BN AUG 17 020

Har du fået et stenslag?

Vi reparerer og udskifter alle typer forruder til fornuftige priser.

Find dit nærmeste bilhus

Mange forsikringsselskaber dækker stenslag i forruden

De fleste selskaber tilbyder gratis reparation af stenslag uden bonustab.  Er du i tvivl om hvorvidt din forrude skal skiftes eller blot limes for stenslag, kan du altid spørge os til råds. Vi har samarbejdsaftaler med alle forsikringsselskaber, og sørger for direkte afregning med dit forsikringsforsikring. 

De fleste forsikringsselskaber dækker en forrude reparation (hvis muligt) og udskiftning af hele foruden mod en selvrisiko.

Vi tager os af reparation, eventuel udskiftning og papirarbejdet

Stenslag i forruden kan repareres hvis det er mindre end ca. 25 mm, altså mindre end en 2-krone. Er stenslaget større skal forruden skiftes. Det er vigtigt at stenslaget ikke når at blive fyldt med skidt inden reparation, da hullet ellers ikke kan fyldes ordentligt med lim. Stenslaget må heller ikke være løbet så forruden er revnet eller på vej til det. Husk derfor at dække skaden med et stykke tape eller rudeplaster med det samme. Er stenslaget ikke blevet dækket med plaster, kan du risikere at en limning ikke er tilstrækkeligt, og derfor må have skiftet hele forruden.

Har du fået et stenslag, står vi altid klar til at hjælpe. Vi bruger altid originalt glas, hvilket betyder at du hverken kan høre eller se forskel på den nye rude, når du sammenligner denne med den gamle.

Rudeskift eller reparation?

 

Reparation af stenslag 350 kr.

Stenslag laves kun for at forhindre at ruden revner. Et stenslag er stadig synligt efter en reparation, og ses som en lille mat plet, der hvor selve stenen har ramt.

NB!: GRATIS HOS DE FLESTE FORSIKRINGSSELSKABER
FRA PRIS
Udskiftning af forrude 4.999 kr.

Ruden skiftes til en ny tilsvarende rude. Reparationen er ikke synlig efter udskiftning.

NB!: UDSKIFTES GRATIS ELLER MED LAV SELVRISIKO HOS DE FLESTE FORSIKRINGSSELSKABER
Fra pris
BN AUG 17 117

Reparation eller udskiftning?
- læs om forskellen her.

Vil du have en rude hvor du intet kan se efter dit stenslag, skal du have ruden udskiftet. Ved reparation kan der være en risiko for at ruden revner på et senere tidspunkt, som beskrevet nedenfor.

Stenslagets placering og omfang er ofte afgørende for om vi kan tilbyde en reparation. Stenslaget må ikke være større end ca. 25 mm. i diameter, og skal gerne være placeret udenfor chaufførens synsfelt. Samtidig må der ikke være revner som går ud fra stenslaget da ruden så vil revne over tid.

Stenslag laves kun for at forhindre at ruden revner. Et stenslag er stadig synligt efter en reparation, og ses som en lille mat plet, der hvor selve stenen har ramt. Selve reparationen foregår ved at, at vi renser stenslaget. Derefter skaber vi et vakumm, så limen kan påføres i stenslaget. Limen får lov til at hærde under UV-lys indtil stenslaget er færdigrepareret. Billederne overfor viser hvordan processen foregår.

Reparationsrisiko

En stenslagsreparation er en nødløsning, som foretages for at undgå at ruden sidenhen revner. Ganske få gange sker det desværre, at ruden revner under reparationen eller kort tid efter. Sker dette, er det et tegn på at ruden alligevel ville være revnet, grundet spændingerne i ruden efter stenslaget.