DET BEDSTE FRA VOLVO

Volvo EX90 - luksus og sikkerhed i smuk forening

Den nye Volvo EX90 er det ypperste svenskerne kan tilbyde inden for design, sikkerhed og luksus. Forventes til Danmark i 2024. Skriv dig op til prøvetur, når bilen kommer, via Book prøvetur. 

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Elbil uden kompromiser

Volvo EX90 er alt, hvad Volvo står for

EX90 er Volvos helt nye generation af dedikerede elbiler. Den er størst og bedst på alle punkter og tilbyder alt det ypperste, Volvo har at tilbyde. Med andre ord får du ultimativ kørekomfort, luksus og højteknologisk sikkerhedsudstyr. 

Den nye Volvo EX90 er en luksus SUV med plads til hele syv personer. Den fås udelukkende med en fuldelektrisk drivlinje og et batteri på hele 111 kWh, der giver den en opgivet rækkevidde på op til 590 km (WLTP).

OBS. Volvo EX90 kan bestilles allerede nu, men forventes først til Danmark i 2024.
Skriv dig op til prøvetur, når bilen kommer, via Book prøvetur. 

305698 Volvo EX90

VOLVO EX90 Definitionen af Volvos designsprog, teknologi og fremtid.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Volvo topmodel skal kunne alt det bedste, og det kan den. Derfor glæder vi os ustyrligt til at få den til Danmark."

Henrik Moensted
Henrik Mønsted
Volvo mærkeansvarlig, Køge
305704 Volvo EX90

Udstyrsbombe: Volvo EX90 Ultra

At vælge udstyrsvariant på Volvo EX90 er forholdsvis simpelt. Der er nemlig indtil videre kun én mulighed - Ultra. Den indeholder til gengæld stort set alt, hvad man kan ønske sig af udstyr.

I Ultra får du blandt andet 4-zoners klimaanlæg med varmepumpe, Head Up display, digitalt førerdisplay, 14,5" infotainmentskærm med trådløs opkobling, Bose lydanlæg med 14 højttalere, panorama glastag, elektrisk justerbare forsæder med massagefunktion og hukommelse, elektrisk bagklap, High definition Pixel LED-forlygter og en lang liste af sikkerhedsudstyr som adaptiv fartpilot, blindvinkelalarm med styreassistance, kollisionsafværgelse, automatisk nødbremse og nødopkald, 360 graders kamera med sensorer, vejbaneassistent og meget mere.

Volvo EX90 udstyrsvarianter

305713 Volvo EX90

Twin motor med automatgear, firehjulstræk og op til 590 km rækkevidde

Du kan vælge Volvo EX90 i to forskellige motorudgaver. Twin Motor og Twin Motor Performance. Begge har samme elektriske drivlinje med firehjulstræk (AWD) og 1-trins automatgear.

Twin Motor har 408 hk (300 kW) og et maksimalt drejningsmoment på hele 770 Nm. Vælger Performance Ultra hæves ydelsen til hele 517 hk (380 kW) og et drejningsmoment på imponerende 910 Nm. Accelerationen fra 0-100 km/t lyder på 4,9 sekunder. Begge udgaver er, i tråd med Volvos målsætning om at nedbringe trafikdrab, elektronisk begrænset til en topfart på 180 km/t.

Volvo EX90 modeller og priser 

305749 Volvo EX90

Nyt og bedre infotainment med Google

Volvo fortsætter sit samarbejde med Google om et førsteklasses infotainmentsystem med Googles tjenester integreret. Bestem selv batteriniveauet ved ankomst til nærmeste ladestander, og systemet klarer resten. 

305770 Ultimate Thor Hammer Headlight Animation

Nye high definition pixel LED-forlygter

De avancerede HD pixel-forlygter gør nattekørsel både sikrere og mere afslappende. Forlygtemodulet med 1,3 millioner pixels tilpasser lyset efter forholdene og kan bl.a. identificere modkørende trafikanter og justere lysbilledet med optimal præcision for at give dig det bedst mulige lys uden at blænde andre - op til fem biler og tre andre genstande kan automatisk nedblændes samtidigt. 

305762 Volvo EX90 Lidar

Avanceret sikkerhed med LiDAR-teknologi

Ved at bruge den allernyeste registrerings- og computerteknologi, får EX90 et virtuelt sikkerhedsværn. Den loftsintegrerede LIDAR fungerer sammen med 8 kameraer, 5 radarer og 16 ultrasoniske sensorer for at give højpræcisions 360° visning i realtid af omgivelserne. LIDAR-systemet kan selv registrere bevægelige og stationære genstande med centimeters præcision i en afstand af op til 250 meter, dag og nat.

GALLERI

Volvo EX90 design og interiør

Der er masser af unikke designdetaljer både ude og inde på den smukke SUV.

 

305702 Volvo EX90

Lynhurtig opladning og mulighed for at bruge strømmen i dit hjem (V2H)

Batteriet i EX90 kan oplades med en almindelig AC-ladeboks i hjemmet med 11 kW. Det giver en ladetid fra 0-100% på ca. 11 timer. 

Er du på farten kan EX90 til gengæld lade med imponerende 250 kW ved en lyn/hurtiglader. Det betyder, at batteriet kan oplades fra 10-80 procent på omkring 30 minutter.

EX90 har også som noget helt nyt tovejs-opladningsteknologi (V2L og V2H). Det betyder, at du kan bruge batteriet i EX90 til at føde elektriske apparater eller sågar hele dit hjem med strøm. På den måde kan du bruge strømmen fra det store batteri til fx at lave mad, når strømmen fra elnettet typisk er dyrest.

305712 Volvo EX90

Leasing af Volvo EX90

Vil du undgå bekymringer om et ukendt værditab og blot forholde dig til en fast månedlig ydelse med service og finansiering inkluderet, så kan du med fordel lease en Volvo EX90.

Leasingpriserne på Volvo EX90 er endnu ikke offentliggjort men vil fremgå på siden herunder, når de findes.

Privatleasing af Volvo EX90 

 

305736 Volvo EX90

Stort bagagerum og anhængertræk til den tunge trailer

Størrelsen og kapaciteten i bagagerummet afhænger af, om du har alle syv sæder i brug eller ej. Med den tredje sæderække i brug er pladsen i bagagerummet reduceret til 310 liter.

Har du kun behov for at bruge fem sæder vokser bagagerummet til imponerende 692 liter. EX 90 har også et frunk foran på 37 liter.

Har du behov for et anhængertræk til trailer eller campingvogn, kan EX90 klare op til 2200 kg på krogen med bremser.

Volvo EX90 modeller, priser og specifikationer

Volvo EX90 Advanced kan kun vælges i udstyrsvarianten Ultra. 

Volvo EX90 modeloversigt

 

 • Volvo Ex90 250X90px
  Volvo EX90

  Ultra

  Udvalgt standardudstyr til EX90 Ultra

  • 21” letmetalfælge 8-eget Aero
  • Panorama glastag
  • High Definition Pixel Technology forlygter
  • Klimaanlæg, 4 zoner
  • Adaptive Cruise Control med skiltegenkendelse
  • Elektrisk kabinevarmer, High Voltage coolant Heater A (HVHA)
  • El-opvarmede rat samt forsæder og bagsæder yderst
  • El-justerbare forsæder med hukommelse og massagefunktion
  • El-nedfældbar tredje sæderække
  • Siddehyndeforlængelse for, manuel
  • Aut. nedblændende bak- og sidespejle
  • El-justerbart rat
  Pris fra
  951.974 kr.
  Lån fra
  10.040 kr./md.
  Komplet pris- og udstyrsliste

Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo EX90

Hvor stor er Volvo EX90?

Volvo EX90 er en stor SUV og den største model fra Volvo. Den har en længde på ca. 503, 7 cm. Den er knap 175 cm høj, hvilket er omkring 2,5 cm lavere end forgængeren XC90.

Hvor meget må Volvo EX90 trække?

Volvo EX90 anhængertræk er godkendt til at trække hele 2200 kg med bremser.

Volvo EX90 rækkevidde og batteri

Volvo EX90 er født med et 111 kWh batteri (107 kWh netto). Rækkevidden er opgivet til op til 590 km ved blandet kørsel. 

Hvad stort er bagagerummet i Volvo EX90?

De helt præcise rummål er ikke offentliggjort endnu, men de foreløbige opgivelser viser, at EX90 med tredje sæderække i brug kan rumme ca. 310 liter. Lægger du de bagerste sæder ned kan bagagerummet mønstre omkring 690 liter. 

Hvor sikker er Volvo EX90?

Selvom Volvo EX90 ikke er crashtestet endnu tør vi godt garantere, at det bliver den sikreste Volvo til dato. Volvos flagskib vil nemlig ikke tage til takke med mindre.

Den nye LiDAR-sikkerhedsteknologi betyder, at hele 8 kameraer, 5 radarer og 16 ultrasoniske sensorer er med til at give en højpræcisions 360° visning i realtid af omgivelserne. Dermed kan LiDAR selv registrere bevægelige og stationære genstande med centimeters præcision i en afstand af op til 250 meter, dag og nat. Og kombineret med avanceret indvendig registrering kan bilen forstå førerens tilstand og yde ekstra støtte, når det er påkrævet.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Volvo

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.