BN AUG 17 132

Har du brug for nye dæk?

Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et stort udvalg af dæk fra forskellige producenter - alle i høj kvalitet og til skarpe priser.

Find nærmeste bilhus    Priser på dækskifte

Køb nye dæk og bestil tid til hjulskifte

- Så er du klar til årstidens vejr

Når efteråret nærmer sig, eller foråret spirer, er det tid til dækskifte. De fleste vælger nemlig at have sommer- og vinterdæk, så de altid kører med dæk, der passer til årstiden. Det er også det, vi hos Bjarne Nielsen anbefaler.

Når du skifter mellem vinterdæk og sommerdæk, kan man i praksis sammenligne det med, at du skifter mellem tykke forede vintersko og tynde lette sommersko. Det fodtøj, som du bruger om sommeren har nogle andre kvaliteter end de sko, som du bruger om vinteren. Det samme gælder for vinterdæk og sommerdæk.

Korteste bremselængde med årstidens dæk

Hvis du bruger sommerdæk om vinteren, svarer det til at gå i snevejr med glatte lædersko, fremfor vinterstøvler med grove gummisåler. Det betyder blandt andet, at bremselængden er væsentligt længere. 

På snedækkede veje har biler med vinterdæk en 44% kortere bremselængde end en bil med sommerdæk. Med en hastighed på 50 km/t betyder det en forskel på over 20 meter.

Ellers er der mulighed for et helårsdæk, der er velegnet til kørsel i al slags føre, men det betyder også, at det er et dæk, der kun er nogenlunde til lidt af hvert uden at være optimalt til noget.

Vi vejleder dig gerne i det rette dækvalg, så du får de bedste dæk til din bil - og til årstiden.

Book værksted  Kontakt os

Hjulskifte - sommer til vinter (eller omvendt) 399 kr.

Vi skifter dine hjul, mens du venter.

FRA PRIS
Hjulskifte inkl. opbevaring 699 kr.

Vi skifter dine hjul, og opbevarer de afmonterede hjul en sæson på vores dækhotel hvor vi sørger for optimale forhold.

Fra pris
Hjulskifte ALL-INCLUSIVE 1.099 kr.

Inden vi monterer dine hjul, giver vi dem en grundig vask. Det giver dine alufælge et ekstra touch. Vi opbevarer samtidig de afmonterede hjul på vores dækhotel i en sæson.

Fra pris
Hjulhotel: Hjulskift og opbevaring på abonnement 99 kr.

Abonnement på hjulhotel inkluderer hjulskifte forår og efterår samt opbevaring på dækhotel af de afmonterede hjul.

pris pr. måned
Hjulskift

Få hjulene skiftet på værkstedet

Spar besværet med at skifte hjul og få det gjort på værkstedet, hvor vi hurtigt kan sætte fire nye hjul på. Vi tjekker dækkene for, om de har det passende mønster til at klare endnu en sæson.

Der er lovkrav om, at der skal være min. 1,6 mm tilbage, men vi anbefaler, du skifter dæk allerede, når der er 3 mm tilbage. Det gør vi, for at du kan være sikker på at have det optimale vejgreb og samtidig sikre dig, at dækkene holder hele sæsonen.

Daekhotel2

Opbevaring af hjulene på hjulhotel

Når du får skiftet hjulene hos Bjarne Nielsen, kan du få det sæt, der ikke er i brug, opbevaret på hjulhotellet. Så slipper du for at finde plads til fire hjul derhjemme, og hjulene er altid klar, når du skal have dem på igen. 

Derudover er du sikker på, at hjulene opbevares korrekt. Når de bliver opbevaret korrekt, kan hjulene ikke blive for gamle, og det er derfor med til at sikre, at du altid har behagelige hjul at køre på.

LDK Vask Af Dæk Fælge

Vask af dæk og behandling af fælge

Vi tilbyder en grundig vask af dine hjul, inden vi monterer dem. Og har du alufælge får de et ekstra touch. På den måde får du skinnende rene hjul på bilen. 

Vaerkstedsbilleder 2023 BH

Hjulskifte er altid inklusiv sikkerhedstjek

Vi udfører altid et sikkerhedstjek, når din bil får skiftet hjul hos Bjarne Nielsen. Det betyder, at vi tjekker din bil for visuelle fejl og mangler, og du får et tjekskema med hjem, der indeholder anbefalinger og priser på udbedring af eventuelle fejl. Du er velkommen på værkstedet, mens vi gennemgår din bil.

Sikkerhedstjekket omfatter hele 20 punkter og udføres på alle bilmærker. Det er uforpligtende, og vi giver en skarp pris på det eventuelle værkstedsarbejde.

Bridgestone sommer- eller vinterdæk 695 kr.

Vi forhandler dæk fra Bridgestone - verdens største dækleverandør. Vi har et stort udvalg i dæk i alle størrelser på lager. Prisen afhænger af dækkets størrelse. Kontakt os og hør mere.

Fra pris pr. dæk
Vinterdaek

Vinterdæk

Bruges om efteråret og vinteren.

Der skiftes til vinterdæk, når temperaturen falder til under 7 grader. 

Læs om vinterdæk

Sommerdaek

Sommerdæk

Bruges forår og sommer.

Der skiftes til sommerdæk, når temperaturen stiger til over 7 grader.

Læs om sommerdæk

Helaarsdaek

Helårsdæk

Bruges året rundt.

Dækkene er et kompromis og er ikke bedre end hverken sommer- eller vinterdæk.

Læs om helårsdæk

Daekhotel1

Det betaler sig at købe kvalitetsdæk

Er dækkene slidte, er det vigtigt at få dem skiftet, da slidte dæk er medvirkende til:

  • Øget brændstofforbrug
  • Længere bremselængde
  • Dårligere vejgreb i både vådt og tørt føre
  • Dårligere stabilitet og føling med bilen
  • Forringet komfort under køretur
  • Støj under køretur
  • Vibrationer med øget slidtage på styretøjsdele

Når du vælger dæk, så er der forskellige fordele, alt efter hvilken type dæk du vælger slidstyrke, lang holdbarhed, sikkerhed, komfort, støjsvag, vejgreb og brændstofbesparelse.

Der er et stort udvalgt af forskellige dæktyper, og det kan ofte være uoverskueligt at finde præcis de dæk som passer til dig og din bil.

Har du brug for hjælp og vejledning kan du altid kontakte os.

Kontakt os

Bridgestone Blizzak LM005 I Sne

Registrer dine nye Bridgestone-dæk og få tre års garanti

Hos Bjarne Nielsen anbefaler vi dæk fra Bridgestone, der er blandt de mest solgte i verden. Bridgestone har en lang tradition for høj kvalitet og har samtidig et godt match mellem pris og kvalitet.

Når du køber nye dæk fra Bridgestone hos Bjarne Nielsen, har du mulighed for at registrere dem og få tre års garanti på dem.

Dækkene skal registreres indenfor 14 dage efter, at de er blevet monteret på værkstedet.

Læs mere om kampagnen