Vi har 0 nyere brugte Ford Galaxy til salg

Ford Galaxy er en af de bedst sælgende MPV'er i Europa og Danmark. Den kan mønstre syv sæder, og det gør den til en ideel bil til den store familie. Den er bygget på samme platform som Mondeo, men er væsentligt mere rummelig i kabinen. Ford Galaxy første generation kom i 1995 og er senest i sin tredje generation fra 2015. I 2020 fik den et facelift med mindre designændringer samt en hybridmotor. Ford har stoppet produktionen af nye modeller i 2022, og den fås derfor kun brugt.

Når du køber Ford hos Bjarne Nielsen, er du i gode hænder. Vi er nemlig Danmarks største Ford-forhandler og har solgt det amerikanske mærke siden 1988. Derfor har vi også adgang til mange nye og brugte modeller. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, og du kan derfor også finde brugte modeller fra dem. Vi har samlet hele udvalget af brugte Galaxy på denne side.

Finansiering, serviceaftale og forsikring er også noget, vi kan klare, når du køber bil hos Bjarne Nielsen. Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring, og hvis der er fejl og mangler, sørger vi for, at de bliver udbedret, inden du får bilen. Du er derfor sikker på at have glæde af bilen i mange år, ligesom vi altid giver et halvt års garanti på vores brugte modeller.

  Viser nu 0 af 0 biler

  På udkig efter en brugt Ford Galaxy - så kør en tur ind til Bjarne Nielsen

  Hvis du leder efter en brugt Galaxy - så er det oplagt at søge her hos Bjarne Nielsen. Du kan se søgeresultatet herover, og finde brugte Ford Galaxy. Hos Bjarne Nielsen har vi været Ford-forhandler i mere end 30 år. Med en brugt Ford Galaxy fra Bjarne Nielsen, får du den mest rummelige personbil fra Ford nogensinde. Ford Galaxy er moderne familiebil med 7 sæder, og den er produceret i forskellige udgaver med EcoBoost-benzinmotorer fra 160-240 hk og dieselmotorer fra 120-209 hk, samt naturligvis diverse varianter af udstyr.

  Den første generation af Ford Galaxy kom på markedet allerede tilbage i 1996 som et samarbejde med VW. De efterfølgende generationer - hvoraf den tredje og seneste blev lanceret i 2015 - har Ford selv udviklet. Galaxy-modellen har i mange år været en skarp konkurrent til modeller som (blandt andre) Citroën C8, Peugeot 807 og VW Sharan.

  En brugt Galaxy giver dig komfort, køreglæde og masser af plads til familien. De brugte modeller på markedet har typisk et højt niveau af udstyr. Vil du gerne have en prøvetur, så kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Ford-forretning.

  Hos Bjarne Nielsen kan du købe nyere brugte udgaver af Ford Galaxy til billige priser

  Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Ford Galaxy for enhver pengepung. Du kan være sikker på at få en bil i god stand, helt uafhængigt af hvilken bil du køber. Vi tjekker alle biler grundigt, før de kommer til salg. Hver enkelt bil går igennem en klargøringsproces, hvor vi udbedrer fejl og mangler, så du er godt kørende i mange år frem.

  Prisen på en nyere brugt Ford Galaxy er ikke fejet ind under gulvtæppet

  Alle vores priser på brugte Ford Galaxy er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende. 

  Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedst bedømte bilforhandlere i Danmark.

  Relaterede links