Store armbevægelser

Ny Renault Megane kører med strømmen

Der er en ny sherif i byen - og han hedder Renault Megane E-Tech Electric. Bag det lange modelnavn gemmer sig noget af det ypperste, som er set i segmentet for elbiler. Den nye bilmodel, der i udgangspunktet bliver et supplement til den nuværende udgave af Renault Megane, er teknologisk banebrydende og har elementer i sig, som ellers kun er at finde i klassen for premium biler.

Den første version af Renault Megane E-Tech Electric har et 60 kWh batteri og en rækkevidde på 470 kilometer på en fuld opladning (WLTP). Ved en konstant motorvejshastighed på 130 kilometer i timen har bilen en rækkevidde på 300 kilometer, hvilket er ganske imponerende. Denne udgave har 218 hestekræfter og et moment på 300 Nm.

Batteripakken har en ny kemisk sammensætning, der betyder 20 procent større energitæthed end det, der eksempelvis sidder i den storsælgende Renault Zoe. Batteriet vejer blot 395 kilo, hvilket betyder, at bilens samlede vægt holder sig på 1624 kilo.

Renault Megane E Tech 2022 1600 2B

RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC Forrygende flot fransk model - klar til de helt lange køreture.

Det mener vores Renault-ekspert

"Jeg haft lejlighed til at sidde i den nye elbil fra Renault, og det er altså et meget højt niveau, der bliver leveret. Jeg glæder mig virkelig til en prøvetur."

Har du et spørgsmål om Renault Megane E-Tech Electric, så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Sikrer dig overraskende køreoplevelser

Renault Megane E Tech 2022 1600 3A

Komfortable sæder med ekstra støtte

Læn dig tilbage og slap af i den helt nye kabine, hvor alt er indrettet til at give dig en bedre køreoplevelse. Nyd det indstillelige sæde, som giver optimal støtte.

Renault Megane E Tech 2022 1600 3D

Stimulerer alle dine sanser

Lad dine fingre glide over det særlige OpenR-display, som fylder hele 774 kvadratcentimeter. De to 12'' skærme og det innovative Google-system. Alt er klar til dig.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Renault Megane E Tech 2022 1600 2F

Finish i højeste kvalitet

Renault Megane E-Tech Electric byder på kvalitet og finish fra øverste hylde - på et niveau, som man helt reelt skal op i premium-segmentet, for at finde. Vi inviterer inden for til større sikkerhed og bedre udsyn fra førerpladsen.

Renault Megane E Tech 2022 1600 4E

Fantastiske flotte forlygter

De forrygende flotte full-LED-signaturlygter foran er designmæssigt en stor fornøjelse. Men de er ligeledes garant for øget sikkerhed, når forholdene eller ikke indbyder til kørsel. Renault Megane E-Tech Electric sætter standarden for fremtidens biler.

Renault Megane E Tech 2022 1600 17

Dynamisk og overbevisende

Accelerationen er dynamisk, lineær og overbevisende. Ingen tøven og ingen vibrationer. Med gearskiftekontakterne på rattet får du en helt ny køreoplevelse - elmotoren yder 220 hestekræfter og sikrer en rækkevidde på op til 470 kilometer (WLTP).

GALLERI

Kig nærmere på Renault Megane E-Tech Electric

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Renault Megane E-Tech Electric er endnu ikke testet hos Euro NCAP

Så snart Renault Megane E-Tech Electric har været en tur forbi Euro NCAP kan du finde den fulde rapport her.

ind.

0%
Adult Occupant
0%
Child Occupant
0%
Pedestrian
0%
Safety Assist
Læs mere om Euro NCAP her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Megane E-Tech Electric

Hvornår kommer den elektriske Megane?

Ifølge den danske Renault-importør lander de første eksemplarer af Renault Megane E-Tech Electric hos de danske forhandlere i udgangen af februar 2022. 

Hvad koster den nye Megane Electric?

Prisen på den elektriske Renault Megane er endnu ikke offentliggjort.

Hvor langt kan Megane Electric køre?

Ifølge den officielle WLTP-standard har en fuldt opladet Renault Megane E-Tech Electric en rækkevidde på 470 kilometer, når batteriet er ladet 100 procent op. Renault angiver selv en rækkevidde på cirka 300 kilometer ved motorvejskørsel med en gennemsnitlig hastighed på 130 kilometer i timen.

Laver Renault andre elbiler?

Renault har mange års erfaring med at bygge elbiler. Renault Fluence blev lanceret i begyndelsen af 2010'erne på en platform, der baserede sig på batteriskift. I samme åndedrag sendte med den elektriske variant af Renualt Kangoo på gaden - Renault Kangoo ZE, hvor ZE stod for zero emission, altså ingen udledning. Gennem de senere år har minibilen Renault Zoe imidlertid været den klart største kommercielle succes for Renault på området for elbiler. 

Kan man stadig få Renault Megane med benzinmotor?

Ja, det kan du. Planen er at fortsætte med Renault Megane IV - som generationsbetegnelsen er - til og med 2024, både som stationcar (altså Sport Tourer) og som hatchback. Begge disse udgaver skal kunne leveres med PHEV-motor, som i Renault-sprog hedder E-Tech.

Hvor hurtigt kan Megane Electric lades op?

Ifølge de foreløbige tal, så kan den nye Renault Megane E-Tech Electric på 30 minutter lades med yderligere rækkevidde på 300 kilometer. Det gør altså de rigtig lange køreture langt mere overskuelige.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Vi har også mange nyere brugte Renault-modeller

Se alle brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.