Se alle vores 4 nyere brugte Seat Leon her

Seat Leon er opkaldt efter den spanske provinshovedstad León, og den fås som 5-dørs hatchback eller i stationcarudgave kaldet Leon Sportstourer. Den opfylder mange behov lige fra singlen, der ønsker god plads i bilen til børnefamilien, der godt kan få plads til autostole på bagsædet. Bilen kom på markedet i 1999, og den anden generation kom i 2005, mens tredje generation kom i 2012. I 2020 kom fjerde generation, som også er den nuværende. Det er en sporty, dynamisk og velkørende bil. Den er endda blevet kåret som Årets Bil i Danmark i 2006.

Hos Bjarne Nielsen finder ud et udvalg af brugte Seat Leon, og de er alle samlet her på siden. Der er også modeller fra Bilernes Hus i Silkeborg, fordi vi er en del af samme bilkoncern. Vi har mere end 30 års erfaring i bilbranchen og sælger over 10.000 biler om året, så du kan trygt handle bil hos os. 

Vi kan hjælpe med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber bil hos os. Når vi klargører bilen, tjekker vi den grundigt igennem og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du kan være sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.                     

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Du skal købe din nye brugte Seat Leon fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos Bjarne Nielsen

Hvis du vælger en nyere brugt Seat Leon fra Bjarne Nielsen, så vælger du en bil, som du ikke kommer til at fortryde. Den fine model blev valgt til Årets Bil i Danmark 2006, og det var intet mindre end meget fortjent. Vi har mange forskellige årgange i vores bilhuse - og du kan ofte finde en nyere brugt Seat Leon fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024 hos Bjarne Nielsen.

Seat Leon deler mange af sine komponenter og sin platform med Volkswagen Golf har nemlig en masse kvaliteter at byde på, og til en pris som ikke smadrer privatøkonomien. Motorerne er også hentet i de tidssvarende versioner af Volkswagen Golf, og dimensionerne på de to biler er også næsten ens.

Priser på brugte Seat Leon-modeller er fair hos Bjarne Nielsen - og vi har både diesel og benzin

Alle vores priser på nyere brugte biler bliver automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Vi har nemlig intet at skjule, og du kan naturligvis se vurderingen her på sitet, hvor det fremgår ved siden af selve prisen på en nyere brugte Seat Leon.

Langt de fleste af vores priser bliver vurderet som absolut ”fair” - og vurderes prisen som lidt for dyr i forhold til det målte gennemsnit, så står det klart og tydeligt. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er en dårlig forretning at købe den konkrete brugte bil, for det kan handle om særligt udstyr eller få kørte kilometer. Eller et helt tredje eller fjerde parameter.

I Nielsen Car Group og Bjarne Nielsen tror vi på, at vi kommer længst med åbenhed og ærlighed - og respekt for vores kunder. Vi tror nemlig på, at godt købmandskab er vejen frem, og at det, som er en fair handel både for dig som kunde, og for os som bilforretning, det er det, der gør, at også er hos Bjarne Nielsen, du næste gang lægger dit bilkøb.

Hvorfor købe en nyere brugt Seat Leon hos Bjarne Nielsen?

Hos Bjarne Nielsen har vi handlet med biler siden 1988, og har været autoriseret forhandler og serviceværksted lige så længe. På koncern-niveau er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Dacia, Ford, Nissan, Mazda, Renault, Kia og Volvo - og endvidere autoriseret serviceværksted for Volkswagen, Skoda, Audi, BMW og Fiat.

Vi har i mere end 30 år handlet med brugte biler, og har en omsætning af nyere brugte biler og nye biler på over 10.000 styk årligt. Vi har med andre ord masser af erfaring og knowhow omkring det at købe og sælge nyere brugte biler - og vores mange sælgere er professionelle helt ud i fingerspidserne. 

På jagt efter en nyere brugt Seat Leon? Kig ind til os hos Bjarne Nielsen

Seat og Bjarne Nielsen har været et solidt makkerpar gennem mange år, når talen falder på nyere brugte biler. Vi har mange års erfaring med det spanske bilmærke, som gennem adskillige årtier har været en del af det danske bilmarked. I dag kører der cirka 60.000 Seat-modeller rundt på de de danske landeveje.

Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Seat - ikke mindst den altid skarpe Seat Leon. Bilmærket er kendt for at producere kvalitetsbiler i den gode ende af skalaen - under det fine slogan med spansk temperament og tysk grundighed, hvilket fortæller om det spanske ophav og det tyske ejerskab.

Relaterede links