Se alle vores 8 nyere brugte Kia EV6 her

EV6 er et nybrud for Kia. Det er den første bil fra det koreanske mærke, der er baseret på den helt nye E-GMP-platform, som er udviklet specielt til elbiler. Den kom på markedet i 2021 og er en virkelig eftertragtet bil. Design, rækkevidde, kørekomfort – det hele spiller på denne elegante bil, der med sit futuristiske design vækker opsigt på landevejene. Den kører op til 528 km på en opladning og kan lade lynhurtigt op, så du hurtigt er videre.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af lettere brugte Kia EV6 på lager. Vi er autoriseret forhandler af Kia, og vi kender mærket ind og ud. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, og vi har derfor også adgang til brugte biler, der står hos dem. De modeller vises også her på siden.

Vi klarer gerne finansiering, serviceaftale, ladeløsning og forsikring, når du køber en Kia EV6 hos os. Du kan desuden være sikker på, at din nye, brugte bil kan kører mange kilometer endnu, for vi gennemgår den grundigt under klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler. Vi giver desuden altid et halvt års garanti, når du køber en brugt bil hos os, og så får du også Kias egen fabriksgaranti, som er på syv år, og den strækker sig også ud over ejerskifte. Kontakt din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere.

8 BILER
Viser nu 8 af 8 biler

Kia EV6 er en nytænkende elbil

Kia har virkelig lagt sig i selen for at skabe en helt unik og banebrydende elbil med EV6. Bilen er designet og udviklet efter at give ejeren den bedst mulige oplevelse med en elbil, og dermed rykke tvivlere tættere på at købe en elbil. Og her leverer Kia EV6 virkelig!

Med en lang rækkevidde, lynhurtig opladning og alle de komfortable fordele ved en elbil som støjsvag kørsel, trinløst automatgear og hurtig acceleration taler modellen til et bredt publikum. Det er desuden en SUV, som giver en høj indstigning og føreren et godt udsyn over vejen, så du sidder virkelig godt, når du kører EV6.

Car of the Year i Europa og masser af prisnomineringer

Kia EV6 blev lanceret i starten af 2021, og den har fået et hav af nomineringer i alle mulige prisuddelinger lige siden. Den var blandt andet nomineret som Årets Bil i Danmark, hvor den dog ikke vandt, men var helt med fremme i top tre.

Den blev dog kåret som Car of the Year eller Årets Bil i Europa 2022, hvor en jury på tværs af 22 europæiske lande udpeger Årets Bil. Den har desuden modtaget Red Dot Design Awards 2022, hvor den vandt i kategorierne Best of the Best samt Innovative Products for det banebrydende og fremsynede design.

Vælg mellem Standard eller Long Range for ekstra rækkevidde

Der er to forskellige batteriet at vælge mellem, når du skal have en Kia EV6. Den fås som Standard Range med et batteri på 58,1 kWh, som har en rækkevidde op til 394 km. Her får du desuden 170 hk og et baghjulstræk.

Vil du køre endnu længere, skal du vælge Long Range, som har et batteri på 77,4 kWh. Den kører op til 528 km på en opladning, og motoren yder 229 hk, og den er med baghjulstræk. Du kan også få den som Performance med firehjulstræk, 325 hk og det store batteri, hvor den kører op til 506 km.

Veludstyret standard, Upgrade-pakke og GT-Line-version

Der er masser af udstyr med som standard i Kia EV6 med 12,3” touchskærm og 12,3” fuldt digital instrumentering. Der er masser af sikkerhedsudstyr i den også, så du sikkert kan komme fra a til b. Det er også muligt at få den med en Upgrade-pakke, ligesom den fås som sporty GT-Line.

På hver brugt models side kan du læse mere om, hvilket udstyr den har, så du får alt det udstyr, du har brug for. Det er også muligt at sætte anhængertræk på bilen, og det kan altid eftermonteres, hvis det mangler på den bil, som du har kig på.

Brugt Kia EV6 fra 2021-2024

Kia EV6 er en ret ny model hos Kia, og der er derfor ikke så mange brugte udgaver endnu. Du kan finde den fra årgang 2021, 2022, 2023 og 2024.

En af de største fordele ved at købe brugt er, at du kan få bilen (stort set) med det samme. Særligt med elbiler har der været lang leveringstid, fordi der har manglet chips, men vælger du en brugt udgave, får du en relativ ny bil uden ventetid. Derudover tager man som regel lige toppen af nyprisen ved at købe brugt. Du får dog stadig Kias fabriksgaranti på syv år, selvom bilen skifter ejer, og det er en god sikkerhed, når man køber bil.

Køb din brugte Kia EV6 hos Bjarne Nielsen

Er du faldet for den elegante Kia EV6? Så finder du den brugt her hos Bjarne Nielsen. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så det er nemt for dig at gennemskue, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet. Du finder vurderingen her i oversigten.

Er der en bil, du gerne vil købe, er det muligt at bestille den her på hjemmesiden. Det er også muligt at vælge finansiering samt eventuelt tilbyde din nuværende bil som byttebil. Vi giver altid en fair pris på byttebiler. Du kan læse mere om, hvordan du køber gennem hjemmesiden her, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os eller besøge dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus.

Relaterede links