Brug for en nyere brugt Volvo? Vi har 72 brugte Volvo til salg

Køber du Volvo, er du sikret en god bil og høj sikkerhed. Vi er eksperter i Volvo, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har Volvo helt inde under huden, og har i en del år haft tre autoriserede Volvo-forretninger - og dermed også tre Volvo-værksteder - i Bjarne Nielsen-kæden. Det betyder også, at vi har et stort udvalg af nyere brugte Volvoer og demobiler til attraktive priser.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Helt siden 1960erne har Volvo spillet en stor rolle på de danske landeveje - og i dag er det svenske mærke fortsat blandt de foretrukne biler i sin klasse. Volvo er et premium mærke, som siden 2010 har været ejet af den enorme kinesiske Geely-koncern - men Volvo kan faktisk så småt skimte sin 100-års dag i horisonten. Den første bil blev produceret tilbage i 1927, hvor virksomheden blev grundlagt. Den svenske vision var at gøre Volvo-biler mere sikre end automobiler hidtil havde været.

Den første Volvo var en åben vogn med en lille 4-cylinderet motor. Modellen hed ÖV4, hvilket stod for Öppen Vagn. Senere kom samme model i en lukket udgave - den hed PV4, hvilket stod for Person Vagn. Under Den Anden Verdenskrig producerede Volvo endnu et stykke vogntøj. Denne gang med navnet PV 444. Den 1. september 1944 blev den bil, der ville gøre Volvo til et internationalt bilfirma, afsløret i Stockholm. ”Den lille Volvo”, som den blev kaldt, blev set i Sverige som et løfte om velstand efter krigen, og i løbet af to uger bestilte 2.300 mennesker en PV 444.

Dog var der - på grund af krigen - mangel på råstoffer, og derfor måtte Volvo vente med at producere flere biler indtil krigen var ovre. Først i 1947 kunne Volvo igen begyndte at producere biler – og lige siden har de haft et godt ry og været gennem en fantastisk udvikling.

I 1955 begyndte Volvo at eksportere biler til USA, og trods en vis skepsis lykkedes det på bare to år Volvo at blive det næststørste importerede bilmærke i Californien. I 1974 var USA vokset til at være Volvos største marked.

I 1958 kom Volvo PV 544 på markedet, og den model blev epokegørende for Volvo, fordi den virkelig var med til at skubbe produktionen i vejret. I alt blev der produceret 440.000 eksemplarer af modellen over en syvårig periode. En anden model, som så dagens lys i 1958, var Volvo P120. Det er den model, der også er kendt under navnet Amazon - og det var en bil, som danskerne i stort tal tog til sig.

Volvos tekniker Nils Bohlin introducerede i 1959 trepunktssikkerhedsseler i serieproduktionen af PV 544, og Volvo besluttede at give afkald på deres patentrettigheder, så alle kunne drage fordel af sikkerhedsselen. Det anslås at over en million menneskeliv er blevet reddet af trepunktssikkerhedsselen.

Volvo 140-serien blev indledt i 1966, og bare otte år senere kom Volvo 240-serien til verden. Disse to modelserier fik kun populariteten til at stige yderligere.

Volvo har fortsat fat i sit publikum - og faktisk har mærket større succes end længe med modeller som Volvo V60, Volvo V90 samt de tre SUV-modeller Volvo XC40, Volvo XC60 og Volvo XC90. Det Göteborg-baserede bilmærke markedsfører sig – trods det kinesiske ejerskab – fortsat med sit ophav i de svenske værdier. Der er således ofte syet et lille svensk flag ind i lædersæderne.

Volvo har i mange årtier tilhørt premium-segmentet, og det er sjældent her, at man henter titler som årets bil hjem. Alligevel lykkedes det for Volvo XC40 at blive kåret som International Car of the Year 2018, hvilket er første og hidtil eneste gang, at det er sket.

72 BILER
Viser nu 21 af 72 biler
Vis flere biler

Hvorfor købe nyere brugt Volvo Recharge hos Bjarne Nielsen?

Overvejer du at købe en brugt Volvo, så bør du klar overveje at lægge din vej forbi Bjarne Nielsen. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og vi tilbyder et bredt udvalg af alle de lækre Volvo-modeller til attraktive priser. Hos os finder du alle de populære Volvo-modeller såsom Volvo V40, V60, S90, V90 og de sporty SUV’er XC40, XC60 og XC90. Volvo er først og fremmest biler med masser af teknologi og smarte funktioner, der ser godt ud og køre godt.

Hos Bjarne Nielsen har vi i adskillige år været autoriseret forhandler og serviceværksted for Volvo, og vi har i dag Volvo-bilhuse i Køge, Esbjerg og Herning. Vi er med andre ord klædt godt og ordentligt på til at give dig en helt og aldeles professionel gennemgang af de forskellige nyere brugte Volvo-modeller, som vi har til salg i vores koncern. 

Find de nyere årgange hos os - eksempelvis Volvo 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Hvis du kan leve med, at din næste Volvo ikke er spritny, men i stedet har fået kørt et antal kilometer, så er en nyere brugt Volvo er formidabelt valg, hvor du ikke kommer til at gå på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller oplevelsen af innovativt udstyr.

Netop sikkerheden har altid haft første prioritet hos Volvo. Derfor er Volvo også markedsledende, når det gælder sikre biler. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som vi i dag tager for givet, er opfundet af Volvo. Gode eksempler herpå er nakkestøtterne og sikkerhedsselerne. Sidstnævnte valgte Volvo i øvrigt at frigive patentet på, så andre bilmærker kunne gøre brug af det. Ordentligt og fremsynet på en og samme tid.

Hos Bjarne Nielsen får du Volvo diesel, benzin, hybrid og plug-in hybrid

Hos Bjarne Nielsen har vi et meget bredt udvalg af nyere brugte Volvo-modeller, hvilket blandt andet hænger sammen med, at vi er autoriseret forhandler af Volvo i tre af landets større byer - Køge, Herning og Esbjerg. Samtidig har vi på koncern-niveau en stor omsætning af nye og brugte biler, og det betyder, at vi sælger over 10.000 biler om året fordelt på de 11 bilhuse, som er en del af Nielsen Car Group - den koncern, som blandt andet driver Bjarne Nielsen-filialerne.

Da der samlet set kører over 70.000 indregistrerede Volvo-modeller rundt på de danske landeveje, så er der også en stor og naturlig omsætning af nyere brugte Volvo'er. Det er i øvrigt heller ikke sjældent, at man stadig ser nogle af de mere klassiske modeller som Volvo 240, Volvo 760, Volvo 850 og sågar Volvo Amazon, der er blevet en værdifuld klassiker.

Du skal købe din nye brugte Volvo hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid nyere brugte Volvo'er i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil.

Uanset hvilken Volvo-model du vælger, så bør du aldrig være i tvivl om, at du får en køreoplevelse på første klasse. Desuden er vores priser på en nyere brugt Volvo helt gennemsigtige og fair - og i øvrigt vurderet af et eksternt firma. Det betyder, at du kan se, om prisen på en nyere brugte Volvo er lidt for høj, lidt billig eller helt gennemsnitlig og fair, sammenlignet med gennemsnitspriserne herhjemme. De fleste af vores priser bliver vurderet til at være fair.

Relaterede links