Ford Ranger 2022 Sport Skraa

Ford Ranger til alle terræn

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Ford Ranger

Ford Ranger er kommet i en fjerde generation i 2023. Ford har virkelig gjort noget ud af at designe og udvikle den ultimative Ranger ved at spørge kunderne, hvad de har brug for. 5000 pickup-ejere er blevet interviewet, ligesom der er holdt flere workshops. Her er Ford blevet klogere på, hvordan kunderne bruger bilen, hvad de elsker, og hvad de gerne vil have.

Alt det er samlet i den nye Ford Ranger, som kommer i udgaverne XL, WildTrak samt den spritnye Platinum, som er en luksuriøs og eksklusiv version. 

Pickuppen er blevet en smule bredere, som gør, at der er plads til en hel palle på ladet, og så er der kommet mange smarte funktioner på ladet. Flytbare skillevægge, skruetvinger til at fastholde træ samt en lineal på bagklappen er nogle af de ting, man kan tilvælge på sin Ford Ranger. 

Vi opdaterer siden, når vi har anmeldt bilen. I mellemtiden kan du læse andre anmeldelser herunder. 

Ford Ranger 2022 Sport Front

FORD RANGER Den klassiske pickup kommer i en ny udgave, som er designet og udviklet til at blive den ultimative Ranger. Dette er Sport-udgaven. Foto: Ford

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Ford Ranger er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Ford Ranger er kongen, når det kommer til at køre med trailer, og den store pickup overrasker også positivt ved at have det højeste sikkerhedsudstyr."
    Der gives ikke score

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin