UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Mazda CX-5.
Komfortabel køreoplevelse.


Mazda CX-5

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Mazda CX-5.

PRIS FRA
300.000 kr.
FINANSIERING FRA
3.209kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Mazda CX-5 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SKYACTIV

Mere økonomisk kørsel

Lettere biler giver mere fornøjelig og økonomisk kørsel. Den nye Mazda CX-5's SKYACTIV-KARROSSERI er et af de sikreste og letteste i sin klasse. Forbedringer af bilens affjedring, støjisolering og SKYACTIV-UNDERVOGN medvirker til en mere støjsvag, raffineret og komfortabel oplevelse.

I-ACTIVSENSE

Head-up-display i farver

Få et hurtigt overblik over vigtige kørselsoplysninger. Vores innovative head-up-display* er nemt at aflæse med de mange farver og viser bilens hastighed, navigationsoplysninger, trafikskilte og i-ACTIVSENSE. Sikkerhedsadvarsler, som projiceres på en glasplade eller direkte på forruden, så du kan koncentrere dig om det, der sker på vejen.

KVALITET OG KOMFORT

Opvarmede bagsæder, der kan lænes tilbage

Passagerer på bagsæderne behøver ikke at misunde dem, der sidder på forsæderne. De nye sæder er fuldstændigt redesignede og dybere, så man opnår endnu større komfort. På lange ture kan man læne sæderne tilbage og slappe af. Derudover kan opkoble din telefon med innovative touchscreen foran. Hold kontakten mens du er på farten. 

SIKKERHED

Avanceret teknologi der styrker køreglæden

Den nye Mazda CX-5 har selvfølgelig topkaraktere i Euro Ncap test. Med kameraer og sensorer der bremser for dig og holder øje med dine blinde vinkler, hjælper den dig sikkert hjem.

Prøv den nye Mazda CX-5, og oplev en reaktionsvillighed, der er sjælden for en SUV. Denne SUV er designet og bygget med vores avancerede SKYACTIV-teknologi, så den har en enestående brændstoføkonomi samt lave CO2-emissioner ned til 132g/km. Vi har introduceret en højere kørselskomfort og bedre køreegenskaber med en forbedret undervogn og G-Vectoring Control.

 

Ved at overvåge styreudslag, hastighed og speederposition kan G Vectoring Control reagere i løbet af millisekunder for at forbedre bilens reaktioner og styreegenskaber og skabe en tættere forbindelse mellem bil og fører. Med sine 27 sensorer griber i-ACTIV firehjulstrækket kun ind, når der er behov for det, og justerer motorkraften 200 gange i sekundet for at give ideelt vejgreb. Alt dette medvirker til en styrket følelse af kontrol og tillid bag rattet.

 

Med evolutionen af vores avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier kan den nye Mazda CX-5 levere fornøjelig kørsel med større tillid i alle omgivelser. De indbyggede kameraer og sensorer identificerer potentielle farer på et tidligt tidspunkt for at minimere risici og holder dig underrettet via head-up-displayet, som viser vigtige oplysninger på forruden. Smart City Brake Support med genkendelse af vejskilte, Mazda radarstyret fartpilot, LED-forlygter med aktiv justering og mange andre sikkerhedsmæssige nyskabelser gør kørsel i alle slags vejr til en fornøjelse og beskytter dig og din familie. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Mazda CX-5 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Har altid været en velkørende bil..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

 

"Er tro mod det ægte SUV-koncept..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

"Yderst attraktiv som senior-SUV..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Mazda CX-5 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG