Mageløse Mondeo er kongen i sin klasse. Vi har lige nu 1 styk til salg

Mirakuløst nok har Ford Mondeo endnu ikke oplevet at blive kåret som Årets Bil i Danmark, om end det ad flere omgange har været tæt på. Men da modellen blev lanceret tilbage i 1993, formåede Ford Mondeo at lande titlen som International Car of the Year 1994 - populært betragtet som Årets Bil i Europa. 

Modellen fik sit navn ud fra en betragtning om, at Ford Mondeo skulle være en verdensbil - forstået sådan, at den i stort set ens udformning skulle kunne sælges over hele verden. Det var på det tidspunkt ikke givet, at fordi en model solgte godt på et marked i Europa, så kunne den også gøre sig i eksempelvis USA eller Asien. I dag hedder modellen dog Ford Fusion på det amerikanske marked - men modelmæssigt er der tale om samme bil.

Ford har valgt at stoppe produktionen af bilen i marts 2022. Dermed blev fjerde generation fra 2013 den sidste af den populære bil, der har kunne fås både som firdørs sedan, femdørs hatchback og ikke mindst femdørs stationcar, der blandt andet benyttes som hundevogn i det danske politi. Ford Mondeo er en af de mest benyttede modeller som firmabil, og hele to år i træk er bilen kåret som Businessbilen. Det var i henholdsvis 2015 og 2016.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Brugte Ford Mondeo hos Bjarne Nielsen

Leder du efter en brugt Ford Mondeo - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Ford Mondeo. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i samtlige år har vi været Ford-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte Ford Mondeo, som er en af de bedst kendte bilmodeller fra Ford. Modellen findes naturligvis i en lang række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer - og bliver blandt andet flittigt benyttet af det danske politi, hvilket også må betragtes som et stort kvalitetsstempel. 

Ford Mondeo kom på markedet i 1993 som afløser for Ford Sierra - og har siden dengang været Fords bud i d-segmentet. Den nuværende version er fjerde generation, og den blev introduceret i 2013.

Fælles for samtlige Mondeo-modeller gælder, at det er blandt de bedst sælgende i sin klasse, Derfor er der også et stort udbud af brugte Ford Mondeo-modeller.

En brugt Ford Mondeo er indbegrebet af kvalitet, komfort, køreglæde og masser af udstyr, så søger du en, så behøver du ikke lede længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Ford-forretning.

Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

Ford Mondeo - en stor succes på vejen

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Ford i alle prisklasser. Fra de billige brugte Ford-varianter såsom Ford Ka og Ford Fiesta til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som eksempelvis Vignale-varianterne . Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Køb brugt Ford Mondeo hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Ford Mondeo i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Fair priser på brugte Ford Mondeo

Alle vores priser på brugte Ford Mondeo er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Relaterede links