Se alle vores 1 nyere brugte Toyota Aygo

Toyota Aygo er en populær mikrobil, der blev lanceret i 2005. Den har søstermodellerne Citroën C1 og Peugeot 107, og den er med fire siddepladser og fås enten som tre- eller fem-dørs. Den har fået to facelifts – første gang var i 2009 og anden gang i 2012. I 2021 blev mikrobilens afløser præsenteret, Aygo X, og derfor kan man ikke længere få en ny udgave af den.

Du kan dog naturligvis stadig købe den brugt, og hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af brugte Aygo’er til salg. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler og hjælper dig gerne med spørgsmål, ligesom vi også kan hjælpe med at finde den rette bil til dig.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, så kan vi også klare det, når du køber en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Vi giver dig et halvt års garanti på bilen, som under klargøring gennemgås grundigt, så du får en bil, der stadig kan køre mange år endnu.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Toyota Aygo er en populær minibil

Toyota Aygo er sammen med søstermodellerne Citroën C1 og Peugeot 107 blevet nogle ikoniske mikrobiler. De har været ekstremt populære særligt som bybil eller bil nummer to, fordi priserne har været presset i bund, og det har selvfølgelig betydning for udstyrsniveauet, men den har stadig det mest nødvendige, ligesom den har opnået fire stjerner ved Euro NCAP crashtest.

Den lille bil fås med fire siddepladser, og den er enten tre- eller fem-dørs. Den har et stilfuldt ydre og gennem to facelifts, siden den blev lanceret i 2005, har den holdt sig opdateret designmæssigt. Aygo betyder I go, altså jeg kører.

Fås kun brugt og afløses af Aygo X

Samarbejdet om de tre søstermodeller er stoppet, og derfor har Toyota sendt en ny model på gaden, Aygo X, som erstatning. Den nye model har en crossover, men du kan se træk fra den gamle udgave i den. Med introduktionen af den nye model er det slut med nye Toyota Aygo.

Det betyder, at bilen i dag kun fås brugt. Så er du stadig til den klassiske Aygo, skal du finde den brugt. Her er udvalget heldigvis ret bredt, og du kan se, hvilke brugte modeller vi har på lager i Nielsen Car Group her på siden.

Benzin- eller dieselmotor og mulighed for automatgear

Da Toyota Aygo kom på markedet, kunne du få den med 1,0 liters benzinmotor. Der blev dog efter et års tid præsenteret en udgave med dieselmotor, så man nu kunne vælge mellem de to slags brændstofmotorer. Dieselmotoren blev dog senere taget ud af modelprogrammet.

På samme måde blev den i første omgang lanceret med et femtrins manuelt gear, men også her blev der efter nogle år tilføjet en automatisk gearkasse. Det er dog ikke en klassisk automatgearkasse, men en gearkasse, hvor du kan vælge mellem automatgearet eller det manuelle gear. Med det automatiske gear får du en markant nemmere kørsel i byen.

Club, Aygo, City og Edition som udstyrsniveauer

Der har gennem årene været mange forskellige udstyrsniveauer at holde styr på. Club, Aygo, City og Edition for at nævne nogle. Generelt har fordelen ved mikrobilen været prisen, og for at kunne holde prisen nede er der selvfølgelig fravalgt noget udstyr i standardmodellerne. Dog uden at gå på kompromis med det vigtigste udstyr, så sikkerheden stadig er i top.

Du kan på hver brugt models side se, hvilket udstyr der er, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette model, hvis du ønsker noget bestemt udstyr.

Toyota Aygo fra årgang 2018-2021

Der kan fås brugte Toyota Aygo helt tilbage fra starten i 2005, men hos Bjarne Nielsen sælger vi som udgangspunkt kun biler, der er op til seks år gamle. Der kan være undtagelser, hvis vi stadig kan stå inde for kvaliteten. Det kan være den ikke har kørt langt, og derfor stadig har mange kilometer i sig endnu.

Du kan derfor finde mikrobilen fra årgang 2018, 2019, 2020 og 2021, som blev sidste produktionsår. Dermed fås bilen fremover kun som brugt.

Køb din brugte Toyota Aygo hos Bjarne Nielsen

Find din nye, brugte Toyota Aygo hos Bjarne Nielsen, og du finder vores udvalg på denne side. Her vises biler fra hele Nielsen Car Group, som vi er en del af. Du får et hurtigt overblik over alle vores priser, da de vurderes af en uafhængig samarbejdspartner. Derfor kan du nemt overskue, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

Er der en model, du gerne vil købe, kan du gøre det online og få den leveret hjem til din adresse. Du kan også vælge finansiering, ligesom du kan få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver dig gerne et tilbud på den. Du kan læse mere om at købe brugte biler online her eller besøge din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links