BJARNE NIELSEN FEB 16 200

Om Bjarne Nielsen

Virksomhedsprofil

100% køreglæde. Uden tvivl.

Det skal være nemt at være bilejer! Sådan rigtig nemt. Der skal ikke være noget at være i tvivl om, og du skal altid kunne få kompetent rådgivning hvad enten du er på udkig efter at købe en bil eller har brug for værkstedsservice.

Det samme gælder kvaliteten – den skal være helt i top. Sådan er det at handle hos Bjarne Nielsen.

Du finder vores ti bilhuse i ni byer på tværs Danmark, hvor vi forhandler mærkerne FordMazdaKiaRenaultDacia og Volvo. Vi sælger naturligvis også brugte biler - og har en stor erhvervsafdeling i samtlige bilhuse, hvor vi sælger varebiler i alle størrelser.

330 medarbejdere og 30 års erfaring

Bjarne Nielsen A/S har eksisteret siden 1988, og vi har således 30 års erfaring at trække på. I dag er vi mere end 330 medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt for at yde markedets bedste kundeservice.

Vores virksomhed er bygget op om tre kerneværdier: Respekt, kvalitet og engagement.

Og du skal ikke være i tvivl – når du er blevet kunde hos Bjarne Nielsen vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver ved med at være det i mange år fremover.

Vi tror nemlig på langvarige relationer, og derfor håber vi også på at få muligheden for at sælge dig din næste bil, og bilen efter den.

Vi kender din bil fra ende til anden

På samme måde ønsker vi også at være det naturlige valg for dig, når din bil skal på værksted. Det er både til din og vores fordel. Du kender værkstedet, personalet, bilerne og du ved, hvad du får. Igen: Det skal være nemt at være bilejer.

Hos Bjarne Nielsen er vi ikke markedets billigste værksted, men vi er helt sikkert heller ikke det dyreste. Vores professionelle medarbejdere bliver løbende efteruddannet, og de har altid adgang til det nyeste specialværktøj. 

Vi har specialiseret os inden for seks bilmærker, og kender derfor din bil fra ende til anden. Det er din garanti for god kvalitet. 

Vi har respekt for dine behov

Langvarige relationer er noget, som man gør sig fortjent til. Besøger du eksempelvis et af vores værksteder, så får du altid et tilbud fulgt op af fornuftig rådgivning, inden vi går i gang med arbejdet.

Af respekt for din økonomi og behov, kan der være ting, som vi vurderer kan vente på baggrund af vores erfaring. Det kalder vi sund fornuft, og det er bare et eksempel på den ekstra service, som du kan forvente, når du handler hos os.

Hvert år handler mere end 30.000 kunder hos os. Hver eneste kunde har sit helt konkrete behov, og vi behandler alle kunder individuelt. Hvis du har mod på at handle med os, så kig ind i et af vores bilhuse - eller ring eller skriv til os. Vi glæder os til at møde dig og din bil.

HISTORIEN OM BJARNE NIELSEN A/S

 

1988

30 års erfaring fra autobranchen

I 1988 grundlagde Bjarne Nielsen personligt virksomheden med en Ford-forhandler på Cypresvej i Herning. Bjarne Nielsen er uddannet revisor og har tidligere erhvervet sig som blandt andet købmand. En stor passion for biler, god forståelse for tal og et solidt købmandsskab har skabt grundlaget for den position, som Bjarne Nielsen har i dag.

Med mere end 330 ansatte, 10 bilhuse og en årlig omsætning på over 1 milliard kroner, er virksomheden blandt de største i den danske bilbranche. Bjarne Nielsen tager i dag del i virksomhedens bestyrelse som bestyrelsesformand - og virksomheden er fortsat familieejet.

 

2003-2004

Virksomhed i kraftig vækst

Bilhuset på Cypresvej dannede frem til 2003 ramme om virksomheden, som dermed tog sit afsæt i markedet omkring Herning. I 2003 overtog Bjarne Nielsen dog Ford-forhandlingen i Esbjerg, og området blev således udvidet til også at omfatte den vestlige del af Sønderjylland. Allerede året efter kom bilhusene i Holstebro og Ringkøbing til, og virksomheden dækkede nu størstedelen af det vestlige Jylland.

Ud over at være gået fra et til fire bilhuse blev virksomheden også forhandler og serviceværksted for flere mærker. De nye bilmærker var koreanske Kia, der fortsat den dag i dag forhandles i Birkerød og Skive, samt japanske Nissan, der dog ikke længere forhandles.

 

2009

Bjarne Nielsen gør sin entre i hovedstaden

I 2009 blev virksomheden igen udvidet. Som noget helt nyt skete det uden for Jylland - nemlig i form af et bilhus i Hørsholm, der ligger godt en snes kilometer nord for København. Året efter blev indsatsen yderligere forstærket med åbningen af bilhuset i Kgs. Lyngby lidt næmrere København. Begge forretninger forhandler udelukkende Ford, og er i dag samlet på adressen i Hørsholm.

 

2012

Solidt fundament på Sjælland

En sund forretning skabte i 2012 grundlaget for koncernens hidtil største udvidelse. Det tidligere Jacobil - som omfattede fire nye bilhuse og et skadescenter - blev en del af Bjarne Nielsen A/S. Med overtagelsen af forretningerne blev virksomheden yderligere styrket på Sjælland.

Forretningerne i Birkerød, Køge, Roskilde og Frederikssund dannede - sammen med bilhusene i Hørsholm og Kgs. Lyngby - et yderst solidt fundament for at betjene det sjællandske marked.

De nye bilhuse var alle Ford-forretninger, som dermed gav en fornuftig synergi i forhold til den resterende del af koncernen. Bilhuset i Birkerød forhandler desuden Mazda og Kia.

Ekspansionen gennem opkøb blev yderligere forstærket i vinteren 2012/2013, hvor det tidligere Jens Fogh A/S i Skive også blev en del af Bjarne Nielsen koncernen. Her forhandlede ligeledes Mazda og Kia.

 

2013

Danmarks (måske) flotteste bilhus

Den 21. september 2013 slog vi dørene op til virksomhedens hidtil største bilhus. Lokalerne på Cypresvej i Herning var blevet for små, alt imens etableringen af en ny indfaldsvej til Herning minimerede trafikken foran det eksisterende bilhus. Adressen blev derfor skiftet ud med Silkeborgvej 110, hvor det nye bilhus blev henholdsvis nabo og genbo til blandt Bilka, Herning Centret og Bauhaus.

Bilhuset på Cypresvej eksisterer fortsat, og rummer i dag vores søsterselskaber LEASING DK og Motorpoint samt koncernens økonomiafdeling.

I forbindelse med åbningen af det nye bilhus var der behov for at tilføre yderligere aktivitet, og det daværende Bendtsen Biler blev derfor en del af Bjarne Nielsen A/S. Dermed kom virksomheden som noget nyt til også at forhandle Volvo, Renault og Dacia.

Samtidig overtog vi endnu et bilhus i Esbjerg, som forhandlede netop de tre mærker. Det nye bilhus i Esbjerg er genbo til det eksisterende Ford-bilhus på Storegade - og ligesom i Herning var der derfor masser af god synergi i at samle husene i Bjarne Nielsen-koncernen.

 

2015

Ford Store og åbning i Hillerød

I Esbjerg blev det eksisterende Ford-bilhus på Storegade i 2015 bygget om, så det er i dag er en Ford Store. Der findes bare fem Ford Store-bilhuse i Danmark, og der er mere tale om et oplevelseshus, end der er tale om et traditionelt bilhus.

Således kan du blandt andet opleve Ford Mustang, Ford Edge og de luksuriøse Vignale-modeller, som alle er biler, der kun kan ses, prøvekøres og købes i Ford Stores. Derudover tilbyder huset et væld af interaktive skærme og teknologiske oplevelser.

Det foreløbigt seneste skud på stammen er et nyt bilhus i Hillerød, som kom til i efteråret 2015. Det nye bilhus rummer Renault og Dacia, og med udvidelsen er koncernen således også repræsenteret med disse mærker på Sjælland.

 

2015

Opkøb af Bilernes Hus

I 2015 køber Bjarne Nielsen Danmarks største bilhus i Silkeborg, Bilernes Hus, som forbliver et selvstændigt brand. 

 

2020

Nyt koncernnavn

I 2020 bliver et nyt navn for hele koncernen introduceret - Nielsen Car Group. Navnet er et udtryk for et endnu tættere samarbejde mellem koncernens tre hovedbrands. Samtidig bliver økonomiafdelinger og administration for Bilernes Hus, Bjarne Nielsen og LEASING DK lagt sammen i en samlet afdeling for hele koncernen med hovedadresse i Bilernes Hus i Silkeborg. 

 

Aktuelt

10 moderne bilhuse, 330 dygtige medarbejdere og 6 stærke bilmærker

I dag omfatter Bjarne Nielsen A/S 10 bilhuse, som er fordelt med seks bilhuse i Jylland - og fire på Sjælland.

Find dit lokale bilhus

 Vores hovedsæde ligger i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor du også finder vores økonomiafdeling.