2022 FORD TRANSIT RANGE TRAIL BEV SPORT LIMITED 02 LOW

Find din nye varebil

Ford E Transit Alle Modeller

Erhverv

Vi har varebiler fra Ford og Renault

Ford og Renault er to af de største producenter af varebiler og varevogne i Europa. Ford Transit Custom ligger altid i toppen af salgslisterne, mens Renaults brede modelprogram gennem mange år har blandt de mest foretrukne på det europæiske marked.

Begge mærker finder du her hos Bjarne Nielsen Erhverv. Udover at være autoriseret forhandler af Ford og Renault varebiler, så er vi også autoriseret værksted. Det er en stor fordel for din virksomhed, fordi vi hurtigt kan hjælpe dig, hvis varebilen mod forventning går i stykker. Vi prioriterer altid vores erhvervskunder højt på værkstedet, så virksomheden ikke går i stå, fordi du mangler en bil.

Kontakt os

Ford Transit 2019 Eksterioer Rummelig Varebil Kassevogn

Varebiler og varevogne fra Ford

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret Ford-forhandler af varebiler og varevogne fra deres omfattende Transit-modelprogram. Her finder du alt fra den lille Courier til den store Van.

Fords modelprogram spænder bredt, og de fremhæves ofte for at have en personbilsfølelse, når man kører de store varevogne. Og komfort er virkelig vigtig, når man kører mange kilometer. 

Alle Ford varebiler

6 2019 New Renault MASTER Press Tests In Portugal

Varebiler og varevogne fra Renault

Vi er også autoriseret forhandler af Renault varebiler og varevogne. Her finder du alle modeller fra Express til den store Master. Der er varebiler til alle erhverv og formål. 

Renault har mange årtiers erfaring med varevogne, og de laver solide og brugbare biler, der er populære til erhvervslivet. Komforten er i top og med innovative features som Open Sesame, der giver en bred åbning på varebilerne, er der tænkt over brugeren, når bilerne er blevet designet.

Alle Renault varebiler