Biler I Uheld

Din bil fortjener den bedste dækning

Vær klar til alle »uforudsete hændelser« med en god forsikring

Vi samarbejder med If - et af markedets bedste bilforsikringer.

Din bil fortjener den bedste dækning - derfor har vi indgået et samarbejde med If forsikring, så vi kan tilbyde dig en særligt fordelagtig bilforsikring!

Når du har en bil i Danmark er det lovpligtigt, at du har en bilforsikring, som dækker ansvarsskader, uanset om den er købt eller leaset. En ansvarsforsikring dækker de skader, som du og din bil måtte forvolde på andre mennesker, deres ting eller køretøjer i trafikken – den sikrer dog hverken skade på dig selv eller skade på din bil.

Her skal du som minimum have en bilforsikring med kaskodækning, der dækker endnu mere. Hos If forsikring kan du vælge imellem forskellige typer dækninger; Ansvar, Kasko, Kasko plus, Bil super og Leasing super. Derudover får du en fordelagtig intropris på din forsikring.

Renault forsikring

Volvo forsikring

Ford forsikring

Dacia forsikring

Mazda forsikring

1 måneds gratis forsikring

Køber du en ny bil eller brugt bil* hos får du første måneds forsikring gratis - så længe bilen ikke er mere end 5 år. Hvad enten den er ny eller brugt.

 

Kontakt os

* enkelte mærker kan være undtaget.

Del betalingen op, og få hurtig behandling - helt gratis!

Du kan selv vælge netop din foretrukne bilforsikring, og du vælger selv, om din bilforsikring skal udvides med tilvalgsdækninger. Men uanset hvilken forsikring du vælger, kan vi garantere at du får:

  • Reperation med originale reservedele
  • Månedsbetaling uden merpris
  • Hurtig skadesbehandling

Du vælger selv, om du vil dele betalingen for din bilforsikring op i 12 eller betale det hele på én gang – uden det koster dig ekstra. Hele 7 ud af 10 skader behandles inden for 24 timer.

Kontakt os

 

Ønsker du at få mere information om forsikring ved en Kia, henviser vi til Kias egen hjemmeside.

Læs om Kia forsikring