0 styk! Så mange Volkswagen Up! har vi til salg lige nu

Volkswagen Up! hører til blandt de bedst sælgende modeller fra den tyske bilfabrikant - i hvert tilfælde på det danske marked, hvor den lille bil, som er en del af et trillingepar med Seat Mii og Skoda Citigo, i en meget lang periode lå nummer et på hitlisten over bedst sælgende biler.

Formlen for den store succes har været lavt brændstofforbrug, høj kvalitet og lav købspris. Dermed ikke sagt at Volkswagen Up er billig i forhold til konkurrenterne, tværtimod, men Volkswagens gode ry og den høje kvalitet har sikret den en plads helt fremme. På motorsiden er udvalget begrænset, da Volkswagen Up kun fås med en trecylindret enliters motor, der yder mellem 60-75 hestekræfter. Speedometret får du ikke presset over de 170 km/t, og bagagerummet kan ikke indeholde mere end tre kasser sodavand - men det er heller ikke derfor, man skal købe en Volkswagen Up.

Volkswagen - eller i folkemunde bare "folkevogn" - har i årtier været blandt de bedst sælgende biler i Danmark. Faktisk er kærligheden til Volkswagens modeller så stor, at flere segmenter er opkaldt efter VW-modelnavnet. Eksempelvis Golf-klassen, Polo-klassen og til dels Passat-klassen.

Volkswagen-fabrikkerne blev grundlagt i 1930'erne, men det var først efter Den Anden Verdenskrig, at mærket begyndte for alvor at producere bilerne til menigmand. Men da Type 1 (boblen) og Type 2 (rugbrødet) var sat i produktion, eksploderede udviklingen i den Wolfsburg-baserede koncern.

Siden er modeller som Volswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat og Volkswagen Transporter blevet indskrevet på bilisternes liste over favorit-biler. Faktisk anses Volkswagen Golf som den reelle årsag til, at der i dag overhovedet findes en koncern, der hedder Volkswagen.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugt Volkswagen Up! Den skal da købes hos Bjarne Nielsen

  Vi sælger hvert år tusindvis af nyere brugte biler i vores ti Bjarne Nielsen-bilhuse. Og en stor del af disse står der Volkswagen på fronten af. Og blandt de mange Volkswagen-modeller tegner Volkswagen Up! sig for en betydelig del - for kunderne i almindelighed og danskerne i særdeleshed er vilde med Volkswagen. Så måske du også skal vælge Volkswagen Up!?

  Du skal vælge Volkswagen Up! på grund af bilens fine køreegenskaber og hensyn til miljøet. Med BlueMotion-teknologien kan den nå et forbrug så lavt som 24,4 km/l. Den store popularitet har også resulteret i et stort udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor priserne faktisk er ganske høje.

  Det skyldes at efterspørgslen er der, og det betyder, at man godt kan forvente en relativt pæn pris for ens brugte Volkswagen Up!. Gennem flere år formåede Volkswagen Up! at vedblive på førstepladsen over den bedst sælgende nye bil i Danmark.

  Find de nyere årgange af Volkswagen Up! fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023

  Volkswagen Up har været yderst populær lige siden begyndelsen i 2011. Det er en af de bilmodeller, der er bedst repræsenteret på dansk asfalt, og vi har et bredt udbud af Volkswagen Up! i Bjarne Nielsen-bilhusene.

  Der er i skrivende stund over 67.000 indregistrerede eksemplarer, og dermed udgør Volkswagen Up! en markedsandel på over 2 procent af samtlige indregistrerede biler herhjemme. Samlet set er der solgt over 68.700 styk af den populære mikrobil. Vi har et bredt udvalg af modellerne i de mest populære årgange - du finder Volkswagen Up! 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.

  Volkswagen Up! eller Volkswagen e-Up!? Vi har dem begge hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen har vi hele tiden et bredt udvalg af brugte Volkswagen Up til salg. Vi har både de elektriske og de mere almindelige benzinudgaver. Uanset hvilken du vælger, får du en driftsikker og meget økonomisk bil, som kører langt på literen. Samtidig kører den godt og har masser af overskud selvom det er en mindre bil. En brugt Volkswagen Up kan både bruges som pendlerbil, bybil og til motorvej.

  Volkswagen Up! har fået et facelift men i grunddesign er den ikke ændret siden begyndelsen. Trods det er den fortsat en af de mest solgte mikrobiler herhjemme og det vidner om et design og en kvalitet i topklasse. Volkswagen Up er i familie med sine søstre Skoda Citigo og Seat Mii, og så fås den også i en fuldelektrisk udgave kaldet Volkswagen e-Up!.

  En nyere brugt Volkswagen Up!? Det er et godt køb

  Formlen for den store succes for Volkswagen Up! har været lavt brændstofforbrug, høj kvalitet og lav købspris. Dermed ikke sagt at VW Up er billig i forhold til konkurrenterne, tværtimod, men VW’s gode ry og den høje kvalitet har sikret den en plads helt fremme. På motorsiden er udvalget begrænset, da VW Up kun fås med en trecylindret enliters motor, der yder mellem 60-75 hestekræfter. 

  Køber du en brugt Volkswagen Up hos Bjarne Nielsen kan du med ro i maven køre up på landevejen. Vores brugte biler er gennem kontrolleret og klar til en ny ejer. Volkswagen Up blev allerede året efter lanceringen kåret som Årets bil i Verden. Siden har den ikke set sig tilbage og har været danskernes foretrukne mikrobil. Med en brugt Volkswagen Up hos Bjarne Nielsen gør du en god handel, uanset hvilken du vælger fra vores store udvalg.

  Relaterede links