Se alle vores 2 nyere brugte BMW iX3 her

BMW iX3 er den fuldelektriske udgave af X3, og designmæssigt ligner de hinanden. Med blå designdetaljer og en lukket front kan man se forskellen, men den støjsvage elmotor vil for alvor afsløre den. Komfortabel SUV med masser af plads og en god rækkevidde op til 461 km.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af BMW iX3 på lager, så du kan blive godt kørende i din nye, brugte bil. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, som er autoriseret BMW-værksted, så vi kender mærket ud og ind.

Har du brug for finansiering, forsikring eller serviceaftale, klarer vi også den, når du køber en brugt bil hos os. Vi sørger desuden for at gennemgå bilen grundigt i klargøringen, så du er sikker på, at du kan få glæden af bilen i mange år endnu.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Fuldelektrisk BMW iX3

BMW iX3 er en fuldelektrisk udgave af X3, og designmæssigt er det små detaljer, der afslører, at der er tale om en elbil. Fronten og de blå detaljer afslører, at den er elektrisk, og du får en behagelig lydsvag kørsel, når du sætter dig bag rattet.

Med et sporty design og en sportspakke som standard er den mere sporty end nogensinde før. Det er en SUV, så du får en høj indstigning og godt overblik over vejen. Behagelig, rummelig og fyldt med udstyr. Du vil blive begejstret for alle køreture i din nye, brugte BMW iX3.

Lang rækkevidde og hurtig opladning

Du kan køre helt op til 461 km på en opladning med BMW iX3, og den er derfor velegnet til både korte og lange ture, hvor du har mange kilometers rækkevidde at gøre med, inden du skal finde en ladestander.

Har du hurtigt brug for ekstra kilometer, kan du med en High Power Charging-lader (150 kW) få ekstra 100 km på batteriet ved at lade i blot syv minutter, og med lynlader (50 kW) tager det 20 minutter at få ekstra 100 km. Det går altså stærkt, så du kan komme hjem og lade din bil op i løbet af natten.

BMW iX3 fra årgang 2021-2024

De første BMW iX3 blev leveret i starten af 2021, og du vil derfor kunne finde brugte udgaver fra det år samt 2022, 2023 og 2024. Fordelene ved at vælge en brugt bil er, at de få kilometer, den har kørt, tager toppen af prisen.

Du kan derfor få mere udstyr, en bedre model eller blot spare en del penge ved at kigge efter en brugt udgave fremfor en fabriksny. Og så kan der også være lange leveringstider på en helt ny, som du undgår, når bilen står klar i udstillingen i bilhuset.

Udstyrsniveauerne Charged og Charged Plus

Der er som standard masser af udstyr i BMW iX3. Standardudstyret er Charged, og der er blandt andet panorama glastag, klimaanlæg, parkeringsassistent og mange flere sikkerhedsteknologier, der gør kørslen mere sikker og behagelig.

Med Charged Plus er der desuden Head-Up Display og Harman Kardon-højtalersystem, der giver uovertruffen lyd. Alle udgaver er med M Sport-pakke, der giver sportslige detaljer som sportssæder og læderrat, ligesom den er med trinløst automatgear. Du kan på hver model læse mere om, hvilket udstyr den har.

Køb din brugte BMW iX3 hos Bjarne Nielsen

Du kan købe din nye, brugte BMW iX3 hos Bjarne Nielsen, hvor vi har et bredt udvalg af modeller. Du kan her på siden nemt overskue, hvordan priserne på vores brugte biler er i forhold til resten af markedet. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne.

Har du fundet en model, du vil have, kan du købe den direkte på hjemmesiden og få den leveret hjem til dig. Du kan vælge finansiering, ligesom vi også gerne giver en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i en handel. Læs mere om køb online her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links