UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Renault Captur.
Fleksibel og højbenet model.


Renault Captur

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Captur.

PRIS FRA
208.990 kr.
FINANSIERING FRA
2.019kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Captur er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

PLADS, PLADS OG MERE PLADS

Større end nogensinde. Blandt de mest rummelige i klassen

I Renault CAPTUR kan du ligge bagsæderne ned og lade dem folde sig helt sammen. På den måde kan du udvide det i forvejen store bagagerum så du har plads til det hele. Læg dertil at der rundt om i kabinen er masser af opbevaring i lommer og rum - faktisk hele 27 liter. 

DIN BIL. DIT UDTRYK.

Tilpas med Renault Multi-Sense

Med Renault Multi-Sense kan du tilpasse din nye CAPTUR så den passer til netop dig. Du kan justere på alt fra kabinelys til motorlyd og performance. Faktisk kan du justere på speeder- og styrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpanel og kabinebelysning. Det gør du via 3 kørefunktioner (Eco, Sport og MySense) og 8 belysningsindstillinger, som gør det ekstra nemt at tilpasse CAPTUR til netop dit humør.

MultiSense er standardudstyr på Intens.

MULTIMEDIESYSTEM MED APPLE CARPLAY

Connect med din smartphone

Renault EASY LINK giver dig mulighed for nemt og enkelt at connecte med din smartphone. Har du en iPhone, kan du tilmed glæde dig over Apple Carplay. Det hele foregår på den lækre 7'' skærm i bilens midterkonsol.

Du kan opgradere systemet med navigation (standard på Intens), større 9" skærm og trådløs opladning af din mobiltelefon for under 10.000 kr. ekstra. Det giver maksimal frihed for dig som ønsker at udnytte din smartphones navigation, musik osv. mens du er på farten.Renault CAPTUR er nomineret til årets bil 2021 i Danmark og fås i fire spændende varianter.Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Renault Captur er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

Denne nye generation af Renault Captur har ikke kun fokus på føreren. Her er der tænkt på alle i bilen.

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Overbevisende i enhver forstand"

Motorsiden
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Captur er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG