Kunst i bevægelse

Mazda CX-30 - sublim plads og kørekomfort

Mazda CX-30 giver dig dynamiske køreegenskaber i en moderne SUV, hvor hver eneste centimeter er udnyttet perfekt, så der er god plads til baggage, ben- og hovedplads på bagsædet.

Du sidder generelt super komfortabelt bag rattet, hvor sæderne støtter din lænd, og instrumentbordet giver dig alt det vigtige på rette sted og perfekt afstemte knapper og displays, så du - på trods af et overvældende udstyrsniveau - altid har overblik og føler dig både rolig og sikker under kørslen. Vi tror, at dette bliver en af Mazdas bedst sælgende biler på det danske marked...

Mazda CX 30 2020 1600 38

MAZDA CX-30 Stråler af selvtillid

Det mener vores Mazda-ekspert

"Mazda CX-30 er simpelthen bare en interessant bil at køre i. Kørekomfort, teknologi og byggekvalitet. Det hele går op i en højere enhed."

Har du et spørgsmål om Mazda CX-30 så brug knappen nedenfor.

Dummy
Peter Møller Jacobsen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Skive

Altid komfortabel, altid klar på eventyr 

Mazda CX 30 2020 1600 A1

En førerplads, du aldrig igen får lyst til at forlade

Når du sidder i en Mazda CX-30, har du en helt enestående følelse af kontrol og velbehag... Alt er gennemført, lige fra sæderne med sublim lændestøtte over det præcise gerskifte til det elegante overblik, som viser dig de vigtige funktioner, når og hvor du har brug for det.

Når du prøver den, vil du mærke at du ubevidst kommer til at smile, og det tror vi, at du vil gøre, så længe du ejer den. Mazda CX-30 er ikke kun bygget med henblik på at få dig fra A til B, når du forlader bilen skal du glæde dig til den næste tur.

Mazda CX 30 2020 1600 D9

Sikkerhedsteknologi, der passer på dig og familien

Det er ikke kun en sublim kvalitetsoplevelse at køre i den nye Mazda CX-30... Du får også det nyeste indenfor proaktive sikkerhedsteknologier samlet i det avancerede i-ACTIVSENSE. Systemer der blandt andet tæller Intelligent fart assistance, Advanced Smart City Brake Support med genkendelse af trafikskilte og fodgængere samt alarm ved uopmærksom fører.

Systemet overvåger din kørsel og advarer om potentielle farer og griber aktivt ind for at yde maksimal beskyttelse, uanset hvilke forhold du kører under og hvad der sker, så du kan fokusere på det vigtigste: At nyde turen i en af verdens skønneste SUV'er.

Mazda CX 30 2020 1600 Ae

Rummelig kabine

Den rummelige kabine giver fremragende komfort for fører og passagerer, selv på de længste rejser. Med god plads til ben, hoved og skulder, uanset hvor du sidder, bliver rejsen en fornøjelse for alle parter.

Mazda CX 30 2020 1600 B7

Problemfri forbindelse

Føreren er i fuldt fokus bag rattet i en Mazda CX-30. Et intuitivt instrumentpanel placerer instrumenter og informationselementer lige i dit synsfelt så du kan holde øjnene og koncentrationen på vejen så meget som muligt.

Den intuitive HMI Commander er placeret således at du får optimal komfort for håndled og underarm under betjeningen af den.

Mazda CX 30 2020 1600 Ca

Plads til enhver rejse

Mazda CX-30 er en crossover der på én gang er kompakt og rummelig, og altid klar til at tage dig med ud på eventyr. Bagagerummet har masser af plads, og gulvet er lavt, så det er nemt at læsse ting ind i.

GALLERI

Kig nærmere på Mazda CX-30

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Mazda CX-30 får 5 stjerner

Mazda CX-30 fik topkarakterer da den var til test hos Euro NCAP

99%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
80%
Pedestrian
77%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda CX-30

Hvor stor er SUV'en Mazda CX-30?

Mazda CX-30 blev introduceret som en mellemting mellem lillebror CX-3 og storebror CX-5. Den passede derfor perfekt i et stigende behov for en rummelig og mere prisvenlig SUV, der også kunne rumme en familie uden at skulle op i den noget dyrere og luksuriøse CX-5. I dag er CX-3 da også udgået til fordel for den populære CX-30. Det blev i øvrigt CX-30 og ikke CX-4, fordi den allerede findes i Kina. 

Har CX-30 modtaget nogle priser?

Ja! CX-30 har ligesom en lang række andre Mazda modeller vundet designpriser. CX-30 var sammen med Mazda3 en del af de tre finalister til World Car of the Year 2020. Den har vundet den prestigefyldte tyske Ret Dot designpris og den ældste bilpris i Australien Wheels Car of the Year 2021.

Kan Mazda CX-30 fås som hybrid?

CX-30 fås med to forskellige mild hybrid motorer med enten 150 eller 186 hestekræfter. Du kan vælge både med eller uden automatgear, og den fås sågar også med firehjulstræk. 

Mild hybrid betyder, at der er installeret et mindre 48 volt batteri, der lades op ved at regenerere energi fra bremsning. Batteriet kan så hjælpe til ved igangsætning og acceleration, hvor benzinmotoren har behov for ekstra kræfter med en lavere emission og bedre brændstoføkonomi til følge. 

Hvornår kom den første Mazda CX-30?

Mazda CX-30 er en forholdsvis ny SUV fra mærket og blev første gang introduceret i 2019 og produktionen begyndte i slutningen af samme år. Den er hurtigt blevet et mere populært bud på en familiebil fra Mazda, hvor den passer perfekt ind hos den mellemstore familie som gerne vil sidde højt i en SUV og samtidig går op i et flot design.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Mazda-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.