UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Mazda CX-30.
Sublim plads og kørekomfort.


Mazda CX-30

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Mazda CX-30.

PRIS FRA
260.000 kr.
FINANSIERING FRA
2.809kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Mazda CX-30 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

VELBEHAG

En førerplads, du aldrig igen får lyst til at forlade

Når du sidder i en Mazda CX-30, har du en helt enestående følelse af kontrol og velbehag... Alt er gennemført, lige fra sæderne med sublim lændestøtte over det præcise gerskifte til det elegante overblik, som viser dig de vigtige funktioner, når og hvor du har brug for det.

Når du prøver den, vil du mærke at du ubevidst kommer til at smile, og det tror vi, at du vil gøre, så længe du ejer den. Mazda CX-30 er ikke kun bygget med henblik på at få dig fra A til B, når du forlader bilen skal du glæde dig til den næste tur.

I-ACTIVSENSE

Sikkerhedsteknologi, der passer på dig og familien

Det er ikke kun en sublim kvalitetsoplevelse at køre i den nye Mazda CX-30... Du får også det nyeste indenfor proaktive sikkerhedsteknologier samlet i det avancerede i-ACTIVSENSE. Systemer der blandt andet tæller Intelligent fart assistance, Advanced Smart City Brake Support med genkendelse af trafikskilte og fodgængere samt alarm ved uopmærksom fører.

Systemet overvåger din kørsel og advarer om potentielle farer og griber aktivt ind for at yde maksimal beskyttelse, uanset hvilke forhold du kører under og hvad der sker, så du kan fokusere på det vigtigste: At nyde turen i en af verdens skønneste SUV'er. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Mazda CX-30 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Kaliteten er på et niveau, som stort set ingen konkurrent kan følge..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Mazda CX-30 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG