Tidløst design

Mazda CX-5 - en virkelig overdådig køreoplevelse

SKYACTIV Technology sikrer imponerende præstationer og køreegenskaber, uden at der dermed er gået på kompromis med effektiviteten.

CX-5 giver ikke kun køreglæde, den giver dig også ro i sjælen med i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner. CX-5 har også fået vores avancerede infotainment-system, MZD Connect, der giver dig adgang til en lang række funktioner.

2020 Mazda CX 5 Action 5 5

MAZDA CX-5 Kører som en personbil, og agerer som en SUV

Det mener vores Mazda-ekspert

"Mazda CX-5 er simpelthen bare den ultimative familie-SUV. Spækket med udstyr, plads til det hele og smuk at kigge på."

Har du et spørgsmål om Mazda CX-5 så brug knappen nedenfor.

Dummy
Peter Møller Jacobsen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Skive

Komfort og sikkerhed for hele din familie

Mazda Cx 5 2018 Eksterior Front Forlygter Forrude

Mere økonomisk kørsel med SkyActive

Lettere biler giver mere fornøjelig og økonomisk kørsel. Den nye Mazda CX-5's SKYACTIV-KARROSSERI er et af de sikreste og letteste i sin klasse. Forbedringer af bilens affjedring, støjisolering og SKYACTIV-UNDERVOGN medvirker til en mere støjsvag, raffineret og komfortabel oplevelse.

Headupdisplay

Head-up-display i farver

Få et hurtigt overblik over vigtige kørselsoplysninger. Vores innovative head-up-display* er nemt at aflæse med de mange farver og viser bilens hastighed, navigationsoplysninger, trafikskilte og i-ACTIVSENSE.

Sikkerhedsadvarsler, som projiceres på en glasplade eller direkte på forruden, så du kan koncentrere dig om det, der sker på vejen.

2020 Mazda CX 5 Interior 4 Until Aug 2022 5

Komfort for alle

Det bliver en fornøjelse for alle at tage på lange familieture i bilen med den komfortable, rummelige kabine og de nyeste sikkerhedsmæssige innovationer, der gør turen til en fantastisk oplevelse.

2020 Mazda CX 5 Exterior 5 5

Avanceret teknologi der styrker køreglæden

Ved at overvåge styreudslag, hastighed og speederposition kan G Vectoring Control reagere i løbet af millisekunder for at forbedre bilens reaktioner og styreegenskaber og skabe en tættere forbindelse mellem bil og fører.

Med sine 27 sensorer griber i-ACTIV firehjulstrækket kun ind, når der er behov for det, og justerer motorkraften 200 gange i sekundet for at give ideelt vejgreb. Alt dette medvirker til en styrket følelse af kontrol og tillid bag rattet.

A66e81f2852643408b5953ad511df50c

Færre cylindre = mindre brændstof

Nogle gange behøver du ikke køre på alle cylindre. Takket være teknologien i Mazda CX-5 kan to af cylindrene i motoren deaktiveres når der ikke er brug for dem.

GALLERI

Kig nærmere på Mazda CX-5

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Mazda CX-5 får 5 stjerner

Der var absolut ingen slinger i valsen da Mazda CX-5 var til test hos Euro NCAP

95%
Adult Occupant
80%
Child Occupant
78%
Pedestrian
59%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda CX-5

Er Mazda CX-5 stor nok?

Mazda CX-5 er Mazda største SUV, og den er derfor også stor nok til hele familien. Med sin SUV-højde giver den let adgang til den luksuriøse kabine og på bagsæderne sidder både børn og voksne rigtig godt. Mazda CX-5 får især stor ros for sit interiør og kvalitetsfornemmelse. CX-5 kan rumme hele 506 liter i bagagerummet. 

Kan Mazda CX-5 trække en campingvogn?

Ja i den grad! Mazda CX-5 er faktisk bygget til netop dette og er en af campisterne foretrukne SUV'er. Den kan i udgaven med dieselmotor trække helt op til 2100 kg og kan dermed klare de fleste campingvogne og trailere.

Hvornår kom Mazda CX-5?

CX-5 kom først på markedet i 2012 og var den første bil fra Mazda med dets nye designlinje KODO - Soul of Motion som siden har dannet grobund for designet på alle deres modeller. Den deler platform med både Mazda3 og Mazda6. CX-5 kom i sin anden generation i 2016 med opdateret motorteknologi og en lidt ændret designfront. 

Kan CX-5 fås som hybrid?

CX-5 fås ikke som hybrid. Du kan få den med to forskellige benzinmotorer med enten 165 eller 195 hk og med enten manuelt eller automatgear. Den fås også med dieselmotor på 184 hk - også her kan du vælge mellem manuelt eller automatgear og du kan også få den med firehjulstræk. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Mazda-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.