Prisvindende design

Mazda3 - veludstyret, dynamisk og sportslig

Det lette karrosseri er sammen med den banebrydende SKYACTIV Technology og avancerede sikkerhedssystemer med til at skabe en dynamisk, harmonisk og meget sikker køreoplevelse. De avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsfunktioner sørger for, at du altid er i sikre hænder.

Mazda 3 2019 1600 08

MAZDA3 Denne bil vil du gerne køre solen sort i

Det mener vores Mazda-ekspert

"Mazda3 vandt den eftertragtede World Car Design of the Year i 2020, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den er VIRKELIG smuk."

Har du et spørgsmål om Mazda3 så brug knappen nedenfor.

Dummy
Peter Møller Jacobsen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Skive

Mazda3 er designet til at bevæge dig

Mazda 3 Sedan 2019 1600 2F

Sedan eller hatchback - Du skal selv foretage det svære valg

Du kan få den nye Mazda3 enten som femdørs hatchback - eller som firedørs sedan. I første omgang er det udelukkende den populære hatchback-udgave, der lanceres - mens sedan-udgaven ventes til Danmark i løbet af få måneder.

Mazda 3 2019 1600 93

Hold kontakten mens du er på farten

Med Mazdas avancerede infotainment-system kan du kommunikere med omverdenen, få navigation, høre internetradio og forestage indstillinger af bilens udstyr. Du kan også overvåge brændstoføkonomien og blive informeret om datoen for næste serviceeftersyn.

Mazda 3 2019 1600 85

Rummeligt interiør og nydesignet rat

Interiøret i den helt nye Mazda3 sætter mennesket i centrum og giver den perfekte køreoplevelse og omfatter nu et forbedret, ergonomisk læderrat. Føreren kan betjene lyd systemet og fartpiloten, og det varmes op* kort efter, at motoren er startet, så dine hænder holdes varme på de kolde vinterdage.

Mazda 3 2019 1600 B5

Mazda3 Mild Hybrid

Mild Hybrid motoren benytter en lille generator til at opsamle den energi, der normalt går til spilde, når man bremser. Den gemmer energien i et 24-volt batteri og bruger det til at assistere motoren efter behov og sparer dermed brændstof.

Mazda 3 2019 1600 8F

Flot lyd fra Bose

Sammen med Bose har Mazda sat scenen for en energisk lydoplevelse, som afviger markant fra noget, du tidligere har hørt. Det fantastiske Bose-lydsystem med 12 højttalere* gør køreturen endnu mere spændende.

*Standard i Mazda3 Cosmo

GALLERI

Kig nærmere på Mazda3

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Mazda3 rydder bordet hos Euro NCAP

Mazda3 får blandt andet vanvittige 98% i beskyttelse af voksne passagerer!

98%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
81%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda3

Hvad får jeg i en Mazda?

Mazda er notorisk kendt for en utrolig høj design- og interiørkvalitet. Samtidig får du rigtig meget standardudstyr for pengene i en Mazda, og hvis du nærstuderer udstyrslisten, vil du opdage en række spændende funktioner og detaljer, som du normalt skal betale ekstra for hos andre mærker.

Har Mazda3 fået nogle priser?

JA! Mazda3 har været nomineret til World Car of the Year flere gange og var i 2020 blandt de sidste tre finalister. Samme år vandt den også World Car Design of the Year. Med andre ord blev den altså kåret til at have det smukkeste bildesign i verden. I en Mazda3 får du altså et prisvindende design af høj kvalitet som også går igen inde i bilen.

Findes Mazda3 i flere udgaver eller størrelser?

Mazda3 fås både som hatchback og i en sedan version også kaldet en 4-dørs. Designet og interiøret går igen på begge biler men på sedanudgaven er bagenden selvsagt anderlede udformet og givet et andet udtryk til bilen. Begge udgaver koster det samme men Sedan-modellen er 20 cm længere og kan rumme 444 liter i bagagerummet mod hatchback-udgavens 351 liter.  

Kan Mazda3 fås som hybrid?

Mazda3 fås som det der hedder mild hybrid. Det betyder, at motoren har fået et mindre 48 Volt batteri, der lades op under kørsel og opbremsning, og som så modsat kan give benzinmotoren et boost under opstart og acceleration med bedre brændstoføkonomi til følge. Ved mild hybrid slipper du for at skulle lade bilen op med et ladekabel. Modsat har du ikke mulighed for at køre på ren el som ved en plug-in hybrid.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Mazda-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.