Lige nu: 1 brugte Mitsubishi til salg hos Bjarne Nielsen

Mitsubishi har været repræsenteret på det danske bilmarked siden slutningen af 1970erne, og har levet en ret omskiftelig tilværelse i Danmark i almindelighed og i Europa i særdeleshed. Selve Mitsubishi Motors i Japan trækker historisk tråde tilbage til 1870, hvor transportselskabet Tsukumo Shokai stiftes.

Dette selskab blev siden til koncernen Mitsubishi Heavy Industries, der producerede meget andet og mere end biler. Den første bil blev skabt i 1917, men Mitsubishi Motors blev reelt først skabt i 1970, da det blev separeret fra MHI. Siden blev det reorganiseret i 2003, og i 2016 blev virksomheden en del af Renault Nissan Alliancen.

Mitsubishi gjorde sin entré i Danmark 1978 og fik moderat succes i 1980erne med Mitsubishi Colt og Lancer. Men i begyndelsen af 1990erne blev den veludstyrede store sedan Mitsubishi Galant lanceret til en meget skarp pris, og det resulterede faktisk i, at den blev Danmarks mest solgte bil i 1991. Også mærkets offroadere, Pajero og L200, var populære i de glade gulpladetider i 1990’erne.

Mellemklassemodellen Lancer gjorde det også pænt i Danmark i perioder, mens den lille Colt fik ganske høj status med sine sportslige egenskaber. Syvende generation af Mitsubishi Colt, som blev blev bygget i Europa, blev endda kåret til Årets Bil i Danmark 2005.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Hos Bjarne Nielsen sørger vi for, at din nye brugte Mitsubishi er helt i orden

Du finder nyere brugte Mitsubishi-modeller hos Bjarne Nielsen i diverse størrelser og prisklasser, og naturligvis med forskellige udstyrspakker og motorer.

Men uanset hvilken brugt Mitsubishi du køber, så kan du være sikker på, at du får leveret en bil, der er i glimrende stand. Når vi sætter en brugt bil til salg hos Bjarne Nielsen, så sørger vi nemlig for at lave et grundigt tjek. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor eventuelle akutte fejl og mangler naturligvis bliver udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Er du på udkig efter en bil, der skiller sig ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Mitsubishi-modeller, som du finder hos os. Kør ind til den nærmeste Bjarne Nielsen-forretning og lad dig inspirere og imponere. Så kvitterer vi med en prøvetur.

Der er lutter fordele ved at købe din nye brugte Mitsubishi hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Mitsubishi, der gennem adskillige årtier været fast ingrediens på det danske marked. Faktisk kører der fortsat i omegnen af 27.000 af de japanske modeller rundt på landevejene herhjemme i indregistreret udgave.

Den japanske producent er lig med biler i den bedre ende af skalaen. Du får meget bil for pengene, fordi du med en Mitsubishi er sikker på et righoldigt udvalg af udstyr, god komfort og glimrende køreegenskaber. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et stort udvalg af nyere brugte biler. Vi har altid mere end 1000 biler på lager i vores landsdækkende net af bilhuse - og vi spreder os over næsten alle bilmærker.

Vi kører med helt fair priser på vores biler

Mitsubishi er en god brugt bil - og Bjarne Nielsen er et godt sted at købe den. Hos Bjarne Nielsen er vi fortalere for det gode købmandsskab, og vi tror på, at en fair handel kun er fair, hvis begge parter har den oplevelse. Vi vil nemlig gerne have, at vi er "top of mind", når du næste gang får brug for et servicebesøg på værkstedet, eller når du næste gang skal handle nyere brugt eller ny bil. Hvis du vil se vores omdømme på Trustpilot, så kan du læse nogle af vores anmeldelserher. Vi rangerer blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Vores priser på nyere brugte Mitsubishi med benzin, diesel og hybrid vurderes som fair

Alle priser på brugte Mitsubishi-modeller hos Bjarne Nielsen er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kør ind til det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det meget store udvalg.

Relaterede links