Erhverv

Erhvervscenter Syd- og Sønderjylland

- Varebiler fra Esbjerg til hele Syd- og Sønderjylland

Book møde

Info

Varebiler fra Ford og Renault i Syd- og Sønderjylland

Bjarne Nielsen i Esbjerg er vores erhvervscenter for hele Syd- og Sønderjylland. Vi har erhvervskonsulenter, der dækker hele området, og de kommer gerne på besøg i din virksomhed for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vi sælger nye Ford og Renault varebiler fra Esbjerg, ligesom vi har et bredt udvalg af nye firmabil fra vores nyvognsmærker Volvo, Renault, Ford og Dacia. Vi har også altid brugte varebiler og personbiler på lager, så du hurtigt kan blive godt kørende.

Uanset om det er en stor kassevogn, en gulpladebil eller en firmabil, du har brug for, kan vi hjælpe. Vi er lokalt forankret og har kendskab til de udfordringer og muligheder, der måtte være i dit område. Vi kan hjælpe med både indretning og opbygning, og du får en fast kontaktperson, så du altid ved, hvem du skal have fat på. 

Som erhvervskunde hos Bjarne Nielsen kan du vælge frit mellem vores værksteder, hvor vi servicerer og reparerer bilerne, ligesom vi tilbyder serviceydelser som skift af sommer- eller vinterhjul. Med eget leasingselskab i ryggen kan vi tilbyde fleksible leasingaftaler tilpasset netop jer.

Besøg vores erhvervscenter Syd- og Sønderjylland i Esbjerg - vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os

Tlf. 76 13 85 00
[email protected]

Adresse
Storegade 246
6705 Esbjerg Ø

Åbningstider

Se åbningstider

Salgsafdeling

Åben i dag 09:00 - 17:00
Åben
Fredag
21/06
-
Lørdag
22/06
Lukket
Søndag
23/06
-
Mandag
24/06
-
Tirsdag
25/06
-
Onsdag
26/06
-
Torsdag
27/06
-

Varebiler - Syd- og Sønderjylland

 

 

Brugte varebiler til salg i Syd- og Sønderjylland

Brugte varebiler