2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (10)

Find den rette Ford E-Transit Custom-model

MODELOVERSIGT

Ford E-Transit Custom modeller, prisliste og udstyrsniveauer

Den storsælgende Ford Transit Custom kommer nu i en fuldelektrisk udgave, E-Transit Custom, og den gør det for alvor interessant for mange erhvervsdrivende at skifte til en elektrisk varebil. 

Hvilke udstyrsniveauer der kommer, er endnu uvist, men siden her opdateres, når vi ved mere.

Se Ford E-Transit Custom brochure

Bemærk! Du kan trykke "tilpas lån" og lave en låneberegning, præcis som du ønsker den.

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  Spørg eksperten

  Har du et teknisk spørgsmål om E-Transit Custom, så kontakt mig og mine kolleger!

  Jera
  Jesper Rasmussen
  Ford erhvervskonsulent, Køge
  2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (6)

  Få første måneds bilforsikring gratis

  Når du handler Ford varebiler hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

  Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

  Læs mere om bilforsikring

  Det med småt

  Angivne tilbud og priser kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabatter medmindre andet eksplicit er angivet på den enkelte bilmodel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.