Lige nu har vi 0 brugte Alfa Romeo Giulia til salg.

Den ekstremt smukke Alfa Romeo Giulia er indbegrebet af italiensk dynamik. Den vil du ofte kunne købe hos Bjarne Nielsen. Det er en noget nær legendarisk modelbetegnelse fra den italienske producent, idet der faktisk har eksisteret tre forskellige varianten af Alfa Romeo Giulia.

Den første udgave så dagens lys i 1962 og var en sportslig firdørs sedan, der blev produceret indtil 1978. Anden udgave en opgraderet version af den berømte Alfa Romeo Spider, mens den tredje udgave er den, der blev introduceret i 2015.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Du skal købe din nye brugte Alfa Romeo Giulia fra 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 hos Bjarne Nielsen

  Vi har et udvalg af den nye brugte Alfa Romeo Giulia i Bjarne Nielsens ti bilhuse. Og har vi ikke lige den model, som tiltaler dig, så kan du også gå på jagt her på sitet, hvor samtlige op imod 1000 nyere brugte biler er udstillet virutelt.

  Den aktuelle Alfa Romeo Giulia er bygget i ægte Alfa Romeo-stil, og er udstyret med en lang række avancerede og intelligente sikkerhedssystemer. Den udmærker sig blandt andet ved at være baghjulstrukket - med mindre man selvfølgelig vælger den sjældne udgave med firhjulstræk.

  Alfa Romeo Giulia er allerede i indgangsmodellen både potent, rap og sportslig - men vælger du den elegante Quadrifoglio-version, er du sikret præstationer, som man ellers skal lede længe og betale meget for. Den mest voldsomme version yder hele 540 hestekræfter med en V6-motor.

  Fair priser på brugte Alfa Romeo Giulia diesel og Alfa Romeo Giulia benzin

  Den flotte og frække Alfa Romeo Giulia var meget tæt på at blive kåret som Årets Bil i Danmark, da den blev introduceret for få år siden. Desværre blev den overhalet lige inden målstregen, og måtte derfor nøjes med en i øvrigt fin andenplads.

  Hos Bjarne Nielsen har vi en uvildig samarbejdspartner til at vurdere priserne på vores nyere brugte Alfa Romeo Giulia-modeller, så du er sikret en god og objektiv rådgivning omkring, hvor vidt prissætningen på den konkrete bilmodel er fair, lidt for dyr eller lidt for billig - alt sammen målt i forhold til et gennemsnit.

  Hvorfor købe en nyere brugt Alfa Romeo Giulia hos Bjarne Nielsen?

  Vi har i mere end 30 år handlet med brugte biler, og har en omsætning af nyere brugte biler og nye biler på over 10.000 styk om året. Det betyder, at du har en vis garanti for, at vi ved noget om det, som vi laver. Vi har erfaring og knowhow omkring det at købe og sælge nyere brugte biler - og så er vi professionelle helt ud i fingerspidserne. 

  Er Alfa Romeo Giulia en god bil at købe brugt?

  Hos Bjarne Nielsen sælger vi nyere brugte Alfa Romeo Giulia med stor passion og forståelse - og vi har kun godt at sige om de temperamentsfyldte bilmodeller fra Støvlelandet. Gennem tiderne er hele generationer faldet pladask for Alfa Romeos uovertrufne design og vindende væsen. Og successen fortsætter. Med fingeren på pulsen og sømmet i bund driver Alfa Romeo den teknologiske udvikling til lyst og glæde for alverdens ægte bilentusiaster. Siden 1910 har Alfa Romeo indtaget den teknologiske førerposition i jagten på den ultimative køreoplevelse.

  Relaterede links