RUMMELIG MINI SUV

Renault Captur - lækker og sporty crossover

Helt sin egen og slet ikke til at komme udenom. Renault Captur byder på komfort og køreglæde, og så fås den som plug-in hybrid.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Form i bevægelse

Renault Captur - fleksibel og højbenet model

Renault Captur byder på et muskuløst design og moderne design. På indersiden finder du alt i moderne teknologi, så sikkerheden er i top på denne sporty crossover. 

Renault Captur forener det bedste fra en moderne bybil med bekvemmelighed. I en Captur sidder du nemlig lidt højere end i mange andre biler, og det giver et godt overblik i trafikken, og samtidig er bilen nem at komme ind og ud af.

Du kan få den med en klassisk benzinmotor eller vælge delvis elektrisk kørsel med Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid. Her kan du køre op til 65 km (bykørsel) på ren el, inden benzinmotoren tager over.

R DAM 1057751 5

RENAULT CAPTUR Et kunstværk på fire hjul - så kort kan det siges.

Det mener vores Renault-ekspert

"Den nye Captur er en rigtig god bil, hvor du virkelig får valuta for pengene. Du sidder højt og har det store overblik, og så kører den faktisk glimrende."

Chcp
Christian Pearson
Salgschef, Esbjerg
Renault Captur 2020 1600 09

Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid med automatgear

Få delvis elektrisk kørsel med Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid. Ved blandet kørsel kører den op til 65 km på én opladningen (bykørsel - 50 km ved blandet kørsel), inden benzinmotoren tager over. Det betyder, at du kan klare de kortere ture i hverdagen på ren el, mens du har benzinmotoren til de længere ture. 

Plug-in hybriden kombinerer en benzin- og elmotor, og de har en kombineret ydelse på 160 hk. Den er med et trinløst automatgear, som giver en behagelig kørsel. Batteriet er på 9,8 kWh, og det er inspireret af ekspertisen fra både Formel 1 og Z.E.

Det tager blot tre timer at lade Renault Captur E-Tech op, hvis du har en ladeboks, så det er nemt og hurtigt at få strøm på bilen til næste dag.

Renault Captur 2020 1600 67

Renault Captur med benzinmotor og automatgear

Er du til den klassiske forbrændingsmotor, så fås Renault Captur med benzinmotor i to forskellige udgaver. Den ene er med en TCe 90-motor, der yder 90 hk og har et sekstrins manuelt gear. 

Du kan også vælge udgaven med TCe 140 EDC-motoren, som er en benzinmotor med 140 hk og et syvtrins automatgear (EDC). Det er en 1,3 liters turbomotor med et momment på 260 Nm, og den har den hurtigste acceleration af de tre udgaver og tager 9,2 sekunder om at komme fra 0-100 km/t.

Uanset hvad du vælger, får du en bil med hurtig reaktionsevne og masser af køreglæde.

Renault Captur modeller

Renault Captur 2020 1600 25

Skal det være Zen, Intens eller den sporty R.S. Line?

Der er tre udstyrsniveauer at vælge mellem til Renault Captur - dog fås R.S. Line til plug-in hybriden. 

Standarden er Zen, og her får du skiltegenkendelse, advarsel om sikkerhedsafstand, lane departure warning, lane keeping assist, pure vision for- og baglygter med LED, fartpilot, parkeringssensor bag, 4,2" analoginstrument og speedometer med 7" TFT-skærm (10,2" digital førerskærm for plug-in hybrid), klimaanlæg, midterkonsol med opbevaring og 7" multimediesystem med Apple Carplay. Derudover har plug-in hybriden Renault Multi-Sense og navigation, som tilføjes i Intens-udgaven for benzin.

Intens byder desuden på parkeringssensor foran, bakkamera, indvendig LED-belysning, opvarmet rat og anden interiør. R.S. Line har sporty designdetaljer inde og ude samt 9,3" multimediesystem.

Renault Captur udstyrsniveauer

GALLERI

Kig nærmere på Renault Captur design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

Renault Captur 2020 1600 84

Godt bagagerum, opbevaringsrum og mulighed for anhængertræk

Renault Captur er en rummelig bil med god plads i bagagerummet. Benzinudgaven kan have 536 liter i bagagerummet, men du må nøjes med 309 liter, hvis du vælger plug-in hybriden. Det skyldes, at der skal være plads til en ekstra elmotor i den udgave. 

Bagsæderne kan lægges helt ned, og det giver dig 1275 liter i benzinudgaven og 1259 liter i plug-in hybriden. Rundt om i kabinen er der desuden masser af opbevaring i lommer og rum. Hele 27 liter er der fordelt i kabinen. 

Det er også muligt at få anhængertræk på Captur. Også her er der forskel afhængig af model. Plug-in hybriden må trække op til 750 kg, benzinudgaven 1200 kg og benzinudgaven med automatgear 1500 kg. 

Renault Captur 2020 1600 3D

Leasing af Renault Captur

Få det fulde overblik over din biløkonomi ved at lease Renault Captur. Med leasing kender du den faste månedlige ydelse, som inkluderer både service- og finansieringsomkostninger, og der kommer derfor ikke uventede regninger.

Du betaler selv CO2-afgift og forsikring, og så er du godt kørende.

Leasing af Renault Captur

Renault Captur 2020 1600 0C

Styr på sikkerheden i Renault Captur

Du kan trygt sætte dig ind i Renault Captur. Den har fået alle fem stjerner ved Euro NCAP crashtest, og den er samtidig udstyret med en masse sikkerhedsteknologi. Det er muligt at få hele 16 førerassistentsystemer i bilen. Nogle er standard, andre er tilvalg.

Som standard får du nødbremsesystem (AEBS), som registrerer biler, motorcykler, fodgængere og cyklister og bremser bilen, hvis der er risiko for kollision. Med lane departure warning og lane keeping assist bliver du hjulpet med at holde vejbanen, og det er standard, ligesom skiltegenkendelse er det. 

Fartpilot er også standard, og så er der mulighed for at opgradere til blandt andet parkeringssensor foran, advarsel om blinde vinkler og advarsel om trafik fra siderne - såkaldt Rear cross trafic alert.

Renault Captur modeller, priser og specifikationer

Renault Captur er en crossover, der fås med benzinmotor eller som plug-in hybrid, hvor du får støjsvag elektrisk kørsel. 

Renault Captur modeloversigt

 

 • Captur2
  Renault Captur

  Equilibre (Lagerbil)

  Equilibre er standardmodellen på Renault Captur. Lagerbil til omgående levering.

  Udvalgt standardudstyr:

  • Nødbremsesystem (AEBS), med registrering af biler, motorcykler, fodgængere og cyklister
  • Skiltegenkendelse og advarsel v. for høj fart
  • Lane keeping assist
  • Pure Vision for og baglygter med LED
  • Fartpilot/hastighedsbegrænser
  • Parkeringssensor bag
  • 4,2” analoginstrument med delvis digital visning
  • El-ruder med pulsfunktion for og bag
  • Håndfrit nøglekort
  • Automatisk aircondition
  • Regnsensor på forruden
  Pris fra
  224.990 kr.
  Lån fra
  2.575 kr./md.
  Leasing fra
  3.120 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Captur2
  Renault Captur

  Techno (Lagerbil)

  Ønsker du mere udstyr end standardmodellen Equilibre, er det Techno, du skal vælge. Lagerbil til omgående levering

  Udvalgt standardudstyr udover Equilibre:

  • 18" alufælge - Pasadena
  • Elektronisk parkeringsbremse med auto-hold funktion
  • Parkeringssensor foran
  • Bakkamera
  • 10,2" digital førerskærm bag rettet (kun ved plug-in hybrid)
  • Indvendig LED belysning
  • Tagrails
  • Mørktonede sideruder og bagrude
  • Opvarmet multifunktionsrat i kunstlæder
  • Renault Multi-Sense
  • Hajfinne-antenne
  Pris fra
  244.990 kr.
  Lån fra
  2.778 kr./md.
  Leasing fra
  3.420 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 16,7-76,9 km/l. CO2-emission 30-135 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Renault Captur 2020 1600 4C

Vælg mellem syv farver

Som standard er Renault Captur i farven blå Marine Fume. Men der kan vælges mellem syv forskellige farver, som dog koster ekstra.

Der er de klassiske hvid, grå og sort, ligesom der også kan tilvælges farver som rød Flamme.

Renault Captur2 Ph1 Interior Lifestyle 006

Tilpas med Multi-Sense

Med Renault Multi-Sense kan du tilpasse din nye Captur, så den passer til netop dig. Du kan justere på alt fra kabinelys til motorlyd og performance.

Det gør du via tre kørefunktioner (Eco, Sport og MySense) og otte belysningsindstillinger. Multi-Sense er standardudstyr på Intens.

Renault Captur 2020 1600 81

Kompakt størrelse

Renault Captur er med sin kompakte størrelse et godt valg til bykørsel, men den er samtidig så komfortabel på både for- og bagsæder, at den også kan bruges på de længere weekendture. 

Den har en længde på 422 cm, bredde på 180 cm og højde på 158 cm.

 

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Renault Captur får 5 stjerner i Euro NCAP crashtest

Der var ikke mange, der blev overraskede, da Captur fik topkarakter i Euro NCAP med 5 flotte stjerner. Renault Captur passer både godt på passagererne og medtrafikanterne.

96%
Adult Occupant
83%
Child Occupant
75%
Pedestrian
74%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Captur

Hvorfor skal jeg købe en Renault Captur?

Hvis du har kendskab til de fortræffelige bilmodeller, som Renault i forvejen står for, men blot har behov for at komme lidt op i højden, så er Renault Captur et glimrende alternativ til den lidt lavere Renault Clio, som Renault Captur også deler platform med. Renault Captur er en vaskeægte crossover i b-segmentet - et prisbilligt alternativ til langt dyrere konkurrenter.

Hvor lang er den nye Renault Captur?

Selv om den nye Renault Captur er en crossover i b-segmentet, som jo også betegnes som klassen for minibiler, så er Renault Captur alligevel ikke nogen klejn model. Den er 422,7 centimeter lang og måler 179,7 centimeter i bredden og 157,6 centimeter i højden. Akselafstanden er på 264 centimeter og den nye Renault Captur må maksimalt have 1500 kilo på krogen (benzinmotor og automatgear). Bilmodellen vejer i sig selv 1259 kilo.

Kan man få en Renault Captur som hybrid?

Den nye Renault Captur er naturligvis også kommet med helt ny E-Tech Plug-in Hybrid motor med hele 160 hestekræfter. Den nye motor har - ud over benzinmotoren - hele to elmotorer samt et 9,8 kWh batteri, der gør det muligt at køre op mod 50 kilometer på ren el. Dermed forbedres brændstoføkonomien væsentligt.

Kan man få tagbøjler til Renault Captur?

Ja, du kan sagtens få tagbøjler til Renault Captur. På den måde kan du have ekstra opbevaring på taget af bilen.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Renault

Se flere nyere brugte biler

Renault

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.