Lige nu har vi 1 brugte Toyota Avensis til salg.

Toyota Avensis hører til blandt de bedst sælgende modeller fra den japanske bilfabrikant - og den specifikke model har i mange år været en eftertragtet vare på hylderne. Forhandlerene har gennem de senere årtier har oplevet en helt ekstrem stor interesse.

Toyota har i mange år været blandt de største bilproducenter i verden - og har i et par tilfælde evnet at indtage førstepladsen.

Virksomheden blev grundlagt i 1937 og har siden 1963 været til stede på det danske marked. Faktisk blev Danmark det første land i Europa, som begyndte at importere Toyota. Det skete med modellerne Toyota Crown, som importselskabet Erla Auto Import fik til Danmark.

Det blev indledningen til en gigantisk succesfortælling, og især op igennem 1980'erne eksploderede salget herhjemme med modeller som Toyota Corolla og Toyota Carina. Begge biler blev bestsellere - og faktisk er Corolla-navnet så legendarisk, at det nu atter er blevet lanceret i Danmark og Europa.

De seneste årtier har Toyota slået sig op på produktionen af hybridbiler - og man har siden årtusindeskiftet lagt over 15 millioner hybridbiler på gaden. Heraf er mere end tre millioner modeller solgt i Europa.

En hybridbil kan sagtens være en ideel løsning - og med modeller som Toyota Auris, Toyota C-HR. Toyota RAV4 og Toyota Prius er der et bredt udbud af de miljøvenlige modeller.

Overraskende nok har Toyota aldrig formået at vinde Årets Bil i Danmark-kåringen, selv om mærket gennem fem årtier har været blandt de bedst sælgende mærker herhjemme. På europæisk plan er historien dog en anden, og for nyligt blev Toyota Yaris kåret som International Car of the Year 2021. Tidligere har Toyota også vundet den eftertragtede kåring med Prius tilbage i 2005 og - igen - Yaris i 2000.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Relaterede links