Lige nu har vi 0 brugte Alfa Romeo Stelvio til salg.

Alfa Romeo Stelvio blev første gang introduceret for offentligheden på Los Angeles Auto Show i 2016, hvor den vakte stor interesse og begejstring. Det var Alfa Romeos første crossover-SUV i nyere tid, og dens nære familiære og designmæssige relation til Alfa Romeo fornægter sig ikke. Faktisk er Alfa Romeo Stelvio bygget på samme platform som Alfa Romeo Giulia.

Den store Alfa Romeo, der i flere år været den italienske producents bedst sælgende model, er opkaldt efter Italiens højest beliggende bjergpas, som er kendt for en helt fantastisk vejrute med 48 hårnålesving. Alfa Romeo Stelvio fås i flere forskellige udstyrs- og motorvarianter. Den mest voldsomme variant er en Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, der i 2017 hjemtog titlen som verdens hurtigste fabriksproducerede SUV, efter en rekordhurtig omgang på Nürnburgring i Tyskland.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Vi har Alfa Romeo Stelvio i de fleste årgange: 2017. 2018, 2019, 2020 og 2021

  Alfa Romeo Stelvio er på sin vis en bilmodel, der rammer lige ned i en tendens, der gennem de senere år har ramt bilverdenen: Ethvert bilmærke med respekt for sig selv må nødvendigvis have en SUV eller en crossover i sin stald. Og det har Alfa Romeo med sin Alfa Romeo Stelvio.

  Alfa Romeo har altid været nyskabende på motorfronten, og kan tage æren for meget af den teknologi, som igennem årene er havnet i almindelige biler. Blandt andet direkte indsprøjtning i benzinmotorer. Alfa Romeos racerbiler er udstyret med et grønt firekløver, som kan sammenlignes med BMW’s M, mens Alfa heller ikke udstyrer sine biler med GTI men blot TI eller QV.

  Hvorfor købe en nyere brugt Alfa Romeo Stelvio hos Bjarne Nielsen?

  Du kan med sindsro handle brugt Alfa Romeo Stelvio hos os i Bjarne Nielsen-kæden, fordi vi har mange års erfaring med brugte biler i almindelighed og Alfa Romeos potente og særlige bilmodeller i særdeleshed.

  Om det er den storsælgende succesmodel Alfa Romeo 156, da blev kåret som Årets Bil i Danmark lige inden årtusindeskiftet, eller den helt nye Alfa Romeo Giulia, der tog både journalister, testkørere og publikum med storm, så har vi knowhow og erfaring til overflod.

  Du kan finde Alfa Romeo Stelvio både som benzin og diesel hos os

  Alfa Romeo Stelvio findes i forskellige motorvarianter, og du kan naturligvis også stemple ind på en række forskellige trin, når det drejer sig om udstyr. Fælles for alle modellerne fra Alfa Romeo er imidlertid, at du får meget bil for pengene.

  Når du kører en tur i den høje SUV-model, så fornemmer du det faktisk ikke. Alfa Romeo Stelvio kører som en skarpt skåret sedan, der klæber sig til asfaltet, og det handler blandt andet om, at ingeniørerne i den italienske bilvirksomhed evner at producere biler, hvor det er selve kørslen, det handler om, og ikke alt muligt andet og vilkårligt.

  Relaterede links