Ny brugt Volkswagen Tiguan? Vi har 3 til salg

Volkswagen Tiguan som nyere brugt bil finder du i et bredt udvalg hos Bjarne Nielsen. Volkswagen Tiguan er en kompakt SUV, og bliver reelt også betegnet som en crossover-model. Navnet kommer ifølge vedholdende rygter af en sammentrækning af de to dyr tiger og leguan - altså Tiguan.

Da Volkswagen Tiguan blev introduceret i 2007, ramte bilmodellen lige lukt ned i et hul i markedet, som blot var ved at se sin begyndelse. Og fra et indledende salg på beskedne cirka 100.000 eksemplarer årligt, så eksploderede salgstallene i begyndelsen af 2010erne. Indtil 2013 var der solgt under en million Volkswagen Tiguan, men siden da er der solgt yderlige godt fem millioner eksemplarer.

Volkswagen Tiguan har et solidt miks af egenskaber, der både er passende i byen og i terrænet - og derfor passer betegnelse crossover også rigtig godt til den bilmodel. Volkswagen Tiguan bevæger sig maskulint, mens den har en pæn og stilfuld fremtoning. Rummelighed, sikkerhed og komfort er nøgleord, der kendetegner Volkswagen Tiguan.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Bjarne Nielsen har et udvalg af nyere brugte Volkswagen Tiguan-modeller

Du kan roligt købe din nye brugte Volkswagen Tiguan hos Bjarne Nielsen. Vi har mange års erfaring og viden omkring Volkswagen, og vi ved faktisk, hvad det handler om, når du skal handle nyere brugt bil.

Volkswagen Tiguan kører som en drøm og er nem at håndtere - både i byen, på landevej og når turen går uden for de markerede ruter. Du får en bil i høj kvalitet på alle områder, og en nyere brugt Volkswagen Tiguan er ikke en bilmodel, som du går galt i byen med.

Vi har de fleste årgange af Volkswagen Tiguan: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Du vil ofte kunne finde et bredt udvalg af nyere brugte Volkswagen Tiguan i Bjarne Nielsen-bilhusene - og herfra handler det mest om, at du skal gøre op med dig selv, hvad dit behov ud i motorvariant, udstyrsniveau med mere er!

Du vil ofte kunne finde Volkswagen Tiguan 2017, Volkswagen Tiguan 2018, Volkswagen Tiguan 2019 og Volkswagen Tiguan 2020 i vores ti bilhuse. For ikke at tale om Volkswagen Tiguan 2021, 2022, 2023 og 2024. Hvis vi ikke har den eksakte model, som du drømmer om, så er der stor chance for, at du kan finde den på tværs af vores moderkoncern: Nielsen Car Group.

Prisen på en nyere brugt Volkswagen Tiguan med benzin eller diesel er helt igennem fair

Hos Bjarne Nielsen tror vi på begrebet fair priser, og vi tror på, at god og ordentlig købmandskab er en forudsætning for en langvarig og ordentlig relation mellem dig som kunde og os som forhandler.

Så når du køber en nyere brugt Volkswagen Tiguan hos os, så gør du en god handel - men det gør vi også. Det er vigtigt for os, at du - når du har købt din Volkswagen Tiguan i vores forretning - husker os som det foretrukne sted at handle og få serviceret din bil fremover.

Skal jeg købe en Volkswagen Tiguan hos Bjarne Nielsen?

Volkswagen Tiguan blev hurtigt et hit efter introduktionen i 2007 - og bilen har i mange år også været et tilbagevendende hit i Bjarne Nielsen-bilhusene. Det er også en yderst populær bilmodel på det danske marked, så hvis du står og skal have byttet din nuværende model ud med en ny, så overvej at købe din næste bil hos os. Så sparer du dig selv for en masse penge og samtidig få et lækkert køretøj i god kvalitet.

Relaterede links