Form i bevægelse

Renault Captur - fleksibel og højbenet model

Renault Captur byder på et muskuløst design og moderne design. På indersiden finder du alt i moderne teknologi og beskyttelsesudstyr. Af samme grund har CAPTUR opnået hele 5-stjerne i Euro NCAP-crashtest!

Med en Renault CAPTUR forener du det bedste fra en moderne bybil med bekvemmelighed. I en CAPTUR sidder du nemlig lidt højere end i mange andre biler. Det giver et godt overblik i trafikken, og samtidig er bilen nem at komme ind og ud af.

R DAM 1057751 5

RENAULT CAPTUR - Et kunstværk på fire hjul - så kort kan det siges.

Det mener vores Renault-ekspert

"Den nye Captur er en rigtig god bil, hvor du virkelig får valuta for pengene. Du sidder højt og har det store overblik, og så kører den faktisk glimrende."

Har du et spørgsmål om Renault Captur, så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Eksklusiv og flot mini SUV

Renault Captur 2020 1600 75

Større end nogensinde. Blandt de mest rummelige i klassen

I Renault CAPTUR kan du ligge bagsæderne ned og lade dem folde sig helt sammen. På den måde kan du udvide det i forvejen store bagagerum så du har plads til det hele.

Læg dertil at der rundt om i kabinen er masser af opbevaring i lommer og rum - faktisk hele 27 liter.

Renault Captur 2020 1600 67

Tilpas med Renault Multi-Sense

Med Renault Multi-Sense kan du tilpasse din nye CAPTUR så den passer til netop dig. Du kan justere på alt fra kabinelys til motorlyd og performance.

Faktisk kan du justere på speeder- og styrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpanel og kabinebelysning. Det gør du via 3 kørefunktioner (Eco, Sport og MySense) og 8 belysningsindstillinger, som gør det ekstra nemt at tilpasse CAPTUR til netop dit humør.

MultiSense er standardudstyr på Intens.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en guide til, hvilke ladeløsninger som passer bedst til forskellige kørselsbehov. 

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Renault Captur 2020 1600 7D

Connect med din smartphone

Renault EASY LINK giver dig mulighed for nemt og enkelt at connecte med din smartphone. Har du en iPhone, kan du tilmed glæde dig over Apple Carplay. Det hele foregår på den lækre 7'' skærm i bilens midterkonsol.

Du kan opgradere systemet med navigation (standard på Intens), større 9" skærm og trådløs opladning af din mobiltelefon for under 10.000 kr. ekstra. Det giver maksimal frihed for dig som ønsker at udnytte din smartphones navigation, musik osv. mens du er på farten.

Renault Captur 2020 1600 81

Detaljen gør forskellen

Det er ofte i detaljerne at man finder den ekstraordinært gode oplevelse. I Renault Captur er der tænkt over alle facetter af designet. Fra lækre materialer, smarte brug af farver og kontraster til lækre linjer og former.

Renault Captur2 Ph1 Interior Lifestyle 006

Overraskende meget plads

Renault Capturs enestående modulopbygning med glidende og sammenfoldelig sædebænk gør at du får den største bagagerumsvolumener i kategorien med op til 536 liter.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Captur

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Renault Captur har fuldstændig styr på sikkerheden

Der var ikke mange der blev overraskede da Captur fik topkarakter i Euro NCAP med 5 flotte stjerner. Renault Captur passer både godt på passagererne og medtrafikanterne.

96%
Adult Occupant
89%
Child Occupant
72%
Pedestrian
75%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Captur

Hvorfor skal jeg købe en Renault Captur?

Hvis du har kendskab til de fortræffelige bilmodeller, som Renault i forvejen står for, men blot har behov for at komme lidt op i højden, så er Renault Captur et glimrende alternativ til den lidt lavere Renault Clio, som Renault Captur også deler platform med. Renault Captur er en vaskeægte crossover i b-segmentet - et prisbilligt alternativ til langt dyrere konkurrenter.

Hvad koster en Renault Captur?

Med den helt nye Renault Captur forener du det bedste fra en moderne bybil med højt udsyn og stor bekvemmelighed. I en Renault Captur sidder du nemlig højere end mange af dine medtrafikanter. Den nye store Renault Captur koster i den billigste variant 208.990 kroner med en 95 hestekræfter stærk motor. Du kan også steppe en kende op på udstyrsniveauet, og i stedet for en Renault Captur Zen vælger en Renault Captur Intens - så lander prislappen på 231.990 kroner.

Hvor lang er den nye Renault Captur?

Selv om den nye Renault Captur er en crossover i b-segmentet, som jo også betegnes som klassen for minibiler, så er Renault Captur alligevel ikke nogen klejn model. Den er 422,7 centimeter lang og måler 179,7 centimeter i bredden og 157,6 centimeter i højden. Akselafstanden er på 264 centimeter og den nye Renault Captur må maksimalt have 1200 kilo på krogen. Bilmodellen vejer i sig selv 1259 kilo.

Kan man få en Renault Captur som hybrid?

Den nye Renault Captur er naturligvis også kommet med helt ny E-Tech Plug-in Hybrid motor med hele 160 hestekræfter. Den nye motor har - ud over benzinmotoren - hele to elmotorer samt et 9,8 kWh batteri, der gør det muligt at køre op mod 65 kilometer på ren el. Dermed forbedres brændstoføkonomien væsentligt.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Renault

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.