Nordisk publikumsfavorit

Ford Mustang -
Det bliver ikke mere råt

Et helt igennem fantastisk og ikonisk køretøj, som bare skal opleves indefra, uanset at Mustang også udefra ser fantastisk ud.

Vælg mellem fastback eller den strømlinede convertible.

Men uanset hvilken model ud vælger, er hvert aspekt af den nye Mustang er udtænkt til at forbedre bilens egenskaber på vej eller bane, selv under de mest udfordrende betingelser.

Ford Mustang GT EU Version 2018 1600 06

FORD MUSTANG En fremtoning som få andre bilmodeller kan måle sig med

Det mener vores Ford-ekspert

"Man genkender altid en Ford Mustang med det samme man ser den, uanset hvilken årgang den er fra. Det er det ikonisk design kan."

Har du et spørgsmål om Ford Mustang så brug knappen nedenfor.

Ibsk
Ib Skov
Business Manager, Bjarne Nielsen A/S

Performance og fremtoning går hånd i hånd. Den er et bæst!

Eksteriør5

Ekstra kontrol ved bakker

Bakkestartassistancen forhindrer bilen i at trille baglæns eller forlæns, når du starter på en bakke. Systemet fastholder bremsetrykket i 2,5 sekunder, når du flytter foden fra bremse til speeder, så du kommer sikkert og roligt af sted.

Eksteriør4

Ingen nøgle, intet besvær

Fords nøglefri system gør, at du kan låse bilen og låse den op igen, uden at tage nøglen op af lommen eller tasken. Du behøver ikke længere at bruge tid på at lede efter dine nøgler, når du har hænderne fulde.

Eksteriør3

Hjælper dig til at beskytte din Mustang

Systemet advarer dig, hvis udvedkommende er ved at bryde ind i din bil. Du kan vælge om du vil overvåge dørene, kølerhjelmen og bagagerummet ved at aktivere systemet på forskellige måder.

Interiør3

Det bankende hjerte

Under kølerhjelmen ligger det bankende hjerte i Ford Mustang. Uanset om du vælger den kraftfulde 5,0 liters V8-motor i Mustang GT, eller går hele vejen med den frygtindgydende Mustang Mach 1, der har intet mindre end 460 HK og et voldsomt moment, får du performance, som matcher bilens potente linjer.

Interiør4

Civiliseret vildskab

Det kan godt være at Ford Mustang ser ud som om den er lavet til racerbanen, men når du sætter dig ind, er det en helt anden oplevelse der møder dig. Her vil du opleve luksuriøse materialer og intelligente førerassistenter der er med til at gøre køreturen ekstra behagelig.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Mustang

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Ford Mustang er blevet testet hos Euro NCAP

Ford Mustang får rigtig pæne karaktere for voksenbeskyttelse, men bliver trukket lidt ned på grund af knap så høje karaktere i børnebeskyttelse.

72%
Adult Occupant
32%
Child Occupant
78%
Pedestrian
61%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Mustang

Hvor kan man købe en Ford Mustang?

Du kan købe den ikoniske Ford Mustang hos FordStore Esbjerg, der er et af bilhusene i Bjarne Nielsen-koncernen. Det er udelukkende disse særligt eksklusive Ford-forretninger, som må forhandle de vidunderligt voldsomme bilmodeller. I FordStore Esbjerg kan du i udgangspunktet vælge mellem to forskellige modeller, nemlig en Ford Mustang GT og en Ford Mustang Mach 1. Desuden er det også muligt at få Ford Mustang i åben udgave.

Hvor hurtigt kan en Ford Mustang køre?

Tophastigheden i den hurtigste standardudgave af Ford Mustang er 262 kilometer i timen - og det er klart, at skal man prøve kræfter med den form for hastighed, så skal det foregå på strækninger, som er bygget til formålet. En racerbane er eksempelvis et fornuftigt sted at gøre den slags. Evnen til at accelerere er også skarp i Ford Mustang. Den hurtigste model på programmet evner at accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på 4,2 sekunder.

Hvor mange år er Ford Mustang?

Ford Mustang er virkelig en legendarisk amerikansk bil fra Ford-koncernen. Den første model blev lanceret i 1964, og blev især kendt ved hjælp af Steve McQueens "Bullitt"-film fra 1969, hvor en cirka ti minutter lang biljagt cementerede Ford Mustangs evner som civil politijagt. Den aktuelle version tilhører sjette generation, hvilket er ret atypisk for en bilmodel, der har eksisteret i tæt på 60 år.

Hvor mange hestekræfter har en Ford Mustang?

Den nyeste udgave af Ford Mustang er noget af en kraftkarl - ikke mindst hvis den sammenlignes med den model, der blev lanceret som den første tilbage i 1964. En Ford Mustang Mach-1 anno 2021 præsterer intet mindre end 480 hestekræfter - mens en Ford Mustang anno 1964 kunne nøjes med 101 hestekræfter i basisudgaven, og alligevel optræde som en sportsvogn.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte Ford-modeller

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.