DSC03814

Tilpas varebilen

Indret og opbyg varebilen til dit behov

Vi samarbejder med de førende producenter indenfor indretning og opbygning af varebiler. Ved at tilpasse varebilen bliver hverdagen nemmere. 

Lad os hjælpe dig med indretning og opbygning.

Book møde

Indretning og opbygning af varebilen

- gør hverdagen nemmere og få tilpasset varebilen

Når du har det rigtige værktøj til opgaven, bliver arbejdet nemmere. Det gælder både, når du skal slå et søm i, og når du skal have transporteret materialer i en varebil. Ved at tilpasse din varebil bliver den det helt rigtige værktøj til netop din opgave.

Hos Bjarne Nielsen samarbejder vi med de førende producenter, og vi kan rådgive om både indretning af varebilen og ladopbygninger. Det er tilpassede løsninger, som giver stor værdi hver dag. Arbejdet bliver nemmere, og hverdagen bliver bedre. Alle vores biler kan indrettes og tilpasses netop dig.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Book møde

DSC03870

Indretning af varebilen

Reoler, hylder eller kroge til fastgørelse af materialer. Der er mange muligheder for at indrette varebilens rum, så alt værktøj og alle materialer har en fast plads. 

Det gør det nemmere at finde tingene, når du skal bruge dem, og du kan arbejde mere effektivt. Hverdagen bliver nemmere af, at der er orden.

Skal vi finde den rette løsning til dig?

Mere om indretning

Transitlad7

Opbygning af varebiler

Boxlift, knæklad, køle-/frostkasser. Der er uendelige muligheder, når man vælger en opbygning. Der bygges på en ladvogn, som tilpasses dine ønsker og behov.

Vælg enten en standardløsning eller en specialtilpasset. 

Vi rådgiver dig. 

Mere om opbygning

DSC03890

Vi kommer gerne på besøg

I en travl hverdag får du måske ikke tid til at besøge et bilhus for at se på din næste varebil. Men det behøver du bestemt heller ikke.

Vi kommer naturligvis gerne ud og besøger dig, ser virksomheden og kommer med et skræddersyet tilbud til dig på virksomhedens varebiler.

Og for øvrigt også alle andre biler, der måtte være brug for i virksomheden.

Book møde