdere om prisen på en konkret brugt bilmodel er fair, lidt for billig eller lidt til den høje side.

Vi tror på godt købmandsskab og en høj grad af ordentlighed, for det er den eneste måde, hvorpå vi kan gøre os fortjent til, at du også er kunde i en af vores bilforretninger eller værksteder næste gang, du får et behov enten for service, reparation eller måske et nyt bilkøb. Er du i tvivl, så kan du læse nogle af vores Trustpilot-anmeldelser her. Vi er faktisk blandt de bedst bedømte bilkoncerner i Danmark, og det er ikke noget, der er kommet af sig selv!

Køb en nyere brugt Seat hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Seat i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende i kraft af, at vi kan tilbyde både en fornuftig finansiering samt et billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil - uanset mærke. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg.

Relaterede links