Se alle vores 0 nyere brugte Opel Corsa-e her

Opel Corsa-e er den fuldelektriske udgave af den populære Corsa. Det er en kompakt bil, der er skabt til bykørsel, og som elbil er bilen endnu mere velegnet til byen. Den kommer nemt omkring og kan køre i alle miljøzoner, fordi den er elektrisk. Med en rækkevidde op til 359 km er du dækket godt ind. Bilen kom på markedet i 2020, hvor den også vandt ”The Golden Steering Wheel”.

Hos Bjarne Nielsen finder du et udvalg af brugte Opel Corsa-e, og vi kan hjælpe med både ladeløsning og alle de andre spørgsmål, du måtte have om elbiler. Som en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, kan du også se brugte modeller fra dem her på siden.

Hvis du har brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, kan vi også klare det, når du køber en bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du får en bil, der kan køre mange kilometer endnu.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Opel Corsa-e er en fuldelektrisk Corsa

  Den populære Opel Corsa er blevet lavet i en fuldelektrisk udgave, som hedder Corsa-e. Den kom på markedet i 2020, og den er på alle måder den oplagte bybil. Størrelsesmæssigt hører den til b-segmentet, der også kaldes Polo-segmentet, og du får en lidt større bil end minibilerne, der ellers også er velegnet til byen. Det betyder, at den nemt kan bruges i hverdagen, men også kan anvendes på længere weekendture, hvor bagagerummet på 267 liter kan rumme oppakningen.

  Corsa-e er en veldesignet og velkørende bil, der samtidig har et godt udstyret med de førende teknologier fra Opel som adaptiv fartpilot, vejbaneassistent og 7” skærm med Apple CarPlay.

  God rækkevidde og hurtig opladning

  Du får en god rækkevidde med Opel Corsa-e. Den kan køre op til 359 km på én opladning, og for de fleste er det mere end rigeligt på hverdagens ture til og fra arbejde. Det er muligt at ændre køreindstillinger i bilen: Vælg sport for at øge køreglæden, eller få batteriet til at række længere ved at vælge opladningsfunktionen.

  Corsa-e kan lade med op til 100 kW på en DC-hurtiglader, og her kan du oplade bilen op til 80% på blot 30 minutter. Dermed kan du hurtigt få et næsten fuldt batteri at køre videre på.

  50 kWh batteri, automatgear og støjsvag motor

  Opel Corsa-e er lavet i én udgave med 50 kWh og har altså ikke nogen long range-udgaver, som man ellers kender fra mange andre elbiler. Så du skal altså ikke overveje, om du kan nøjes med en kortere rækkevidde – standarden er op til 359 km.

  Der er flere fordele ved at vælge en elbil, som blandt andet at den er med automatgear, der giver en mere behagelig og ensartet kørsel, særligt i byen hvor der kan være mange start og stop. Derudover er elmotor relativ støjsvag, og det giver en helt anden komfort, når du kører.

  Udstyrsniveauer som Ultimate og GS-Line

  Der er flere udstyrsniveauer på Opel Corsa-e, og der kan hele tiden være udskiftning og særlige udgaver af bilen. Nogle af udstyrsvarianterne er Ultimate og GS-Line med flere sporty designdetaljer.

  Du kan på hver brugt bils side læse mere om, hvilket udstyr netop den bil har. Det gør det muligt for dig at sikre, at du får præcis det udstyr, du drømmer om i din kommende bil. Vi hjælper dig også gerne med at finde den rette bil.

  Brugt Opel Corsa-e fra årgang 2020-2024

  Opel Corsa-e har været på markedet siden 2020, og derfor fås den naturligvis brugt fra den årgang som den første. Det vil sige, du kan få en brugt Opel Corsa-e fra årgang 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. Du får dermed også en relativ ny bil, uanset hvilken model du vælger.

  Fordelene ved at købe brugt er blandt andet, at man lige tager toppen af nyprisen. Samtidig slipper du for at vente på den – alle vores brugte biler er på lager til levering med det samme. Du kan dermed hurtigt blive godt kørende.

  Køb din brugte Opel Corsa-e hos Bjarne Nielsen

  Er det Opel Corsa-e, der skal være din nye, brugte bil, så finder du den her hos Bjarne Nielsen. Hele vores udvalg er samlet her på siden, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet. Det gør det nemt for dig at se, at vi sætter vores priser skarpt.

  Har du fundet den bil, du kunne tænke dig, kan du bestille den direkte på hjemmesiden. Her kan du også vælge finansiering og få et bud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb af brugt bil online her. Du er også velkommen til at besøge din nærmeste Bjarne Nielsen, hvor vi står klar til at hjælpe dig med både bil og ladeløsning.

  Relaterede links