Ford E Transit Lineup

NY ELEKTRISK VAREBIL

Vi har sat strøm til Ford Transit

Se det store udvalg af Ford-varebiler

Express3 (2)

NY KOMPAKT VAREBIL

Renault Kangoo: Årets Varebil 2022

Se alt om Renault Kangoo

Ford Ranger Raptor 2019 1600 04

MONSTERFED MESTERBIL

Ford Ranger: Kongen i klassen

Kig nærmere på Ford Ranger

3 2019 New Renault MASTER And New Renault TRAFIC

NYT ARBEJDSREDSKAB?

Fremragende  varebiler fra Renault

Se alle vores Renault-varebiler

Vi har varebiler til ethvert behov

Uanset om du ønsker en stor eller lille varebil, og uanset om størrelsen på din virksomhed, kan vi hjælpe dig. Pickup-modeller, gulpladebiler, kassevogne, køretøjer med kran, lift og lad... Fra den ekstremt populære serie af Ford Transit-modeller til Renaults ret store udvalg af gennemført gedigne kassevogne og kompakte varebiler.

Vi har det hele.

I samtlige Bjarne Nielsen-bilhuse finder du et dedikeret og professionelt personale, der kan hjælpe jer med jeres næste varebil. Vi servicerer kunder i alle ender af behovspyramiden - uanset om det er den lille enkeltmandsvirksomhed, der blot skal bruge en Ford Transit Custom med indvendig opbygning, eller det er den store entreprenørvirksomhed, hvis flåde af biler tæller på den høje side af 50 køretøjer.

Har du spørgsmål til os, så tøv ikke med at kontakte det nærmeste Bjarne Nielsen Erhvervscenter.

 

Find det nærmeste bilhus

3 2019 New Renault MASTER And New Renault TRAFIC

Udvalget er stort! Kig ind til det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at se nærmere på udvalget af varebiler.

Autoriseret forhandler

Se det store udvalg i nye varebiler

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriserede forhandler af Ford, Volvo, Renault, Dacia, Kia og Mazda - og især Ford og Renault er stærke, når det drejer sig om varebiler. Gå på opdagelse her og find din næste varebil.

 

FordRenault

Renault Kangoo er Årets Varebil

Den sprøde Renault Kangoo har gennem adskillige år været en bestseller i den kompakte klasse for små varevogne. Og den nyeste aftapning er ingen undtagelse. 2022-udgaven af Renault Kangoo er således kåret både som Årets Varebil i Danmark 2022 og International Van of the Year 2022, hvilket understreger, at både de danske og de europæiske motorjournalister og bileksperter er helt enige, når der skal findes en duks i klassen.

Kig nærmere på Renault Kangoo

Custom6

Ford Transit fås i alle størrelser

Alle Ford Transit-modellerne er udviklet med én ting for øje: Lang holdbarhed. Hos os er vi nemlig klar over, at varebilen er et af de vigtigste arbejdsredskaber i en travl hverdag. Derfor skal udstyret være i orden - og alt er bare i orden i Ford Transit-familien.

Ford tilbyder en bred vifte af motorer som yder mellem 75-185 hk. Vælg mellem benzin, diesel eller plug-in hybrid. Vælg mellem manuelt gear eller automatgear. Se og testkør den prisvindende Ford Transit-serie hos Bjarne Nielsen - og find ud af, hvordan vores udvalg af varebiler kan hjælpe din virksomhed videre.

Kig nærmere på Ford Transit-familien

BN AUG 17 082

Professionelle værksteder

Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at holde dig godt kørende i den erhvervs- eller varebil. Hos Bjarne Nielsen er vi professionelle helt ud i fingerspidserne, og vores mekanikere kan deres håndværk. Hvad enten du kører Ford, Volvo, Renault, Dacia, Kia eller Mazda, så er vi eksperter på området og har mange års erfaring.

Vi holder os konstant opdateret med mærke-specifik viden og efteruddannelse, så du kan roligt overlade servicering og reparation af din bil til os. Vi gør alt, hvad vi kan, for at du hurtigt og nemt kan komme videre i din hverdag. 

Find nærmeste Bjarne Nielsen-værksted

BN AUG 17 048

online booking

Book tid på værkstedet

Skal bilen på værksted? Prøv vores nye online booking hvor du nemt kan booke tid til næste værkstedsbesøg.

Gå til onlinebooking

Eller skift bil? Se hvad din bil er værd

Transit Family LOW Crop

Danmarks mest solgte varebil

Siden 2013 har det været Ford Transit Custom og alle de andre. Den utroligt velkørende model er den bedst sælgende varebil i Danmark gennem de sidste mange år - og der kører mere end 30.000 styk herhjemme.

Ford E Transit Interior

En varebil med en personbils indre

Den tid er ovre, hvor en førerpladsen i en varebil var indrettet så spartansk som muligt. Både i Renault- og Ford-varebilerne er oplevelsen bag rattet som i en personbil - og det sammen gælder komforten.

Express Van

Kompakt og komfortabel kassevogn

Renault er blandt de bedst sælgende inden for LCV (ligth commercial vehicle) i Europa, og det smitter naturligvis af på evnen til at bygge varebiler, der bare æder kilometer efter kilometer. Kig nærmere på Renault-modellerne i den nærmeste Bjarne Nielsen-forrenting.

Nyheder om erhvervs- og varebiler...

Interesseret i en nyere brugt varebil? Se udvalget her...